2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tamamen sallamasyon valla bende bi de tiroit var normalde tiroidi olanlar hizli sekilde kilo aliyolar bende tam tersi, keske soyle 60 filan gorsem doguma kadar en azindan yanaklarim filan dolar simdi iyice yuzum cokuk aynalara küstüm

Tiroidin iki çeşidi wsr zaten kimi aldiriyor kimi ve verdiriyor

Canım benim için rahat olsun rahatlıkla içebilirsin alfameti.Bende kullanıyorum.Gebelik öncesinden tansiyonum vardı.Şuanda da alfamet en uygun ilaç . Gönlün ferah olsun

bence perinatoloğo git cunku allah gostermesın basına bısı gelmesın ama bısı görürlerse snı radyolojı perinatologo yonlendırıyor. Orda yatırman hem daha ıyı hem ıkı kez para odemezsın.

zeytin0919 arkadasim ben de perinatologdan yanayim sonucta uzmanliklari yalnizca bu yonde.bi sıkıntı varsa diye yaptiriyoruz zaten ayrintiliyi illa skintili gebe olmana gerek yok git icin rahat etsin.bu konuda en yetkin kisiyi perinatolog olarak goruyorum ben

Vitamin hapı ile alakalı değildir o , yemeğe bağlıdır canım, ben en başından beri doktorumun önerisi ile deli gibi vitamin hapları alıyorum buna omega 3 vs dahil ama anca iki- 3 kilo aldım tam olarak, ve doğumdan sonra da gidiyor genelde kilo yaptığın spora yürüyüşe ve beslenme tarzına bağlı olarak, Sen doktorun onerdiyse vitaminlerini aksatma canım, kilo verilir önemli olan bebeğinin sağlığı

Amin inşallah

Merhaba kizlar bayadir giremedim. Tatildeyiz mrmlekette farketmeden kilo almisimmm kilo aldikca aslinda veremem diye cok kafama takiyorumm:/ 3 kilo aldim daha 20. Haftadaymm
canim sen yine iyi almissin normal yani bende 1.5 2 kilo aldim 19 haftamdayim.7-10-12kilo alan var bu haftalarda olupta canini sikma o 3 kiloda buyuyen rahmin goguslerin plesantan bebektir zaten sikma canini

Sonunda bende öğrendim 2. Oğlum olacak Allah nasip ederse Blackbluee1 bizi de ekle canım
evet dun pazar gunu duramadim adana dogumevine gittim bebegimi gormeye.dr bakti gayet iyi bol su ic dedi.emin olmak icin cinsiyeti sordum.erkek dedi.bi oglun olacak dedi.tabiki cok sevindim.ölürüm ya canim oglum benim.ayaklariyla vuruyordu.tabi dr un dedigine gore ben daha hissetmezmisim.daha var dedi.cok mutlu oldum

Kizlar bende 22 hafta da 4 kilo almışım çok gibi geliyor bana daha şimdiden.
Su "bu tartı bozuk yanlış ölçüyor " meselesi bende de başladı. En son randevuda ölçümdüm 52ydim eczanede ölçüldum 2 ay sonra 56.. yanlış bu deyip terkettim orayı artık 2 hafta sonra kendi doktorumda ölçülüp emin olabilirim

Kızlar bugün gidip aşı oldum asidan sonra baş ağrım oldu biraz uyuyup uyandım dudağımda uçuk çıkmış :/ neden böyle oldu ya. Hamilelikte uçugu çıkan var mi ? Ne önerirsiniz ? Tehlikeli mi ki ? :/

Belki ateslenmissindir canım olabilir bence sıkıntı yapma ben de bugün oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…