- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.461
Yaaa sorma kesinlikle insan çok özlüyor özlem kötü seyAy benimde memleketim İstanbul evlenince Ankara ya geldim. Ne kadar zor şey gurbetlik
Ben almadım gitmedim bu ay kendi doktoruma da gerek olduğunu düşünmedim
Ay benimde memleketim İstanbul evlenince Ankara ya geldim. Ne kadar zor şey gurbetlik
Yaaa sorma kesinlikle insan çok özlüyor özlem kötü sey
Sende girdin değil mi canım ? Bende almayı düşünmüyorum . Detaylı her şeyi göreceğiz nasipse .
Senin nasıldı ? Uzun mu sürdü? Bi de ultrason foto veriyor mu ? Boyu kilosu vs ...
Ay ne çok sordum :)
Ben İzmirde okudum oradan ayrılmak çok zor gelmişti bir tarafım hep izmirli kaldı ara ara giderim özlem gidermeye. Çok güzel bir şehirAnkaralı olan burayı özlüyor, ankaraya gelin gelenin de buradan kaçası geliyorAhh ah gurbet çok zor ilk yillar cok zorluk cektim alisana kadar, kendim burda olsam da kalbim hep güzel memleketim İzmir'de
Ahh zeynepcim ah bir of çeksemBen İzmirde okudum oradan ayrılmak çok zor gelmişti bir tarafım hep izmirli kaldı ara ara giderim özlem gidermeye. Çok güzel bir şehirAnkara ya geleli 3 seneyi geçti ama hala alışamadım. Acaba bir gün bu şehri özlermiyim diye düşünüyorum özlemem herhalde Ankaralılar alınmasın lütfen belki de şehrin güzelliğini ben göremiyorumdur.
Evet canım arkadaşım da öyle diyor herşeyin en kötüsünü söylüyormuş çok fena moralini bozuyormuş ama en iyi doktor da oymuş orda. Artık ne yapacaklar bende bilmiyorum haklarında hayırlısı olsunHoca Prof.dr.Sinan Beksaç ise kanama bozukluğu ve riskli gebelik uzmanı ve amniyosentez konusunda çok tecrübeli diyor. Hastanın geçmişini göz önünde bulundurarak öyle demiştir, onun tarzı biraz korkutur gibi konuşur ama babacandır iyidir diyor. Senin bir sıkıntın olsaydı oncelikli gidecegimiz doktor oydu diyor o kadar güveniyor.
Durum bu canım. Karar onların
Çok şükür canimn anda olsa gözünü açtı sarılığı devam ediyo inşallah Bian önce geçerSagol canim senden de Allah razi olsun bebegin goz acmamasi neden olur bilemedim hic mi açmıyor belkide yeni dogdugu icindir sariligina dikkat edin. Canim zaten bebek 2 gunluk bize doktor gobegi dusene kadar banyo yapmayin demisti göbek dustukten bir gun sonra banyo yapın demişti bayada geç düşmüştü
Anladım canım benim çok saol inşalalh bi an önce sağlıgna kavuşur ikisi bugün doktora gitti anne fazla anestezi vermişlerCanım anne bir haftaya ayaklanır her işini kendi yapacak güce kavuşur sütü yoksa ben dut kaynatıp içmiştim komposto şeklinde çok süt yapiyo bebek narkoz dan uyanamiyodur cnm oda bir iki güne kendine gelir göbeği düşene kadar banyo yaptirmasanizda olur ilk banyosunu göbeği düşünce yaptırın o zaman çok soğuksa hasta olmasın kuzucuk ama anne banyo yapabilir sezeryan yerine dokunmamak kaydıyla
Benim gittiğim çokta buyukcteferruatli bi yer değildi. Normal gittiğim hastane çok güzel ama orda perinatolog ve ya radyolog yoktu başka bir hastaneye gittim ve çok kötüydü bir daha asla gitmem. Ama doktorum iyiydi herşeyi söyleşi kendi doktorumun gösterdiklerinden fazlasını gördüm zaten iç organlarını tek tek gördüm. El parmaklarını beynini herseyini ölçtü kalp ekosu yaptı dolaşımına falan baktı ben bişey anlamıyorum tabi de sadece izledimbu makine gittiğim hastanedekine göre biraz eskiydi. Böyle tüplü tipten resim vermicek diye korktum ama verdi ölçümlerin yazdığı raporda verdi. Boyunu kilossunu da soyledi 400 gr. 24 cm di gittiğimde..
