- 31 Temmuz 2011
- 842
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.961
Göbeğim yok gibi demişsin ama benim bukadar da yokkızlar bugün itibariyle 20+0 olduk..Göbeğim yok gibi.. Yarın doktora gidiyorum ama doktorum ac ölçüsünü saklıyor hep ne yapsam da öğrensem acaba.. Birde sizce hazır gitmişken ayrıntılı yapar mı ki? Geçen sefer 2 hafta sonra gel dedi ama bilemedim..
Bebişlerinize iyi bakın üzülmeyin stres yapmayın.. geri adım atmayan ben eşimin suyuna gitmeye başladım iyicestres olmayalım diye..
annelik neler yaptırıyor insana..Nasipse zamanında sağlıklı olarak alalım bebeklerimizi kucağımıza.. Buradan uykusuzluklarımızı paylaşırız artık. Hepinizi öpüyorum
Bu arada 20+0 dan sevgilerleNe dersiniz pek belli olmuyor değil mi ?
Eki Görüntüle 2100292 Eki Görüntüle 2100293
Ehliyet bende almak istiyorum ama şimdi cesaret edemiyorum. Bebek doğduktan sonra alırım diyorum inşallah zor olmaz. Şu an Allah korusun heyecan yapıp etkilemek istemiyorum bebeği. Aslında soğuk kanlı biriyim ama yine de dünyaya geldikten sonra kafam rahat olur diye düşünüyorum.
aaa evet bi tane daha ben aynen 1 ay kontrol zamani gecmiyor goguslerim sismese idrara sikismasam yada agzimdaki aci tat devam etmese bisey oldu diycem.devamli bir vesvesedir gidiyor.dua ediyorum bol bol.icim rahatliyor ozaman.sende yap tavsiye ederim.bendaha cinsiyettende emin degilim.dun gece ruya gordum.yorumunda diyoki bebeginizde sizi rüyasinda gormustur.aranizda bag olusturmussunuz hayirli evladiniz olacak insallah diyordu.bende kalktim gobegimi sevdim yani bebegimi.sende iyi düsun.emin ol iyidir.allahim saglikla kucaginada aldiracak insallahKızlar bazen siz de saçma sapan paranoyalar yaşıyor musunuz? Ultrasonda bebeğimi görünce rahatlıyorum ama aradan 1 hafta geçtikten sonra paranoyalar başlıyorAcaba nasıl acaba iyi mi? Ya bişey olduysa diye düşünüp duruyorum. Zaten hala hissedemedim hareketlerini.. Her anım korkuyla geçiyor.
masallah canim yine belli seninki biraz.ben kilolu kaldim.kiloda almadim hic sivrilik bi cikinti bisey yok.masallah bebegin ve sen cok guzelsinizkızlar bugün itibariyle 20+0 olduk..Göbeğim yok gibi.. Yarın doktora gidiyorum ama doktorum ac ölçüsünü saklıyor hep ne yapsam da öğrensem acaba.. Birde sizce hazır gitmişken ayrıntılı yapar mı ki? Geçen sefer 2 hafta sonra gel dedi ama bilemedim..
Bebişlerinize iyi bakın üzülmeyin stres yapmayın.. geri adım atmayan ben eşimin suyuna gitmeye başladım iyicestres olmayalım diye..
