2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok saol canım benim allah razı olsun hastaneden çıktık evdeyiz canım iki gece kaldık şuan arada mama veriyoruz biederim gözünü açmak istiyor ama açamıyor neden acaba

Canım bilgilendirdigin icin çok saol baya zorlu geçiyor anne Tamm olarak ne zamanikendine gelir peki birde bebis gözlerini açamıyor o istek var ama duş almadı ondan olabilir mi hastane yaptirmadi burasida çok soğuk bi kaç gün geçsin istedik bsy olmazm dimi

Bu donemin hassasligi ile sende cok kafana takiyosun canim bi iki defa soylersin cikarmam derse de naparsa yapsin bosver yani

Merhaba kizlar bugun 20 haftalik oldum usg de doktorum bebegimin midesini goremedi ayrintili istedi amnion sivisi normal ama genede baktiralim dedi cok tedirginim sali gunu gidicem nasil gececek zaman bilmiyorum

Amin cnm insallah seninde gözün aydın sonuçlarin iyi cikmasina sevindim anlattıklarınada o kadar uzuldum ki çocuk diyince benim dünyamda akan sular duruyo çünkü
Sağol canım Allah razi olsun. Bende çok etkileniyorum dayanamam cok içim acıdi . Liseyi Çocuk gelişimi okudum , uni anaokulu öğretmenliği bitirdim ama meslegimi yapamıyorum atanamadim . Hashas noktam çocuklar bide hamilelik olunca iyice hassaslastim . Neler var hayatta halimize bin şükür .

Canlar bulunduğum yerde ayrıntılı utrason yok . Tatile ailelerin yanına geldik. Denizli'de olan arkadaşlar ayrıntılı utrasona nereye gittiniz. Perinatolog var mi .
Konya Akşehirden arkadaslar var mi bir hafta Akşehir'deyim orada ayrıntılı utrasona bakan iyi bir doktor var mi .
Denizli ve Akşehir deki arkadaşlar beni bilgilendirseniz çoook sevinecem

Çok saol canım benim allah razı olsun hastaneden çıktık evdeyiz canım iki gece kaldık şuan arada mama veriyoruz biederim gözünü açmak istiyor ama açamıyor neden acaba
Sagol canim senden de Allah razi olsun bebegin goz acmamasi neden olur bilemedim hic mi açmıyor belkide yeni dogdugu icindir sariligina dikkat edin. Canim zaten bebek 2 gunluk bize doktor gobegi dusene kadar banyo yapmayin demisti göbek dustukten bir gun sonra banyo yapın demişti bayada geç düşmüştü

Kızlar bu oğluna kayınpeder ismi koyma olayı beni iyice sıktı. Deli olucammm

oooo bu ne canım.. hiiçç duymazlıktan gel.. umursama.. benim eşim de diyordu bakarız diyip durdum her seferindede farklı isimle çağırdım bu isim olacak dedim bir süre sonra sustu..

eğer sıkıntı olmazsa evliliğinde kesinlikle olmaz de geç.. benim eşim çok aileci değil ama yorum yapılmasını sevmez o yüzden ben o şekilde devam etmiştim

Bunu isteyen esim degim bizzat kp. Benim eşim de çok aileci maalesef ama anlayışlı da.
Hani benim üzüleceğimi hevesimin kırılacağını bile bile gidipte koycam diye tutturmaz. Erkekten ilk torun olunca direk koymak istiyorlar ama ben nazik bir dille geri cevirdim eşimi yani ben istemiyorum kendi heves ettiğim ismi koymak istiyorum dedi. O da ben konuşurum babamla dedi.
Ama geçen gün ismini Selim Taha koyacaklar diye konu açılmış biz yokken kızmış köpürmüş. Anlamak çok zor.

İstediği kadar köpürsün kendi oğluna koysaymis madem çok kıymetli ismini çocuk sizin ismi de ikinizin kararı başka hic kimseyi bağlamaz kimse kusura bakmasın şimdiden tavrın net olsun kuzum istediğim isim bu diye yoksa çok üstelerler kestirip at sussunlar

Esim istemiyorsa sorun yok sen hic kp muhatap olma esin soylesin sen de esine soylersin guzelce boyle böyle

Zaten öyle yaptım komşumuz kokulu taş falan yapıyor ismini yazdırıyorum.. dolaba falan asicam görsünler

Merhaba kizlar bugun 20 haftalik oldum usg de doktorum bebegimin midesini goremedi ayrintili istedi amnion sivisi normal ama genede baktiralim dedi cok tedirginim sali gunu gidicem nasil gececek zaman bilmiyorum
Ayrintilida gorunur muhtemelen canim sikma canini

Insallah kendimi avutmaya calisiyorum internetten arastirmiyorum goreceklerim beni dahada korkutacak hepinizin dualarini bekliyorum
En iyisini yapiyosun arstirma yaptikca insan daha cok panikliyor. Ama ben hic duymadim midesi olmayan bir bebegi, Allah korktuklarimiza ugratmasin canim icini ferah tut..

Nerde oturuyorsun yeni belediye yerini biliyormusun tam onun karşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…