Kontroller arasına 15 gün koyan birileri çıkıp beni vicdan azabından kurtarabilirmiiçok merak ediyorum. 2 doktordan takip ediyorum o yüzden. Bugün 4 te randevumuz var. Yarın 17 haftalık olacağız. Güzel kızım büyüyüp kendini belli etse birşeyler hissetsemde rahat bıraksam çocuğumu bu arada inci sare nasıl sizce
Maşallah subhanallah ya nasıl da büyüdüler ... mercimekler,fasulyeleler derken
Inşallah bende gelirim güzel haberlerle
Kızlar araştırma hastanelerinde randevular, kontroller, doktorun size ayırdığı vakit felan sıkıntı olmuyor mu ? Ben çok bilgisizim bu konu da tecrübe de olmayınca direk özele yöneldim iyi bir muamele görebilmek adına. Tabii kardeşim sağlıkcı kontrolleri testleri araştırma hastanesin de yaptırmamın daha iyi olacağını söylüyor ama doğum için emin değilim hastanelerden endişeliyim, her yer çok kalabalık, çok insan, çok hasta, az ilgi, az anlayış bunlar tedirgin ediyor beni..
Ya ben de dokuz Eylül de okudumAhh zeynepcim ah bir of çeksem
Dokuz eylülde okudum ben bucayi bile özlüyorum düşün
hiç sorma canım bugün de benim canımdan can gitti biraz gezince bel agrım oluyordu ama bugün temizlik yaptım sonrasında bir tutuldu yerimden kıpırdayamadım çok fenaydiKizlar esimle dışarı çıkalım dedik hepi topu en fazla 2 saat gezdik o kadar çok belime sancı girdi ki ağlama noktasına geldim 3 4 defa tekrarladı ara ara karnıma da girdi burnumdan geldi ya bu normal mi neden böyle oluyor anlamadm
Ankaralı olan burayı özlüyor, ankaraya gelin gelenin de buradan kaçası geliyorAhh ah gurbet çok zor ilk yillar cok zorluk cektim alisana kadar, kendim burda olsam da kalbim hep güzel memleketim İzmir'de
Ben İzmirde okudum oradan ayrılmak çok zor gelmişti bir tarafım hep izmirli kaldı ara ara giderim özlem gidermeye. Çok güzel bir şehirAnkara ya geleli 3 seneyi geçti ama hala alışamadım. Acaba bir gün bu şehri özlermiyim diye düşünüyorum özlemem herhalde Ankaralılar alınmasın lütfen belki de şehrin güzelliğini ben göremiyorumdur.
Geçmiş olsun cnm neyin varki neden risklisin bide çok ultrasona girmek sakincalimi aceba onu sordunmu doktorunacanım ben riskli olduğum için hem devlete hem özele gidiyorum onlarda beni 2 haftada 1 çagırıyorlar yani neredeyse haftada 1 ultrasona giriyorum.. yani bundan sonra öyle olacak.. bazen haftada 2 defa bile olabiliyor çünkü riskli bir durum gördüklerinde perinatolojiye yönlendiriyorlar ordada bakılıyor..
Geçen hamileliğimde doktor ihmalinden bebeğimi kaybettim.. bu sefer iki taraf çok pinpirikli çok şükür
Geçmiş olsun cnm neyin varki neden risklisin bide çok ultrasona girmek sakincalimi aceba onu sordunmu doktoruna
Çok geçmiş olsun canim rabbim vakti zamanı geldiğinde bebeğini kucağına saglicakla almayı nasip etsin insallahcanım ilk bebeğimi gebelik zehirlenmesinden kaybettim erken doğumla. saatli bomba gibiyim her an değişebiliyor benim durumum hem evde hem de doktorlar tarafından sürekli kontrol edlip testler yapılması gerekiyor.. protein tansiyon ödem vs.. Yani bebeğimin başına gelecekler allah korusun ultrasonun verdiği zarardan çok daha fazla canım o yüzden zararı varsa bile -ki okuduğum kadarıyla hiçbir zararı yok- ben umursamıyorum gerekirse her gün girebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?