2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tamamen sallamasyon valla bende bi de tiroit var normalde tiroidi olanlar hizli sekilde kilo aliyolar bende tam tersi, keske soyle 60 filan gorsem doguma kadar en azindan yanaklarim filan dolar simdi iyice yuzum cokuk aynalara küstüm

Ya cidden çok kararsızım
Ben 3 kere kullandım enfeksiyon için ilaç. 2kere azosilin kullandım günde 3 kere 500mg 10 günlük antibiyotik alttan vajinal tablet kullandım 4 defa . Bi kerede munoral şase toz ilaç kullandım bi zararı olmaz hatta internrtten bak kullanmassan ne gibi zararları olur diye. Sağlık ocagındaki doktor Allah korusun su kesesine bile zarar verir enfeksiyon dedi .

Canını sıkma ya...Bebeğini düşün sen kendine dert ettikçe emin ol kaynananın daha da hoşuna gidiyordur.Belli ki kaynanan kendisine itaat eden bir gelin istiyor ve seni sindirmeye çalişıyor.Onunla oturup bi konuşsan hoşuna gidecek bir iki şey söylesen belki yumuşar.Ayrica eşin bebeğinin hiç durumunu merak etmiyor mu ?Allah yardımcın olsun.

Allah islah etsin ne bicim insanlar yaa!! Sen sikma canini bak olan sana oluyor bebegin etkileniyor insallah bebeginiz dogunca esin de kendine gelir, kendi ailesinin farkina varir.
İnşallah canım onun için ailesi ne dese o kadın dedigi lafları ile inkar ediyorsunuz allahtan korkusu yok

Muz süt kaşar peyniri yiyin mutlaka. Bebeginizden daha önemli bir şey yok şu anda. Bırakın eşi kv kpi

Amin çok denedim kv konuşmayı ama anlaşanıyoruz beni tahrik etmekten baksa bsy yapmıyor altlı üstlü oturuyorum artık inmeme kararı aldim

Valla önemli olan kilo değil bebeğin sağlığı, doktor ne verirse o. benim son tahlilimde d ve b vitamini eksik çıktı vitamin kullandığım halde ek olarak onları alıcam. Benim arkadaşım 24 kilo aldı hamilelikte sonra 27 kilo verdi. Lütfen bu tarz tavsiyeler vermeyin bence sizin kararınız sonuçta ama bence sizde yapmayın.
Geçen bi arkadaşa dr antibiyotik vermiş burda kullanma tavsiyesi veren çok olmuş. Ama iltihap gebelikte riskli dr dan daha iyi bilecek değiliz bence kullan kullanma diye tavsiye vermeyelim. Yaşadığımız bir yan etki vs varsa sadece onu konuşalım.

bundan bendede var.. kraldan çok kralcı valla.. sürekli dikkat et olsun onun dediğini yap vs diyip duruyor.. sinirlerimi bozuyor..
hamile olan benim o benim suyuma gitsin.

canım 22. haftadasın bu saatten sonra çok dikkat etmelisin.. benim gebelik zehirlenmesindede erkenden başlamıştı hafif yükselmeye.. çok dikkat et dinlen sürekli tuzu azalt.. ödem vs oluşuyor mu kontrol et..

radyoloji uzmanı daha iyi bana göre.. zaten bu ct sonuçlarını falan onlar yorumluyorlar.. benim ilk gebeliğimde radyolog dikkat et tansiyonun çıkabilir demişti gerçekten de çok çıktı..

canım bünye ile alakalı sanırım.. bende vitamin kullnıyorum ama aldığım kilonun vitaminden olduğunu sanmıyorum.. ben 3-4 kilo verebilmiştim hamilelikte.. şu an 62 - 63 arasında gidip geliyorum.. vitamini de 12 den beri kullanıyorum..

[

canım yaa bebeğini düşün sadece yok kv kp eş umursama sakın.. bebeğine bişey olsa sadece senin ciğerin yanar diğerleri sadece tekrar olur der geçer umursamazlar bile.. ben gebelik zehirlenmesinden kaybettim ilk bebeğimi.. stres yüzünden tansiyonum çıktıkça çıktı.. eşimi hala suçluyorum bu konuda.. meleğim için her gün gözyaşı döküyorum.. kimseyi umursama git ailenin yanına bebeğin doğmadan da gelme.. iyi beslen bebeğin bu dönemde 200 gr civarı olmalı sanırım.. onları resmen öldüresim geldi..

