- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.321
Canım çok net değil yazılar buyutunce daha kötü oluyor ama görebildiğim kadarıyla normal çıkmış protein negatif çıkması iyi özellikleBu daha iyimi acep :)
Benimde tansiyonum bir hafta çıktı başım çatliyor gibi agriyinca ortaya cikti zaten tesadüf . Doktorym banada ayni ilaci verdi ama kullanma dedi . Tansiyonunu düzenli ölc iki kez 15 ve üstü çıkarsa kullan dedi . Çok şükür çıkmadı da baslamadim ilaca . Bir hafta ben tuzu kestim , bol su içtim şükür normale döndü . Sende dikkatli ol canımKızlar son zamanlarda tansiyon um yükseliyordu 16 ya 10 çıkıyordu Dr gittim alfamet diye bir ilaç verdi tansiyon için
Araştırdım nette gebelikte kullanılan bir ilaçtır ama içim rahat değil
Arada baş ağrım da oluyor sanırım tansiyon yüksek olduğu içindi
Vitamin hiçbir ilaç kullanmıyorum tansiyonum yükselir diye bıraktım minigim Allah'a emanet
Canim biraz o yapiylada alakali bazilari hem vitamin aliyor hem hic kilo almiyor hatta haziran annelerimizde de var kilo almayan. Ya da bazilarina vitamin yariyor misal banaKızlar merhabaaa....
Bi ablam var her konuda çok bilgili çok tecrübeli .
Bana dedi ki sakin vitamin hapı yutma ben hamileligimde 22 kilo aldm bu yüzden ve de kayinvalidem surekli hamilesin git ye diyordu gereğinden fazla yedim die anlattı . Vermekte çok zorlanmış ben kullanmıyorum tercihen ve hiç kilo almadm 20 haftalik olduk neredeyse Allah'ıma çok şükür hiç de almamışım
Ya cidden çok kararsızımH Happymarried ben kullandım o suda eriyen antibiyotiklerden. Bi zararı yok hatta sağlık ocagı doktorumada sordum kullanmasan assıl o zaman zararı var dedi. Gebelikte enfeksiyon isyenmeyen bi durum dedi
Canım şöyle söyleyim bi fikir vermesi için kendimden örnek vereyim ben üniversite Hastanesindeki perinatolojiye gittim başta kısa bir öykü alıyorlar ya işte son adet, kaçıncı gebelik, düşük kürtaj var mı vesaireden sonra sasirdilar bu bölüme niye geldiniz ki demedikleri kaldı nerdeyse. Sadece riskli olanlara bakiyoruz dedi doktorKızlar çok kararsızim yardimci olur musunuz .
Eşimin ailesinin yaninda geldik Denizli ye benim bulunduğum yerde ayrıntılı ultrason yok o yüzden burda Denizli de çektirecem . Ama özel hastaneye randevu almış eşimin kiz kardeşi . Kadın Doğumcu kontrol edecek, ayrıntılıyi radyoloji uzmani çekiyor Muş . Burada birde ksndi muayenesi olan perinatalog buldum ona mi gitsem . 17. haftada Tansiyonum çıktı şimdi normalde , ilerde olur mu bunu radyoloji uzmani görür mü . . Radyoloji uzmani mi ceksin perinataloga mi gideyim kararsızim . Siz kime gittiniz eksi ve artı yönleriyle bana söyler misiniz.Yarin randevu alayim . Radyoloji uzmanida ayrıntılı anlatıyor mu ilerde olabilecek tansiyon gebelik zehirlenmesi ... gibi şeyleri görebiliyor mu .
Canim biraz o yapiylada alakali bazilari hem vitamin aliyor hem hic kilo almiyor hatta haziran annelerimizde de var kilo almayan. Ya da bazilarina vitamin yariyor misal bana
Benimde öyle ya yabancısın akrabalar çok samimi olmuyorlar çalışmayınca da çevren olmuyor çok iyi anlıyorum seni gerçekten. Nerdesin memleket neresi ?
