- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.301
Bu daha iyimi acep :)Çok belirsiz çıkmış canım okunakli değil
Ölmek vs kısmı hariç ben seni çok iyi anlıyorum. Ailenin yakınında olmaması kolunun kanadının kırılması demek gibi bir şey, hastalanıyosun, acıkıyosun, canın bişey istiyo, sıkılıyosun, nazlanmak istiyosun kimsen olmuyor. Bu kadar zor olacağını bilsek eminim tercih etmezdik böyle bir şeyi.. Ama alışcaz zamanla geçecek.. Elden gelen hiç bir şey yok çünki..
Maalesef öyle gariban kaliyosn başka memlekette .
Ya intihar etmeyi düşünmüyorum heralde biraz yanlış anlaşılmış arkadaslae çok bunaldim ya bi kapını açan olmaz mı herkesin bi bahanesi war ya):
Çalışmıyor musun canım?Maalesef öyle gariban kaliyosn başka memlekette .
Ya intihar etmeyi düşünmüyorum heralde biraz yanlış anlaşılmış arkadaslae çok bunaldim ya bi kapını açan olmaz mı herkesin bi bahanesi war ya):
Bizdede oldu cnm geçen hafta nerdeyse boşanıyorduk sonra kötü oldum karnım sertleşti felan dr gtim stres yasak dedi eşimlede konuştu plesanta sertlesmis korktum bukac gun gttik geldik böyle giderse erken doğum dedi şimdi sustuk ama bukadar bebegimi üzdüğüm için pişmanım yapma sendeBenim gözüme adam batıyor. Yaptıkları sınırlarımı zorluyor. 1 haftadır kavgalıyız ev kredisine kmh tanımlatıp bakiyeyi eksiye çekmiş krediye her ay kmh faizi ekleniyormuş şeytan dürttü internet bankaciligindan kontrol ettim. Parayı ne yaptın diyorum eve harcadım diyor. Evin neresine diyorum ses yok. Hadi gelde delirme. Dün gece sürekli kızıyorsun uzatmaları oynuyoruz soğuyorum gibi birşeyler geveledi. Uzatmada neymis paşam gel hemen bitirelim diye kıyameti kopardım aklı gitti. Çocuğa falan güvenme 10 çocuğum olsun gözümde olmaz boşarım dedim özür diliyor bu kezde çıldıracağım yakındır
Teşekkür ederim hepsini bir araştırayımKoru war çukurambarda memorial war dr dölek özdur . Şükran kaymak var kendi muayenehanesi.
maşallah oglusuna , bugün bir arkadaşım video attı bana, o da 24 haftalık , bebisi öyle bir hareket ediyordu ki maşallah o da zayıf, ben de iple çekiyorum o zamanları :)Kızlar bu sabah uyandım kahvalti yapmamıştım henüz.
babam ekmek getirecek işte onu bekliyoruz. Ama acıktık tabi. Otururken karnım da bir hareketlilik hissettim güm diye bir vurdu. Bizimkiler baktı karnıma uzaktan bile gördüler karnım hop hop hopladı resmen Ne kadar güldük yaa
Şu veledi hissedemeyen bir tek benmi kaldım yahukilolu hamile kalmanın bu kadar etki edeceğini bileydim yemeden içmeden kesilirdim Kızlar benim bu ara öfke nöbetlerim arttı. Adam elimde kalıcak az kaldı. Allahtan kuzu gibi peşimden ayrılmıyor. Birde karşılık falan vermeye kalksa aile faciası yaşarız. Tabiki haklı nedenlerim var ama yaptıktan sonra bebek yüzünden vicdan azabı çekiyorum. Eşim yüzünden değil ona az bile yapıyorum ama yavruma zararım olacak diye çok korkuyorum
Gynoferon diye bi ilaç bide magnezyum var . Şuan hepsini bıraktım ve ağrılarım geçti.yan etkilerinde karin ağrısı kabızlık yazıyor zaten.oda belime vurmuştu artık.cok şükür rahatladım bırakınca.ama ne yapacağımı da bilmiyorum doktorumla konuscam bidoğrudur. olabilir. bu ilacın dışında ne kullanıyorsun
Bende sıkıldım artık wc gitmekten su içmek istemiyorumBu sık tuvalete çıkma ne zamana kadar devam edecek acababirde girdiğine deyse içim yanmaz
Benimde baş ağrısı bitmiyor ara araBende sıkıldım artık wc gitmekten su içmek istemiyorum
Bende de var canım bugün hasta gibi akşama kadar yattım baş ağrısındanBenimde baş ağrısı bitmiyor ara ara
Bende iki hafta bel ağrısı oldu canım bir ayagimin üzerine basamiyordum topalliyordum resmen ama sonra kendiliğinden düzeldi. İlaç falan da kullanmadım anlayamadım yani. İnşallah senin de geçer. Kalça yavaş yavaş açıldığı için olabilir bence.Merhaba kızlar, hamileliğimin 18. haftası bitti. Benim gibi aşırı bel ağrısı çeken var mı? Sağ ayağımın üzerine basamıyorum. Ne iyi gelir acaba? Kaç gündür yatıyorum
Çikolata ye canım ultrasona girmeden.yerlerinde duramıyorlar o zaman :)Benim kız saatlerdir durmuyor maşallah ama ahanda suraya yaziyorum butun enerjisini kullanip yarin ultrasonda bize arkasini donup yine uyuycak
Benim de dışardan görülüyor artık çok güzel ama bazen aniden vuruyor korkuyorum acemilik sanırım henüz alışamadımmaşallah oglusuna , bugün bir arkadaşım video attı bana, o da 24 haftalık , bebisi öyle bir hareket ediyordu ki maşallah o da zayıf, ben de iple çekiyorum o zamanları :)
Görünürde kardeşiyle ilgili sorun yok gibi zaten , bize yansitmiyor . Kardeşine şimdiden kıyafetler almak istiyor dışarı çıkınca, sevicem opucem falan , sevgi gösterileri ama bize yapıyor alttan alttan :) bizi test ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?