- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.401
günaydın canım ne güzel hissediyorsun ben çok nadir yaa bir kere kaydığını bir kere de hızlı hızlı kalp atar ya göbeğimde öyle birşey hissettim ben ne zaman net hissedicem yaaGunaydin biz erkenciyiz kiscemlecok sukur Allahima artik cok net ben burdayim diyor, hareketleri hissedince insan daha bi baglaniyor korkuyodum oglumda ki gibi heyecanlanmycagm diye
Benim kizimda cok hareketli massallah uykudan bile uyaniyorum bazen. Bazen uyudugu zamani biliyorum biraz sevip konustunmu hemen hareketleniyor. Icimde dondugunu bile hissettigim oluyorgünaydın canım ne güzel hissediyorsun ben çok nadir yaa bir kere kaydığını bir kere de hızlı hızlı kalp atar ya göbeğimde öyle birşey hissettim ben ne zaman net hissedicem yaa
Benim de bu hafta netleşti canım inşallah sende hissedersin en kısa zamanda :)günaydın canım ne güzel hissediyorsun ben çok nadir yaa bir kere kaydığını bir kere de hızlı hızlı kalp atar ya göbeğimde öyle birşey hissettim ben ne zaman net hissedicem yaa
İnşallah canım ya.. Çok taktım, inşallah binmezler tepemize..şimdiden kötü düşünme canım belli olmaz belki sizin ilişkiniz daha güzel olur ya da diğer arkadaşalrın anlattığı kadar kötü olmaz
Aynılar demek ki yaa.. Eşimin ailesi bursada idi.. Hiç yardımcı olmadılar, evlilik arifesinde.. İki gün annemler şehir dışından geldiler, utanmadan bundan sonrası sizde dediler.. Ki annemler yardımcı olmaya gelmişlerdi.. Evde kanepe yoktu, düz tahta da yattılar.. Perdeci bile o kimin ailesi idi, ne güzel insanlar, şanslısınız dedi.. Erkekler kör, sağır.. Bizde öyle olsak iyi olacak.. Amaaannn ne kadar uzak o kadar iyi valla..Çoğu birbirine benziyor erkek annelerinin demekkiay sinirlerim bozuldu okurken. Çünkü aynı şeyleri yaşadım, yaşıyorum.. Tamam herkesin maddi gücü iyi olmayabilir ama değer vermek başka birşey.. Hissettirmek gerekir. Kaldı ki maddi durumlarının gerçekten kötü olmadığını bildiğin halde bu tarz şeylere maruz kalmak.. Evlenirken birşey isteyeceğiz diye korktular, biz kendi kendimize yaptık herşeyimizi. Bir de benim ailem çok yanımızda oldu hem maddi hem manevi. Ama eşimin ailesi malesef ne maddi ne de manevi destek olmadılar. Evimize eşyalar gelirdi biz çalıştığımız için evde bulunamazdık sürekli annem gider gelirdi. Kv bahanesi her zaman hazırdı, tansiyonu çıkardı, şekeri çıkardı, bacakları ağrırdı yada kalp çarpıntısı.. Annem belindeki 3 fıtıkla her işimize koştururdu.. Ev almak istediğimizde peşinatımız çıkışmayınca ailelerden destek istedik, tabiki tek destekçimiz yine babam oldu, zaten borçlu olduğu bankadan bir kredi daha çekti... Kv ve kp açık açık paramız yok dediler.. Biz evlendiğimiz sene başka şehire yerleştiler ve şimdi sürekli bizi bekliyorlar! Göstermedikleri değeri bekliyorlar yani.. Bizde para yok gelemiyoruz diyoruz En son evime geldiklerinde 3 tane ufak mutfak havlusu ile geldiler canım senin tahta kaşık hesabı Annemlere olan yakınlığımızın da farkında oldukları için devamlı bu konuda laflar sokuyor kv.. Sonra ssenden ilgi beklerler
Kız bir arkadaşıma dedim, tahta kaşık olayını.. Adam tek çeşit satmıyordur herhalde, bunda bir iş var, at o kaşığı dedi.. Bazıları saçma şeylerden medet umuyor maalesef.. Okuyup, üfleyip birşey yapmışlardır diye attım valla..Kızlar size yine tahta kaşık mutfak havlusu da olsa gelmişbana hiçbir şey sıfır sıfır sıfır anca kendileri geliyor
Kayınpederin isim koyması için karısının doğurması lazım.. Bu kadar net..sıkma canını canım, boşver..Kızlar bu oğluna kayınpeder ismi koyma olayı beni iyice sıktı. Deli olucammm
Nerde oturuyorsun yeni belediye yerini biliyormusun tam onun karşında
Bende hissedemiyorum yaa.. Üstelik erkek bebek.. Artık doğunca da uyu annem diyerek seviyorum..Benim de bu hafta netleşti canım inşallah sende hissedersin en kısa zamanda :)
Enerjisini doğum sonrasına saklıyordur belki :)) benimki de pek nazlıydı söylene söylene çileden çıkardım yavrumu :))Bende hissedemiyorum yaa.. Üstelik erkek bebek.. Artık doğunca da uyu annem diyerek seviyorum..
Kız, Rabbim sağlık sıhhat versin tabi de uslu olsun yaa..Enerjisini doğum sonrasına saklıyordur belki :)) benimki de pek nazlıydı söylene söylene çileden çıkardım yavrumu :))
ilk üç ay eğer gaz problemi veya kolik olmazsa aslında hiçbişey yok sadece uyuyolar :) rahat bi tatil olabilir canım ama dediğin gibi duruma göre değişir :)Kız, Rabbim sağlık sıhhat versin tabi de uslu olsun yaa..anası yeni bir eve, yeni bir hayata başlayacak, birde oğluşum yormasın..
