2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim de tansiyonum hep düşüktür. Hamilelikten önce de normali hep 9/6'dı. Düşük tansiyondan korkma canım, yüksek olması daha tehlikeli.

Kızlar özellikle tecrübeli olanlar elektrikli pompa mi iyi manuel mi kararsızım elektrikli düşünüyordum bazıları çok acıtıyor demiş
Kesinlikle elektrikli aksine manuel acıtıyor ve yara yapıyor..alacaksan mutlaka elektrikli al zaten manuel olanlar çektirmiyor anca acı veriyor.bende mesela var çift başlıklı elektrikli biraz pahalı ama alan pişman olmaz

Ben de merak ediyordum bu konuyu. Herkes başka şeyler söylüyor. Aklımda Lansinoh elektrikli süt sağma mak. var tavsiye edilen.

Göbeğim yok gibi demişsin ama benim bukadar da yok ilkinde de 7. Aydan önce belli olmamıştı

ayy canım bu acıyı bulana kadar 50 kere dondum ayna karşısında nedense mide çıktı rahim iyice çıkardı benim göbeği.. Bneim oğlumda küçüktü bayağı.. gebelik zehirlenmesi olmasaydı ödem oldu da öyle şişmişti..

masallah canim yine belli seninki biraz.ben kilolu kaldim.kiloda almadim hic sivrilik bi cikinti bisey yok.masallah bebegin ve sen cok guzelsiniz

bende kilolu kalmıştım canım yani ideal kilomun üstündeydim hamile kaldığımda sonra verdim simdi aynı devam ediyor veremiyorum arada alıp veriyorum yarım kilo kadar..

ay keşke benimkide düşük çıksa.. benimki en düşük 11 7 son zamanlarda...Yorulunca 13 e çıkıyor..

Eki Görüntüle 2100344 Buyurun ikiz göbüşü:)bir maşallahınızı alırız:)
canım maşallah hemde ikizler.. zamanında sağlıkla alırsın inşallah kuağına

canım bende 65 le kalmıştım şimdi 62 yim.. çok korkuyorum kilo alıcam diye.. Canım bilemiyorum iç karnım nasıl ama ben midemin çıkmasına sinir oluyorum.. tmam çok yiyorum ama işte İnşallah zamanında gelsinde erken olmasın yaaa. hiçbir sıkıntı olmazsa 38 de sezeryanla alırım kucağıma.. sıkıntı olsa bile inşallah 36 yı yakalarım bebeğim girmesin küvöze Allahım kimseye evlat acısı göstermesin inşallah..

Bence bebis yeterince ben buradayım demiş canım :) benimki de gunduz böyle akşam iki kat daha büyük :)

canım benim göbeğim hep olur çok zayıfken bile ayva göbeğim vardı hamilelikte şimdiye kadar midem çıktı rahim yukarı ittiriyor heralde

Kızlar özellikle tecrübeli olanlar elektrikli pompa mi iyi manuel mi kararsızım elektrikli düşünüyordum bazıları çok acıtıyor demiş

evet canım çok acıtıyor gerçekten inşallah gerek kalmaz özellikle ilk başlarda kullanmak çok kötü.. benim elektrikliydi aventin.. 3-4 gün kullanmak nasip olmuştu

Ben de merak ediyordum bu konuyu. Herkes başka şeyler söylüyor. Aklımda Lansinoh elektrikli süt sağma mak. var tavsiye edilen.
Ben o hataya geçmişte düştüm.aventin manuelini almıştım hiçbir işe yaramadı aksine yara yaptı sonra medela marka profesyonele yakın çok ama çok rahat ettim kesinlikle tavsiye ederim

evet canım çok acıtıyor gerçekten inşallah gerek kalmaz özellikle ilk başlarda kullanmak çok kötü.. benim elektrikliydi aventin.. 3-4 gün kullanmak nasip olmuştu
Canım ben de avent in elektrikli olanını düşünmüştüm ya nasıl kötü mu ya ? Ben çalıştığım için kullanacağım gibi gozukuyor

Ben o hataya geçmişte düştüm.aventin manuelini almıştım hiçbir işe yaramadı aksine yara yaptı sonra medela marka profesyonele yakın çok ama çok rahat ettim kesinlikle tavsiye ederim
Ya demek yara yaptı en iyi yorum alanlardan olduğu için onu düşünüyordum ben ama elektrikli olanını nasıl fikrin var mi :/ madele hastane tipi sanırım

Ya demek yara yaptı en iyi yorum alanlardan olduğu için onu düşünüyordum ben ama elektrikli olanını nasıl fikrin var mi :/ madele hastane tipi sanırım
Manuel olmasında:)elektriklisi bence iş görür benimki de çok pahalanmış 5 yıl önce bu kadar değildi..ama süt sağmak hele de çalışan için çok önemli bir konu hızlı sağım da gerekli ben iş yerine götürmüştüm 15 dk içinde sağıp buZluğa atıyordum akşam eve getiriyordum.yani öyle bir cihaz olacak ki vaktini almayacak:)

Ben lansinoh manuel kullandım çok memnun kaldım el kası geliştiriciye benzer bir sıkıcısı var kolay oluyordu bazıları çekmeli ileri geri ... Bu iyiydi... Arkadaşım elektirikli kanattı Demişti hiç denemedim

selam kızlar bende bugün dr gittim kızımı gördüm 25 cm / 341 gr olmuş ama çok kilo almışım tam 100 çıktım toplam da 16 kilo almışım moralim çok bozuk birde göbekten ötürü net görüntü alamıyor birtane verdi çok tuhaf birşey 2 hafta sonra da ayrıntılıya giricem medikal park bursa 281 tl verdim doktorum sağlıklı diyor ama

Ay baktım seninki 800 muş ebebekte çok pahalı ya . Iyi arastiracagim canım sağol

Herkes yorumlarda farklı konuşmuş kimi elektrikliden kimi manuelden memnun .herkesin meme yapısına göre değişiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…