Kızlar bu sabah uyandım kahvalti yapmamıştım henüz.
babam ekmek getirecek işte onu bekliyoruz. Ama acıktık tabi. Otururken karnım da bir hareketlilik hissettim güm diye bir vurdu. Bizimkiler baktı karnıma uzaktan bile gördüler karnım hop hop hopladı resmen Ne kadar güldük yaa
Ablacım benim kafam bir rahat değil ki bugün üç hastane dolaştık çok büyük kavga oldu kv kp ile beni çok yipratiyorlar artık dayanacak gücüm kalmadımak hazirlaldım annemlere gidicektim durdurdolar baş ağrısı sancı ve hafif iç çamaşırıni ıslak hissedince korktum çok uzuyorum kendimi yapmıyorum vurdum duymaz olamıyorum öyle kötüyüm ki suan ama rabbim onları bildiği gibi yapsın bi gün annemlerde fazla durdum diye yapmadığını bırakmadılar eşim iyi ama dolduruşuna geliyor zorla eve gel dediler balet olsun dedim geldim evde bagiris çağıriş ailemi aradım. Biktim ablaya 9 aylık evliyim hiç bi zararım yok kv durduk yere bulaşıyor. Rabbime kurana teslim ettim onu.bu gece öyle ağladım ki ... doktor alttan baktı öyle canım acidiki ve kan geldi sanırım kana idrara bakıldı derken evdeyiz bebeğim 100 gr bile değilmiş çok üzgünüm beslenemiyorum onuda beslemiyorum artı üzüntü cabası guatr çıktı abla bide ben napiyim bilmiyorum ki sabırla olmuyor bitti dedim gel al baba dedim kızım dur dedi abimi gönderdi ben ağlarken o insanlar zevk alıyor abla ne yapayım ben
Cikolata ve visnesuyum cantamda muayeneye girmeden 30 dk once yicem bakalim :)Çikolata ye canım ultrasona girmeden.yerlerinde duramıyorlar o zaman :)
benimkilerin arasi hemen hemen 5 yas olacak, oglumda uyku problemi vs hic yasamadim yeme sorunumuz var beni hayattan sogutan onu da asamiyoruz bi turlu, bende de enerji yok kendime hayrim yok ikisine nasil yeticem diye dusunuyorum bazen ama mecbur guclu kuvvetli olmak zorundayiz Allah yardimcimiz olsunSorum 2. 3. Cocugu olacak annelere ozellikle cocuklarin yas araliklari yakin olacaklar. kizlar tek basina mi buyuteceksiniz yardim alacakmisiniz annenizden vs. Benim ilki Allah bagislasin zor uyuyan istahi pek olmayan bir bebek hamilelikten mi nedir enerji 0 pek bir sey yapasim gelmiyor. İki cocuga yetebilecekmiyim diye dusunuyorum. Allah saglik versin acilarini gostermesin. Saglikli anne saglikli çocuklar Allah guc kuvvet saglik versin hepimize
Perinatologlar daha iyi diye biliyorum ama isin ehli radyoloji uzmanlari da guzel bakiyorlar. Benim bi arkadasimin tansiyon problemi vardi, Ankaranin en iyi yerinde detayliya girdi ama sebebi vs gorulmemisti o zaman. Eger tansiyonun yukselme sebebi bebekle alakali bir durumsa muhtemelen gorurler ama bebekle alakali degilse gorulmez diye dusunuyorum canimKızlar çok kararsızim yardimci olur musunuz .
Eşimin ailesinin yaninda geldik Denizli ye benim bulunduğum yerde ayrıntılı ultrason yok o yüzden burda Denizli de çektirecem . Ama özel hastaneye randevu almış eşimin kiz kardeşi . Kadın Doğumcu kontrol edecek, ayrıntılıyi radyoloji uzmani çekiyor Muş . Burada birde ksndi muayenesi olan perinatalog buldum ona mi gitsem . 17. haftada Tansiyonum çıktı şimdi normalde , ilerde olur mu bunu radyoloji uzmani görür mü . . Radyoloji uzmani mi ceksin perinataloga mi gideyim kararsızim . Siz kime gittiniz eksi ve artı yönleriyle bana söyler misiniz.Yarin randevu alayim . Radyoloji uzmanida ayrıntılı anlatıyor mu ilerde olabilecek tansiyon gebelik zehirlenmesi ... gibi şeyleri görebiliyor mu .