Birde kızlar eşim tatil planlıyor Eylül ayına.. Çok keyfine düşkün bir adam yaa.. Siz tatil yapacak mısınız? Küçük bebekle yapılır mı tatil? Aslında bu doğduktan sonra belli olur, kolik olup olmamasına göre değişir herhalde..
İnşallah canım ya.. Çok taktım, inşallah binmezler tepemize..
Aynılar demek ki yaa.. Eşimin ailesi bursada idi.. Hiç yardımcı olmadılar, evlilik arifesinde.. İki gün annemler şehir dışından geldiler, utanmadan bundan sonrası sizde dediler.. Ki annemler yardımcı olmaya gelmişlerdi.. Evde kanepe yoktu, düz tahta da yattılar.. Perdeci bile o kimin ailesi idi, ne güzel insanlar, şanslısınız dedi.. Erkekler kör, sağır.. Bizde öyle olsak iyi olacak.. Amaaannn ne kadar uzak o kadar iyi valla..
Kız bir arkadaşıma dedim, tahta kaşık olayını.. Adam tek çeşit satmıyordur herhalde, bunda bir iş var, at o kaşığı dedi.. Bazıları saçma şeylerden medet umuyor maalesef.. Okuyup, üfleyip birşey yapmışlardır diye attım valla..
Kayınpederin isim koyması için karısının doğurması lazım.. Bu kadar net..sıkma canını canım, boşver..
Ya ne kadar güzel ben daha hissetmeye başlamadım. Kilonuz nasıl peki zayıf mısınız?Tunaydin kizlar.bugun haberlerde tugra bebegi izledim parmak bebek.24haftalik dogmus yavrum 310gr.Allah sifa versin
Hareketlerden bahsedilmis ben de bikac haftadr disardan da hissediyorum ve goruyorum.hatta dun ailem geldi annem babam ablamlar ziyaretime geldiler onlar da gordu disardan show yapti onlara kızım masaallahdun ilk defa ayni anda iki farkli yerde hissettim.elleri ve ayaklari ile ayni anda vurdu.gucleniyorlar gunden gune minnaklarimiz
ilk üç ay eğer gaz problemi veya kolik olmazsa aslında hiçbişey yok sadece uyuyolar :) rahat bi tatil olabilir canım ama dediğin gibi duruma göre değişir :)
Kız, Rabbim sağlık sıhhat versin tabi de uslu olsun yaa..anası yeni bir eve, yeni bir hayata başlayacak, birde oğluşum yormasın..
Birde kızlar eşim tatil planlıyor Eylül ayına.. Çok keyfine düşkün bir adam yaa.. Siz tatil yapacak mısınız? Küçük bebekle yapılır mı tatil? Aslında bu doğduktan sonra belli olur, kolik olup olmamasına göre değişir herhalde..
Çok geçmiş olsun umarım hiçbir sıkıntı yoktur. Ben de Hacettepe ye doçent e gidiyorum. Diğer arkadaşlar yardımcı olabilir belki.Ankarada ki arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var...
Arkadasim hamile, 14 haftalik, once iki kese goruldu ama biri hic gelismedi digeri masallah iyi. Hacettepe de prof bi doktora gidiyor doktor bunu korkutmus. Ikizlerden biri kayboldu digerinde de kromozom bozuklugu olabilir ikili uclu yapamayiz sana demis ve direk amniyosentez demis. Arkadasim korkuyor cunku amniyosentezinde riskleri var. ultrasonda bebegi gayet iyi gorunuyormus haftasiyla filan uyumlu, ben sakin yaptirma dedim ama ici icini yiyor tani. Git baska bi doktora bebegini 4d ultrasonda renkli gor icin bi rahatlasin elini ayagini tam bi sekilde gor icinde korku kalmaz dedim.
Ankarada bulunan arkadaslar sizler hangi doktora gidiyorsunuz, bebeginizi 4d goruyo musunuz? Goruyosaniz eger bana yazabilir msiniz? Arkadasimin arastirma durumu yok o yuzden ben sizden ogrenip ona yazicam.. muayene ucreti filan ne kadar?
Gittigi prof her seferinde sen normal hamile degilsin risklisin deyip duruyormus. Normal hamile olmama sebebi de kaninda pihtilasma oldugu icin igne ve hap kullanmasi. Boyle sacma sapan bir dusunce olabilir mi??
Nerde oturuyorsun yeni belediye yerini biliyormusun tam onun
karsisinda.
goruklede oturuyorum.oralar uzak isimiz hep bu taraflarda pek isim olmuyor o tarafta sanirim ankara yolunda bulcaz artik.metro varsa yakininda ozaman hic dert etmem.
Ay benimde memleketim İstanbul evlenince Ankara ya geldim. Ne kadar zor şey gurbetlikKuzu ben istanbuldayim yoksa gelmeyi çok isterdim memleketim ankara evlenince geldim buraya ankaranin yeri başkadır bende
Bizde şimdiden yaptık tatil programını Eylül ortasına. Sigorta yaptırdık henüz uçak biletlerini almadık ama.Kız, Rabbim sağlık sıhhat versin tabi de uslu olsun yaa..anası yeni bir eve, yeni bir hayata başlayacak, birde oğluşum yormasın..
Ha tabi kötü niyetle yapıldıysa o başka Allah fırsat vermesin oylelerine inşallahNormal yapılsa anlarım niçin yapıldı önemli olan o
Cok teşekkürler cnm ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?