2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Saol canım inşallah düzelir hayır canım Doktor bsy yazmadı doktoruna raporu göster dedi ona göre ilaç yazar

Göbek deliğinin altında sağda solda hissediyorum. Ayrıntılı ultrasonda kafası solda, ayakları sagda olacak şekilde yatıyodu. Genelde ayaklarının oldugu yerde yani sagda daha cok hissediyorum.

Benim halaa göbek deliğimin altında ve sağ tarafta. O taraftamı hissediyorsunuz sizde?
Elimi göbek deliğimin altında hafif sağa koyunca tam hissediyorum yani.

Bende de doğum 20 haziran gözüküyor ama erken mi olur geç mi artık duruma göre değişcek bi aksilik çıkmazsa normal doğum olacak inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Amin cani
Ben birden bıraktım sigarayı ilk ayda onunda etkisi oldu herşeyi kafama takip buyutuyorum

Kizlar selamlar.burnum cok tikaniyo bu siralar doluyo yani acikcasi.sümkürmek zararlimi sizce?sizinde oluyormu ve sumkurme ihtiyaci duyuyormusunuz.?

Kizlar selamlar.burnum cok tikaniyo bu siralar doluyo yani acikcasi.sümkürmek zararlimi sizce?sizinde oluyormu ve sumkurme ihtiyaci duyuyormusunuz.?
Bende kronik alerjik rinit+astım var, devamlı hapşururum ve burnum tıkanır. Silerim, sümkürürüm yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…