Ilk gebeligimde kullandim toplamda 6kilo aldim simdi de kullaniyorum hala goze gelecek duzeyde kilo alamadim bugun kontrolum var insallah en az 1-1,5 kilo almisimdir diyorum yoksa doktordan laf duyucam.. her bu ye farkli isliyor, vitaminler kimine yariyor kimine yaramiyor :)Kızlar merhabaaa....
Bi ablam var her konuda çok bilgili çok tecrübeli .
Bana dedi ki sakin vitamin hapı yutma ben hamileligimde 22 kilo aldm bu yüzden ve de kayinvalidem surekli hamilesin git ye diyordu gereğinden fazla yedim die anlattı . Vermekte çok zorlanmış ben kullanmıyorum tercihen ve hiç kilo almadm 20 haftalik olduk neredeyse Allah'ıma çok şükür hiç de almamışım
Allah islah etsin ne bicim insanlar yaa!! Sen sikma canini bak olan sana oluyor bebegin etkileniyor insallah bebeginiz dogunca esin de kendine gelir, kendi ailesinin farkina varir.Ablacım benim kafam bir rahat değil ki bugün üç hastane dolaştık çok büyük kavga oldu kv kp ile beni çok yipratiyorlar artık dayanacak gücüm kalmadımak hazirlaldım annemlere gidicektim durdurdolar baş ağrısı sancı ve hafif iç çamaşırıni ıslak hissedince korktum çok uzuyorum kendimi yapmıyorum vurdum duymaz olamıyorum öyle kötüyüm ki suan ama rabbim onları bildiği gibi yapsın bi gün annemlerde fazla durdum diye yapmadığını bırakmadılar eşim iyi ama dolduruşuna geliyor zorla eve gel dediler balet olsun dedim geldim evde bagiris çağıriş ailemi aradım. Biktim ablaya 9 aylık evliyim hiç bi zararım yok kv durduk yere bulaşıyor. Rabbime kurana teslim ettim onu.bu gece öyle ağladım ki ... doktor alttan baktı öyle canım acidiki ve kan geldi sanırım kana idrara bakıldı derken evdeyiz bebeğim 100 gr bile değilmiş çok üzgünüm beslenemiyorum onuda beslemiyorum artı üzüntü cabası guatr çıktı abla bide ben napiyim bilmiyorum ki sabırla olmuyor bitti dedim gel al baba dedim kızım dur dedi abimi gönderdi ben ağlarken o insanlar zevk alıyor abla ne yapayım ben
Kızlar son zamanlarda tansiyon um yükseliyordu 16 ya 10 çıkıyordu Dr gittim alfamet diye bir ilaç verdi tansiyon için
Araştırdım nette gebelikte kullanılan bir ilaçtır ama içim rahat değil
Arada baş ağrım da oluyor sanırım tansiyon yüksek olduğu içindi
Vitamin hiçbir ilaç kullanmıyorum tansiyonum yükselir diye bıraktım minigim Allah'a emanet
benimkilerin arasi hemen hemen 5 yas olacak, oglumda uyku problemi vs hic yasamadim yeme sorunumuz var beni hayattan sogutan onu da asamiyoruz bi turlu, bende de enerji yok kendime hayrim yok ikisine nasil yeticem diye dusunuyorum bazen ama mecbur guclu kuvvetli olmak zorundayiz Allah yardimcimiz olsun
Perinatologlar daha iyi diye biliyorum ama isin ehli radyoloji uzmanlari da guzel bakiyorlar. Benim bi arkadasimin tansiyon problemi vardi, Ankaranin en iyi yerinde detayliya girdi ama sebebi vs gorulmemisti o zaman. Eger tansiyonun yukselme sebebi bebekle alakali bir durumsa muhtemelen gorurler ama bebekle alakali degilse gorulmez diye dusunuyorum canim
