2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gunaydin biz erkenciyiz kiscemle cok sukur Allahima artik cok net ben burdayim diyor, hareketleri hissedince insan daha bi baglaniyor korkuyodum oglumda ki gibi heyecanlanmycagm diye
günaydın canım ne güzel hissediyorsun ben çok nadir yaa bir kere kaydığını bir kere de hızlı hızlı kalp atar ya göbeğimde öyle birşey hissettim ben ne zaman net hissedicem yaa

günaydın canım ne güzel hissediyorsun ben çok nadir yaa bir kere kaydığını bir kere de hızlı hızlı kalp atar ya göbeğimde öyle birşey hissettim ben ne zaman net hissedicem yaa
Benim kizimda cok hareketli massallah uykudan bile uyaniyorum bazen. Bazen uyudugu zamani biliyorum biraz sevip konustunmu hemen hareketleniyor. Icimde dondugunu bile hissettigim oluyor

Benim de bu hafta netleşti canım inşallah sende hissedersin en kısa zamanda :)

şimdiden kötü düşünme canım belli olmaz belki sizin ilişkiniz daha güzel olur ya da diğer arkadaşalrın anlattığı kadar kötü olmaz
İnşallah canım ya.. Çok taktım, inşallah binmezler tepemize..

Aynılar demek ki yaa.. Eşimin ailesi bursada idi.. Hiç yardımcı olmadılar, evlilik arifesinde.. İki gün annemler şehir dışından geldiler, utanmadan bundan sonrası sizde dediler.. Ki annemler yardımcı olmaya gelmişlerdi.. Evde kanepe yoktu, düz tahta da yattılar.. Perdeci bile o kimin ailesi idi, ne güzel insanlar, şanslısınız dedi.. Erkekler kör, sağır.. Bizde öyle olsak iyi olacak.. Amaaannn ne kadar uzak o kadar iyi valla..

Kızlar size yine tahta kaşık mutfak havlusu da olsa gelmiş bana hiçbir şey sıfır sıfır sıfır anca kendileri geliyor
Kız bir arkadaşıma dedim, tahta kaşık olayını.. Adam tek çeşit satmıyordur herhalde, bunda bir iş var, at o kaşığı dedi.. Bazıları saçma şeylerden medet umuyor maalesef.. Okuyup, üfleyip birşey yapmışlardır diye attım valla..

Kızlar bu oğluna kayınpeder ismi koyma olayı beni iyice sıktı. Deli olucammm
Kayınpederin isim koyması için karısının doğurması lazım.. Bu kadar net..sıkma canını canım, boşver..

Enerjisini doğum sonrasına saklıyordur belki :)) benimki de pek nazlıydı söylene söylene çileden çıkardım yavrumu :))
Kız, Rabbim sağlık sıhhat versin tabi de uslu olsun yaa.. anası yeni bir eve, yeni bir hayata başlayacak, birde oğluşum yormasın..

Birde kızlar eşim tatil planlıyor Eylül ayına.. Çok keyfine düşkün bir adam yaa.. Siz tatil yapacak mısınız? Küçük bebekle yapılır mı tatil? Aslında bu doğduktan sonra belli olur, kolik olup olmamasına göre değişir herhalde..

ilk üç ay eğer gaz problemi veya kolik olmazsa aslında hiçbişey yok sadece uyuyolar :) rahat bi tatil olabilir canım ama dediğin gibi duruma göre değişir :)

Sıkmıyorum kafama takmıyorum ama sadece çok sinirleniyorum

Ya ne kadar güzel ben daha hissetmeye başlamadım. Kilonuz nasıl peki zayıf mısınız?

ilk üç ay eğer gaz problemi veya kolik olmazsa aslında hiçbişey yok sadece uyuyolar :) rahat bi tatil olabilir canım ama dediğin gibi duruma göre değişir :)

Bizimki de tatile düşkün balayına gidememiştik zaten . Çocuk olunca gidelim falan diyor ama gidemeyiz çünkü maddiyat zorlar bizi diye düşünüyorum. Ama belki seneye gideriz dedim o zaman hem bebiş 1 yaşına gelir hem biraz toplanırız diye. O da kabul etti. Biz evi bekliycez

Çok geçmiş olsun umarım hiçbir sıkıntı yoktur. Ben de Hacettepe ye doçent e gidiyorum. Diğer arkadaşlar yardımcı olabilir belki.

Bizde şimdiden yaptık tatil programını Eylül ortasına. Sigorta yaptırdık henüz uçak biletlerini almadık ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…