- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.581
Bende 3 tane 10 lu aldım 1 tanesini çok kullanmadık ilk 3 ay eskimiyor Kıyafetleroglumda uc takim 10lu hastane cikisi aldim nerdeyse cogunu hic kullanmadik sadece bi tane suslu puslu bisey alir hastanede foto falan cekinirsek o zaman giydiririm onun haricinde tulumlarla ve patikli altlarla gecirirz 3/6 ayi
Ben 2. Ye giyer diye umursamadımEvet zaten hoşuma giden kıyafetleri 6 ay dan sonra alıyorum çünkü giyemezse üzülürüm
Bayağı çıkar eminol ilk 3 ay sorun değilde ben 3-6 6-9 alıcam sanırım çok yıpranmışlarBen ne alacağım bakalım :) oğlumun kıyafetleri çok güzel hala yeni gibi tertemiz ama Ekim de doğdu oğlum bakalım ne çıkacak eşyalar içinden ikinci bebisime yarar yazlık :)
Çok güzelmiş canım güzel günlerde giysin inş bebişin .nerden aldın?Ben de dün ilk kıyafetini aldım bebeğimin. Abisi beğendi, Kız da olsa giydirelim dedik :)
sızınle aynı tarıhleeımız neredeyse benım de 4 gun once kanamam oldu.yatıyorum ama kanama ıle bır bılgı vermedı dr suan yok dedı cok tedırgınım sıze verdıgı bır ılac var mı ve sureklı yatın falan dedı mı210 gr olmuş minik kuzumyine kanama alanı görüldü. Bir kurtulamadım o kadar dikkat ediyorum. Korkulacak birsey yok dedi. Progestana devam tahmini doğum tarihi 23.06 göründü. 1 hafta önden gidiyor maşallah
Sağol canım. H&M den aldımÇok güzelmiş canım güzel günlerde giysin inş bebişin .nerden aldın?
Canım ben iki doktora gidiyorum. Tüp bebek doktorum prof. o önemsemiyor. Normalde 11.haftada kesti progestan iğneleri. Diğeri doçent ilk bebeğimde takip ve kürtajımı yapmıştı. Bende baştan bu yana kanama alanı var. Progestana hap şeklinde devam edelim dedi. Her aksam demişti. Ben 2 güne 1 alıyorum. Sağlama alayım içim rahat etsin. Ben normalde çalışıyorum. İkiside yat demedi ben elimden geldikçe dikkat ediyorum. Geçen hafta temizlik yapmak istiyorum diye tutturmuştum. Son randevudan sonra korktum yormuyorum kendimi ama sürekli yatmıyorumdasızınle aynı tarıhleeımız neredeyse benım de 4 gun once kanamam oldu.yatıyorum ama kanama ıle bır bılgı vermedı dr suan yok dedı cok tedırgınım sıze verdıgı bır ılac var mı ve sureklı yatın falan dedı mı
bende ayniyim canim sofradan kalkiyorum yarim saat sonra acikiyorum.ha kiloda almadim.yemedim diyelim cok fena midem kaziniyor.tirmaliyorlar resmenKızlar ben sürekli acıkıyorum bir insan her saat başı acıkır mi yaaaa
Buyuzden biryere gitmek istemiyorum sürekli acıktım diyememkiii
aaa benım de tup bebıs ama ben ıstanbulda yasamadıgın ıcın asıl dr uma gorunemıyorım sen sanslısın.Allah hayırla saglıkla kucagına almayı nasop etsın hangı merkezde yaptırdınCanım ben iki doktora gidiyorum. Tüp bebek doktorum prof. o önemsemiyor. Normalde 11.haftada kesti progestan iğneleri. Diğeri doçent ilk bebeğimde takip ve kürtajımı yapmıştı. Bende baştan bu yana kanama alanı var. Progestana hap şeklinde devam edelim dedi. Her aksam demişti. Ben 2 güne 1 alıyorum. Sağlama alayım içim rahat etsin. Ben normalde çalışıyorum. İkiside yat demedi ben elimden geldikçe dikkat ediyorum. Geçen hafta temizlik yapmak istiyorum diye tutturmuştum. Son randevudan sonra korktum yormuyorum kendimi ama sürekli yatmıyorumda
Bendeki takımda 5 li çok teferruata gerek yok sanırım oğlumun kiyafetleri çok eski değil içlerine çıtçıtlı body alayım diyorum bende patikli pijama vs çok
Gittinmi canim naptinCok useniyorum yaa bugun hem bende hem kizimda tembellik var galiba, hava puslu karanlik filan ya ondan mi etkilendi acaba :)
bende ayniyim canim sofradan kalkiyorum yarim saat sonra acikiyorum.ha kiloda almadim.yemedim diyelim cok fena midem kaziniyor.tirmaliyorlar resmen
Benim ikincide iyi geçti süreç 3 ne olur bilmem ilkinde berbattıSezeryan ağrılarım 2 hafta sürdü benim. Ama normal yapmaya korktum normal olsaydım iyiydi ama cesaret edemedim
Ben abarttım çok aldim alt üst takım allahtan 3 6 9 aldim ayırarakYeter canim, ilk uc ay inanilmaz bi hizla buyuyolar
Merkez değil canım özel muayenehane opu ve transfer florance nightingale de yapılmıştı.aaa benım de tup bebıs ama ben ıstanbulda yasamadıgın ıcın asıl dr uma gorunemıyorım sen sanslısın.Allah hayırla saglıkla kucagına almayı nasop etsın hangı merkezde yaptırdın
Gül'e güle giysin canım batgirl oluversin :)))Ben de dün ilk kıyafetini aldım bebeğimin. Abisi beğendi, Kız da olsa giydirelim dedik :)
Ben pledanta yaşlanması diye birşey duydum ama kireçlenmeyi duymadım yaşlanma olayı iyi değil erken doğum oluyorKizlar 18 haftaligim bugun kasik aralarimda agri oldu doktora gitim ve plasentada kireclenme baslamis dedi ilac flan verdi tabi bu ilerlerse dusuk yada erken dogum oluyormus cok korkuyorum bilgisi olan varsa yardimci olsun lutfen
Geçmiş olsun dikkat et alt tarafını tırnakliyor gibi ağrın olursa direk Dr git ihmal etme belki de dediği gibi sadece yorgunluktan oluyordur.Canım geçen hafta gittim kanama alanları oluşmuş dedi ilaç verdi . Stresten yorgunluktan oluyor dedi.gerginlik için de rahim büyüyor dedi plasentayi söylemedi inşallah her şey yolundadır :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?