Ilk gebeligimde kullandim toplamda 6kilo aldim simdi de kullaniyorum hala goze gelecek duzeyde kilo alamadim bugun kontrolum var insallah en az 1-1,5 kilo almisimdir diyorum yoksa doktordan laf duyucam.. her bu ye farkli isliyor, vitaminler kimine yariyor kimine yaramiyor :)
Ankaradaym memleket kırşehir araba ile 2.5 saat ama arabamız yok otobüsle 4saatte anca gidiliyor bende yolculuğa dayanamıyorum hamile kaldmdan beri
Canım çok üzüldüm mesajına yaa.. Nasıl böyle herşeye karışıyorlar? Aynı evde misiniz, aynı bina mı, yakın mı? Eşini karşına alıp konuşsan.. Bak bebeğin kilosu düşük desen.. Bebek annenin duygularından etkileniyor mu diye deney yapmışlar.. Anneye iğne batırınca bebekte stres hormonu artmış.. O derece etkiliyor ve bence geçirdiğimiz hamilelik sonucu bebeklerimiz ona göre sakin, huzurlu ya da huzursuz oluyorlar.. Çok zor biliyorum ama takma kafana.. Zaten evliliğin ilk iki yılı eş ile alışma süreci.. Maalesef erkeğin ailesi yakınsa ve çirkefse eziyet artıyor.. Allah yardımcın olsun.. Allah ıslah etsin onları.. Eşinle güzelce konuş, karışmamalarını iste.. Kendi ailemize de gideriz ne kadar istiyorsak.. Seni seviyorum bunun için katlanıyorum ama hamile hamile çekemiyorum artık de.. Değişiklik olmazsa üzgünüm böyle devam edemez ama sana güveniyorum de.. Sakin konuş.. Çok zorlarlarsa çek git annenlere.. Gelip almalarına gerek var mı da? Bunlar da arayıp boşarız derlerse, evrak gelirse avukattan seve seve imzalarım de.. Çocuk sende neticede.. Onlar düşünsün.. Sustukça tepene çıkarlar.. Erkeklerin ailesi onlar da biz neyiz? Adam gibi sahip çıkamayacaklar, neden baba evimizden alıyorlar.. Babamız prensesler gibi bakıyordu neticede.. Dengeyi kuramayan gitsin anasının koynuna..Ablacım benim kafam bir rahat değil ki bugün üç hastane dolaştık çok büyük kavga oldu kv kp ile beni çok yipratiyorlar artık dayanacak gücüm kalmadımak hazirlaldım annemlere gidicektim durdurdolar baş ağrısı sancı ve hafif iç çamaşırıni ıslak hissedince korktum çok uzuyorum kendimi yapmıyorum vurdum duymaz olamıyorum öyle kötüyüm ki suan ama rabbim onları bildiği gibi yapsın bi gün annemlerde fazla durdum diye yapmadığını bırakmadılar eşim iyi ama dolduruşuna geliyor zorla eve gel dediler balet olsun dedim geldim evde bagiris çağıriş ailemi aradım. Biktim ablaya 9 aylık evliyim hiç bi zararım yok kv durduk yere bulaşıyor. Rabbime kurana teslim ettim onu.bu gece öyle ağladım ki ... doktor alttan baktı öyle canım acidiki ve kan geldi sanırım kana idrara bakıldı derken evdeyiz bebeğim 100 gr bile değilmiş çok üzgünüm beslenemiyorum onuda beslemiyorum artı üzüntü cabası guatr çıktı abla bide ben napiyim bilmiyorum ki sabırla olmuyor bitti dedim gel al baba dedim kızım dur dedi abimi gönderdi ben ağlarken o insanlar zevk alıyor abla ne yapayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?