Tamamen sallamasyon valla bende bi de tiroit var normalde tiroidi olanlar hizli sekilde kilo aliyolar bende tam tersi, keske soyle 60 filan gorsem doguma kadar en azindan yanaklarim filan dolar simdi iyice yuzum cokuk aynalara küstüm

ay canım şu düşük kiloda hamile kalıp kilo almayanlara özeniyorum valla.. bende ne iştah var anlatamam.. bir oturuşta dünyayı yeri kendimi tutmasam ve hamileliği 100 kiloyla tamamlarım.

Amin Amin canım allah razı olsun ben artık bi yere kadar tahammül ediyorum çok şükür allaha annemle babama uzun ömürler versin her daim kapıları açık bekleme surecindeyjm

bunyeye gore degisiyor.bende 3 aydir kullaniyorum hic almadim.19 haftadayim 1,5 kg aldim son aylarda aliniyorsada dogumda gider diye dusunuyorum.gerekli olmasa vermrz dr vitamini zaten

Amin Amin canım allah razı olsun ben artık bi yere kadar tahammül ediyorum çok şükür allaha annemle babama uzun ömürler versin her daim kapıları açık bekleme surecindeyjm
Kv inkar ediyorsa ses kaydı yap canım.. Kendisine de dinletirsin, böyle demiştin ya anacığım dersin.. Sen üzülmedikçe, umursamadıkça sinirleri bozulacaktır.. Bunun loğusalık dönemi var daha..

ay canım şu düşük kiloda hamile kalıp kilo almayanlara özeniyorum valla.. bende ne iştah var anlatamam.. bir oturuşta dünyayı yeri kendimi tutmasam ve hamileliği 100 kiloyla tamamlarım.
valla özenilcek bişey değil canım iştahım da kapalı değil aslında yeteri kadar yediğimi düşünüyorum ama nereye gidiyor bilmiyorum tek merak ettiğim bebeğimin iyi gelişip gelişmediği, inşallah bugün öğrenicem onu da

Bence şüphen varsa başka dr a git tekrar tahlil yaptır.
Bu antibiyotik yazılan arkadaşın doktoru tahlil test vs hiçbir şey yapmadan vermiş ilacı o yüzden kullanma dedim ben. Çünkü akıntı her gebede oluyor ve en ufak iltihaba ilaç da verilmiyor. Kar zarar dengesine bakiliyor. Teste göre değerlendirilip ona göre düşünülüyor. Yoksa ben kimseye doktorun verdiği ilacı kullanma demem.

Canım benim dr um gebelikte d vitamini önermiyoruz dedi.. yine de kendi dr una bi sor derim..

Bana da d vitamini verdi 2 dr. da + aile hekimim de haberi var. Neden önermiyorlarmış ki acaba?

Bulursunuz ya bir sürü site var ilan verilen annemde bakıcıdır benim o sitelerden birinde iş bulmuştuk mesela. İnş. size güven veren birini bulabilirsiniz. Siz saat kaçta evden çıkıyorsanız o saatte gelir mecburen, Siz neredendiniz?İstanbul da fiyatlar yüksek yani 2000+ sigorta veriliyor ortalama.

Benimde saçım röfleli sarıydı valla şimdi dipler siyah uzadı 5 aydır boyatmadığım için kendimi çok çirkin hissediyorum. Dr.la konuştum diplere sürmeden kalan sarıları saç rengime boyatıcam,dr. eczaneden satılan boyalardan alıp kullanabilirsin dedi bende 1 kere boyatıcam yani. Oje sürüyorum ben ojenin zararından çok asetonsuz bir çıkarıcı kullanmak gerektiğini okumuştum, aseton daha zararlı olduğu için.

Perinatologlar riskli gebelik uzmanları olduğu için aksi giden bir durum var ise farketme olasılıkları daha yüksek bence, zaten 2li testleri felan radyaloglar yapıyorlar, en azından detaylıda bir perinatologa görünmekte fayda var diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…