annelik neler yaptırıyor insana..Nasipse zamanında sağlıklı olarak alalım bebeklerimizi kucağımıza.. Buradan uykusuzluklarımızı paylaşırız artık. Hepinizi öpüyorum
Aslında iyi fikirmiş :) Ama çalıştığım için fazla fırsat bulamıyorum canım. Devlete gidebilmem için ekstra izin almam gerek, o da biraz zorlar beni çalıştığım yerde.Başka doktora da gideblirsin canım ben devlet e de gidiyordum sırf bebeği görmek için :)
ben kullaniyorum canim haftada 2,5 saatlik yola gidiyoruz bazen ben kullaniyorum bi sorun olmuyorKizlar iyi gunler herkese.hamilelikte araba kullaniliyormu yahuuu???ben korktum kullanmaya vala:)
Benim de genelde dusuk canim. Gecen esimle sakalasiyoduk sakadan sirtima vurdu o an gittim ben, bes on dk sonra kendime geldigimde tansiyonum 8/5 ti. Genelde iyi oldugum zamanlarda 9/6–10/7 filan. Tek yuksek olmasinda ayilip bayilmaya da raziyim vallaKızlar sabah aile hekimliğine gittim kan verdim. tansiyonumu ölçtü hemşire söylemek istemedi söyleyin diye ısrar edince 8 dediaç karınla olduğum için ve kan verdiğim için sanırım düşük çıktı. Ama kendimi kötü hissetmiyodum hiç cıkısta da oğlumla kahvaltıya gittim. Sonrada alışveriş merkezinde gezdik. Sabah saatleri olduğu içinde bom boştu rahat rahat gezdik
ben kullaniyorum canim haftada 2,5 saatlik yola gidiyoruz bazen ben kullaniyorum bi sorun olmuyor
canim benim tansiyonum dusuk normalde dr hamilelikte normal dedi.yola gidemezsin demedi sordum arada in bacaklarini acmis olursun dedi .bi sorun olur demediCanim sordunmu doktoruna peki normalmi?2bucuk saatlik yolda cok degilmi sana ya???
İnşallah canım, Allah hepimizin evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ben de çok dua ediyorum gün içinde. Bir an evvel hissetsem keşke, ben burdayım deseaaa evet bi tane daha ben aynen 1 ay kontrol zamani gecmiyor goguslerim sismese idrara sikismasam yada agzimdaki aci tat devam etmese bisey oldu diycem.devamli bir vesvesedir gidiyor.dua ediyorum bol bol.icim rahatliyor ozaman.sende yap tavsiye ederim.bendaha cinsiyettende emin degilim.dun gece ruya gordum.yorumunda diyoki bebeginizde sizi rüyasinda gormustur.aranizda bag olusturmussunuz hayirli evladiniz olacak insallah diyordu.bende kalktim gobegimi sevdim yani bebegimi.sende iyi düsun.emin ol iyidir.allahim saglikla kucaginada aldiracak insallah
canim benim tansiyonum dusuk normalde dr hamilelikte normal dedi.yola gidemezsin demedi sordum arada in bacaklarini acmis olursun dedi .bi sorun olur demedi
Aşırı yeme canım.. Benim arkadaşım çok abartmıştı 2 hafta önce doğum yaptı.. Şekerinizi ve tantınunuzu ölçtürün sık sıkSormaya o tansiyon yuksekligi meselesi benide geriyor bu ara Allah korusun ya yukselmesi hic iyi degilmis.ins sag saglim atlatiriz Allahin izniyle hepimiz.benimde gecenlerde aksamustu oldu hep bianda sicak basmasi bulanti filan korktum wala.ne yalan soliyim.ogunlerimi daha cogalttim korkudan.bide bugun sabah tuhaf bisi oldu sanki bende.kasılma gibi mi desem ne desem.ondan da korkuyom(((
Maşallahkızlar bugün itibariyle 20+0 olduk..Göbeğim yok gibi.. Yarın doktora gidiyorum ama doktorum ac ölçüsünü saklıyor hep ne yapsam da öğrensem acaba.. Birde sizce hazır gitmişken ayrıntılı yapar mı ki? Geçen sefer 2 hafta sonra gel dedi ama bilemedim..
İkiz mi :) O zaman iki kere maşallah canımEki Görüntüle 2100344 Buyurun ikiz göbüşü:)bir maşallahınızı alırız:)
Bence bebis yeterince ben buradayım demiş canım :) benimki de gunduz böyle akşam iki kat daha büyük :)kızlar bugün itibariyle 20+0 olduk..Göbeğim yok gibi.. Yarın doktora gidiyorum ama doktorum ac ölçüsünü saklıyor hep ne yapsam da öğrensem acaba.. Birde sizce hazır gitmişken ayrıntılı yapar mı ki? Geçen sefer 2 hafta sonra gel dedi ama bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?