2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben almadım gitmedim bu ay kendi doktoruma da gerek olduğunu düşünmedim

Sende girdin değil mi canım ? Bende almayı düşünmüyorum . Detaylı her şeyi göreceğiz nasipse .

Senin nasıldı ? Uzun mu sürdü? Bi de ultrason foto veriyor mu ? Boyu kilosu vs ...

Ay ne çok sordum :)

Ay benimde memleketim İstanbul evlenince Ankara ya geldim. Ne kadar zor şey gurbetlik

Yaaa sorma kesinlikle insan çok özlüyor özlem kötü sey

Ankaralı olan burayı özlüyor, ankaraya gelin gelenin de buradan kaçası geliyor Ahh ah gurbet çok zor ilk yillar cok zorluk cektim alisana kadar, kendim burda olsam da kalbim hep güzel memleketim İzmir'de

Sende girdin değil mi canım ? Bende almayı düşünmüyorum . Detaylı her şeyi göreceğiz nasipse .

Senin nasıldı ? Uzun mu sürdü? Bi de ultrason foto veriyor mu ? Boyu kilosu vs ...

Ay ne çok sordum :)

Benim gittiğim çokta buyukcteferruatli bi yer değildi. Normal gittiğim hastane çok güzel ama orda perinatolog ve ya radyolog yoktu başka bir hastaneye gittim ve çok kötüydü bir daha asla gitmem. Ama doktorum iyiydi herşeyi söyleşi kendi doktorumun gösterdiklerinden fazlasını gördüm zaten iç organlarını tek tek gördüm. El parmaklarını beynini herseyini ölçtü kalp ekosu yaptı dolaşımına falan baktı ben bişey anlamıyorum tabi de sadece izledim bu makine gittiğim hastanedekine göre biraz eskiydi. Böyle tüplü tipten resim vermicek diye korktum ama verdi ölçümlerin yazdığı raporda verdi. Boyunu kilossunu da soyledi 400 gr. 24 cm di gittiğimde..

Ankaralı olan burayı özlüyor, ankaraya gelin gelenin de buradan kaçası geliyor Ahh ah gurbet çok zor ilk yillar cok zorluk cektim alisana kadar, kendim burda olsam da kalbim hep güzel memleketim İzmir'de
Ben İzmirde okudum oradan ayrılmak çok zor gelmişti bir tarafım hep izmirli kaldı ara ara giderim özlem gidermeye. Çok güzel bir şehir Ankara ya geleli 3 seneyi geçti ama hala alışamadım. Acaba bir gün bu şehri özlermiyim diye düşünüyorum özlemem herhalde Ankaralılar alınmasın lütfen belki de şehrin güzelliğini ben göremiyorumdur.

Ahh zeynepcim ah bir of çeksem
Dokuz eylülde okudum ben bucayi bile özlüyorum düşün

Evet canım arkadaşım da öyle diyor herşeyin en kötüsünü söylüyormuş çok fena moralini bozuyormuş ama en iyi doktor da oymuş orda. Artık ne yapacaklar bende bilmiyorum haklarında hayırlısı olsun

Çok şükür canimn anda olsa gözünü açtı sarılığı devam ediyo inşallah Bian önce geçer

Anladım canım benim çok saol inşalalh bi an önce sağlıgna kavuşur ikisi bugün doktora gitti anne fazla anestezi vermişler

Maşallah subhanallah ya nasıl da büyüdüler ... mercimekler,fasulyeleler derken

Inşallah bende gelirim güzel haberlerle

canım ben riskli olduğum için hem devlete hem özele gidiyorum onlarda beni 2 haftada 1 çagırıyorlar yani neredeyse haftada 1 ultrasona giriyorum.. yani bundan sonra öyle olacak.. bazen haftada 2 defa bile olabiliyor çünkü riskli bir durum gördüklerinde perinatolojiye yönlendiriyorlar ordada bakılıyor..

Geçen hamileliğimde doktor ihmalinden bebeğimi kaybettim.. bu sefer iki taraf çok pinpirikli çok şükür

canım araştırma hastanesi en ufak sıkıntıyı normal deyip göz ardı etmez.. seni gerekli doktora veya testlere yönlendirir hemen.. ben hem araştırmaya hem de özele gidiyorum.. özeldeki doktorum rahat sağolsun beni strese sokmuyor ama araaştırma doktorum en ufak şeyi değerlendiriyor.. bugüne kadar perinatoloji, tıbbi genetik, nefroloji gibi birçok tıp bölümüne yönlendirdi beni.. geçmiş hikayem de kötü olduğu için 15 günde 1 gitmemi istiyor.. şimdiye kadar test yapmadan dönmedim oradan..

hiç sorma canım bugün de benim canımdan can gitti biraz gezince bel agrım oluyordu ama bugün temizlik yaptım sonrasında bir tutuldu yerimden kıpırdayamadım çok fenaydi

Ankara li olarak memleketimi hic sevmiyorum malesef yapacak bir şey yok kalabalık ve kirli havası imkanımız olsa arkama bakmadan giderdim

Geçmiş olsun cnm neyin varki neden risklisin bide çok ultrasona girmek sakincalimi aceba onu sordunmu doktoruna

Geçmiş olsun cnm neyin varki neden risklisin bide çok ultrasona girmek sakincalimi aceba onu sordunmu doktoruna

canım ilk bebeğimi gebelik zehirlenmesinden kaybettim erken doğumla. saatli bomba gibiyim her an değişebiliyor benim durumum hem evde hem de doktorlar tarafından sürekli kontrol edlip testler yapılması gerekiyor.. protein tansiyon ödem vs.. Yani bebeğimin başına gelecekler allah korusun ultrasonun verdiği zarardan çok daha fazla canım o yüzden zararı varsa bile -ki okuduğum kadarıyla hiçbir zararı yok- ben umursamıyorum gerekirse her gün girebilirim..

Çok geçmiş olsun canim rabbim vakti zamanı geldiğinde bebeğini kucağına saglicakla almayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…