- 30 Ağustos 2017
- 408
- 874
- 18
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.361
Tamamen sallamasyon valla bende bi de tiroit var normalde tiroidi olanlar hizli sekilde kilo aliyolar bende tam tersi, keske soyle 60 filan gorsem doguma kadar en azindan yanaklarim filan dolar simdi iyice yuzum cokuk aynalara küstüm
Hipertroidi mi var sendevalla özenilcek bişey değil canım iştahım da kapalı değil aslında yeteri kadar yediğimi düşünüyorum ama nereye gidiyor bilmiyorum tek merak ettiğim bebeğimin iyi gelişip gelişmediği, inşallah bugün öğrenicem onu da
Kızlar son zamanlarda tansiyon um yükseliyordu 16 ya 10 çıkıyordu Dr gittim alfamet diye bir ilaç verdi tansiyon için
Araştırdım nette gebelikte kullanılan bir ilaçtır ama içim rahat değil
Arada baş ağrım da oluyor sanırım tansiyon yüksek olduğu içindi
Vitamin hiçbir ilaç kullanmıyorum tansiyonum yükselir diye bıraktım minigim Allah'a emanet
Kızlar çok kararsızim yardimci olur musunuz .
Eşimin ailesinin yaninda geldik Denizli ye benim bulunduğum yerde ayrıntılı ultrason yok o yüzden burda Denizli de çektirecem . Ama özel hastaneye randevu almış eşimin kiz kardeşi . Kadın Doğumcu kontrol edecek, ayrıntılıyi radyoloji uzmani çekiyor Muş . Burada birde ksndi muayenesi olan perinatalog buldum ona mi gitsem . 17. haftada Tansiyonum çıktı şimdi normalde , ilerde olur mu bunu radyoloji uzmani görür mü . . Radyoloji uzmani mi ceksin perinataloga mi gideyim kararsızim . Siz kime gittiniz eksi ve artı yönleriyle bana söyler misiniz.Yarin randevu alayim . Radyoloji uzmanida ayrıntılı anlatıyor mu ilerde olabilecek tansiyon gebelik zehirlenmesi ... gibi şeyleri görebiliyor mu .
Ay şansa bu hafta izmirdeyim.kızlar bursa da yaşayan anneler kent meydanındaki ebebek kapanıyormuş %40 indirim millet talan etmiş raflar bomboşmuş haberiniz olsun ben gidemedim belki akşama giderim birşey kalmışsa tabi
valla sorma bende gidemedim haftasonu babam rahatsızlandı belki bu akşam giderim o da kesin değilAy şansa bu hafta izmirdeyim.
Vitamin hapı ile alakalı değildir o , yemeğe bağlıdır canım, ben en başından beri doktorumun önerisi ile deli gibi vitamin hapları alıyorum buna omega 3 vs dahil ama anca iki- 3 kilo aldım tam olarak, ve doğumdan sonra da gidiyor genelde kilo yaptığın spora yürüyüşe ve beslenme tarzına bağlı olarak, Sen doktorun onerdiyse vitaminlerini aksatma canım, kilo verilir önemli olan bebeğinin sağlığıKızlar merhabaaa....
Bi ablam var her konuda çok bilgili çok tecrübeli .
Bana dedi ki sakin vitamin hapı yutma ben hamileligimde 22 kilo aldm bu yüzden ve de kayinvalidem surekli hamilesin git ye diyordu gereğinden fazla yedim die anlattı . Vermekte çok zorlanmış ben kullanmıyorum tercihen ve hiç kilo almadm 20 haftalik olduk neredeyse Allah'ıma çok şükür hiç de almamışım
Amin inşallahbenimkilerin arasi hemen hemen 5 yas olacak, oglumda uyku problemi vs hic yasamadim yeme sorunumuz var beni hayattan sogutan onu da asamiyoruz bi turlu, bende de enerji yok kendime hayrim yok ikisine nasil yeticem diye dusunuyorum bazen ama mecbur guclu kuvvetli olmak zorundayiz Allah yardimcimiz olsun
canim sen yine iyi almissin normal yani bende 1.5 2 kilo aldim 19 haftamdayim.7-10-12kilo alan var bu haftalarda olupta canini sikma o 3 kiloda buyuyen rahmin goguslerin plesantan bebektir zaten sikma caniniMerhaba kizlar bayadir giremedim. Tatildeyiz mrmlekette farketmeden kilo almisimmm kilo aldikca aslinda veremem diye cok kafama takiyorumm:/ 3 kilo aldim daha 20. Haftadaymm
evet dun pazar gunu duramadim adana dogumevine gittim bebegimi gormeye.dr bakti gayet iyi bol su ic dedi.emin olmak icin cinsiyeti sordum.erkek dedi.bi oglun olacak dedi.tabiki cok sevindim.ölürüm ya canim oglum benim.ayaklariyla vuruyordu.tabi dr un dedigine gore ben daha hissetmezmisim.daha var dedi.cok mutlu oldumSonunda bende öğrendim 2. Oğlum olacak Allah nasip ederseBlackbluee1 bizi de ekle canım
Çok geçmiş olsun canım, şimdi iyidir umarım..valla sorma bende gidemedim haftasonu babam rahatsızlandı belki bu akşam giderim o da kesin değil
sodyum çok düşükmüş canım serum vericekler günlerdir ssk devlete gidiyoruz hiç birşey yapmıyorlar özele gidince hallettiler ne günlere kaldıkÇok geçmiş olsun canım, şimdi iyidir umarım..
18+6 yım 4 kilo aldım canım :) Takma kafana kilolar gider, bebişlerin sağlığı önemli olan.Merhaba kizlar bayadir giremedim. Tatildeyiz mrmlekette farketmeden kilo almisimmm kilo aldikca aslinda veremem diye cok kafama takiyorumm:/ 3 kilo aldim daha 20. Haftadaymm
Kızlar bugün gidip aşı oldum asidan sonra baş ağrım oldu biraz uyuyup uyandım dudağımda uçuk çıkmış :/ neden böyle oldu ya. Hamilelikte uçugu çıkan var mi ? Ne önerirsiniz ? Tehlikeli mi ki ? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?