- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.981
Evett:))çokk tşk ederimmİkiz mi :) O zaman iki kere maşallah canım
Benim de tansiyonum hep düşüktür. Hamilelikten önce de normali hep 9/6'dı. Düşük tansiyondan korkma canım, yüksek olması daha tehlikeli.Kızlar sabah aile hekimliğine gittim kan verdim. tansiyonumu ölçtü hemşire söylemek istemedi söyleyin diye ısrar edince 8 dediaç karınla olduğum için ve kan verdiğim için sanırım düşük çıktı. Ama kendimi kötü hissetmiyodum hiç cıkısta da oğlumla kahvaltıya gittim. Sonrada alışveriş merkezinde gezdik. Sabah saatleri olduğu içinde bom boştu rahat rahat gezdik
Kesinlikle elektrikli aksine manuel acıtıyor ve yara yapıyor..alacaksan mutlaka elektrikli al zaten manuel olanlar çektirmiyor anca acı veriyor.bende mesela var çift başlıklı elektrikli biraz pahalı ama alan pişman olmazKızlar özellikle tecrübeli olanlar elektrikli pompa mi iyi manuel mi kararsızım elektrikli düşünüyordum bazıları çok acıtıyor demiş
Ben de merak ediyordum bu konuyu. Herkes başka şeyler söylüyor. Aklımda Lansinoh elektrikli süt sağma mak. var tavsiye edilen.Kesinlikle elektrikli aksine manuel acıtıyor ve yara yapıyor..alacaksan mutlaka elektrikli al zaten manuel olanlar çektirmiyor anca acı veriyor.bende mesela var çift başlıklı elektrikli biraz pahalı ama alan pişman olmaz
Aşırı yeme canım.. Benim arkadaşım çok abartmıştı 2 hafta önce doğum yaptı.. Şekerinizi ve tantınunuzu ölçtürün sık sık
Göbeğim yok gibi demişsin ama benim bukadar da yokilkinde de 7. Aydan önce belli olmamıştı
masallah canim yine belli seninki biraz.ben kilolu kaldim.kiloda almadim hic sivrilik bi cikinti bisey yok.masallah bebegin ve sen cok guzelsiniz
Benim de genelde dusuk canim. Gecen esimle sakalasiyoduk sakadan sirtima vurdu o an gittim ben, bes on dk sonra kendime geldigimde tansiyonum 8/5 ti. Genelde iyi oldugum zamanlarda 9/6–10/7 filan. Tek yuksek olmasinda ayilip bayilmaya da raziyim valla
canım maşallah hemde ikizler..Eki Görüntüle 2100344 Buyurun ikiz göbüşü:)bir maşallahınızı alırız:)
Maşallah:) Ben de 52 kiloyla hamile kaldım şimdi 56 kiloyum. Ama göbek falan baya çıktı benim. Demekki iç karnım ufak yada senin iç karnın var canım. Zaman su gibi geçsin, bebişlerimizi de sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Bence bebis yeterince ben buradayım demiş canım :) benimki de gunduz böyle akşam iki kat daha büyük :)
Kızlar özellikle tecrübeli olanlar elektrikli pompa mi iyi manuel mi kararsızım elektrikli düşünüyordum bazıları çok acıtıyor demiş
Ben o hataya geçmişte düştüm.aventin manuelini almıştım hiçbir işe yaramadı aksine yara yaptı sonra medela marka profesyonele yakın çok ama çok rahat ettim kesinlikle tavsiye ederimBen de merak ediyordum bu konuyu. Herkes başka şeyler söylüyor. Aklımda Lansinoh elektrikli süt sağma mak. var tavsiye edilen.
Canım ben de avent in elektrikli olanını düşünmüştüm ya nasıl kötü mu ya ? Ben çalıştığım için kullanacağım gibi gozukuyorevet canım çok acıtıyor gerçekten inşallah gerek kalmaz özellikle ilk başlarda kullanmak çok kötü.. benim elektrikliydi aventin.. 3-4 gün kullanmak nasip olmuştu
Ya demek yara yaptı en iyi yorum alanlardan olduğu için onu düşünüyordum ben ama elektrikli olanını nasıl fikrin var mi :/ madele hastane tipi sanırımBen o hataya geçmişte düştüm.aventin manuelini almıştım hiçbir işe yaramadı aksine yara yaptı sonra medela marka profesyonele yakın çok ama çok rahat ettim kesinlikle tavsiye ederim
Maşallah:)Bizim bebe 25 cm 450 gr çıktı biraz dombili mi ne
Fetal eko için bekliyoruz şimdi de
Manuel olmasında:)elektriklisi bence iş görür benimki de çok pahalanmış 5 yıl önce bu kadar değildi..ama süt sağmak hele de çalışan için çok önemli bir konu hızlı sağım da gerekli ben iş yerine götürmüştüm 15 dk içinde sağıp buZluğa atıyordum akşam eve getiriyordum.yani öyle bir cihaz olacak ki vaktini almayacak:)Ya demek yara yaptı en iyi yorum alanlardan olduğu için onu düşünüyordum ben ama elektrikli olanını nasıl fikrin var mi :/ madele hastane tipi sanırım
Ben lansinoh manuel kullandım çok memnun kaldım el kası geliştiriciye benzer bir sıkıcısı var kolay oluyordu bazıları çekmeli ileri geri ... Bu iyiydi... Arkadaşım elektirikli kanattı Demişti hiç denemedimKızlar özellikle tecrübeli olanlar elektrikli pompa mi iyi manuel mi kararsızım elektrikli düşünüyordum bazıları çok acıtıyor demiş
Ay baktım seninki 800 muş ebebekte çok pahalı ya . Iyi arastiracagim canım sağolManuel olmasında:)elektriklisi bence iş görür benimki de çok pahalanmış 5 yıl önce bu kadar değildi..ama süt sağmak hele de çalışan için çok önemli bir konu hızlı sağım da gerekli ben iş yerine götürmüştüm 15 dk içinde sağıp buZluğa atıyordum akşam eve getiriyordum.yani öyle bir cihaz olacak ki vaktini almayacak:)
Herkes yorumlarda farklı konuşmuş kimi elektrikliden kimi manuelden memnun .herkesin meme yapısına göre değişiyor galibaBen lansinoh manuel kullandım çok memnun kaldım el kası geliştiriciye benzer bir sıkıcısı var kolay oluyordu bazıları çekmeli ileri geri ... Bu iyiydi... Arkadaşım elektirikli kanattı Demişti hiç denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?