2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Hastane de varmı bizimkinde bilmiyorum.
Ben de bu keselerden yapicam.

Bunlardan afiş ve keselerin üstüne takmak için etkiket yapicam şuan karar verdim..

Kizlar son 3 gundur sag bobregimde sanci ve belimde agri var. Bebek sag tarafa yaslandigi icin bobregim sisme yapmis malesef tedavisi yok boyle idare edicem basina gelen var mi? Bi taktigi falan olan

Kızlar doğumda bu oda süsleme, hediye,
Şerbet olayı falan nasıl oluyor ya. Anlatıyolar da ben hala Nasıl olacak bilemiyorum
ben de çok beğeniyorum o süsleme tarzı şeyleri ama normal olursa doğumum ona vaktim olmaz sanırım bizim hastane sadece kapıyı süslüyormuş yeter bize :))

Alıntılarım vardı hepsi gitmiş yaw
Hipertroidi mi var sende
ne olduğunu bilmiyorum ama yiroidim çalışmıyormuş o yüzden tsh değerim yüksek çıkmıştı canım sanırım benim ki sadece gebelikte yükseliyor gebelik öncesinde böyle bir problemim yoktu oğlumda ki tahlillerime baktım hep 3.5 lardaymış o zaman ilaç kullanmamıştım şimdi en son ki değerim 2,5 tu ve hala ilaca devam ediyorum

Tiroidin iki çeşidi wsr zaten kimi aldiriyor kimi ve verdiriyor
Benimkinin cinsi aldıranından ama bana yaramadı :) ben gebelik öncesi kilo alamıyordum üstüne de çok hızlı bi şekilde 10 kilo birden verince acaba tsh çok mu hızlı çalışıyor filan diye düşünüp tahlil yaptıracaktım ki hamile kalıp tiroidlerimin az çalıştığını öğrendim :)

Bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyi geçti ve bende 5hafta içerisinde 2,5 kilo almışım, sağlık ocağında ki tartıya güvenmiyordum güvenmemekte haklıymışım :) bebeğim 277 gr 20 cm olmuş yine arkası dönüktü, dr ultrasonu kapatacaktı ki bi hamleyle çevirdi kafasını ve yarıdan yakaladık yüzünü :)) cinsiyetimize yine kız dedi (her seferinde soruyorum ) değişmez dimi kesin filan derken dr kanıt olsun diye bacak arasını da çekip verdi ve bu da minik prensesim

Eklentiler

• B6C2C3EC-802A-4487-A5EA-007A911AE666.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 114
ben de çok beğeniyorum o süsleme tarzı şeyleri ama normal olursa doğumum ona vaktim olmaz sanırım bizim hastane sadece kapıyı süslüyormuş yeter bize :))
Ya doktorunuza mi sordunuz ben hiç kimseye sormadım bu olayı hastanede

Maşallah ona ne kadar tatlı çıkmış:)

Kendimi frenlemeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. Öfke kontrolünde problem yaşıyorum bu ara.

Kendimi frenlemeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. Öfke kontrolünde problem yaşıyorum bu ara.
Bende aynıyım o an gözüm görmüyor son olaydan sonra erken doğum riskim olduğunu söyledi dr ve sonu kötü dedi üzülürsün dedi birazdaha rahattım bebeğim için susucam anlatsam kitap olur inan cnm ama melekeerimizin hatrına biraz rahat olalım deneyelim

Maşallah canım, baya baya bebek oldular ne tatlı çıkmış minik

Benim gittiğim hastanedeki ultrason kaç yılından kalma bilmiyorum bu şekild e net görünüyor çocuğumun hareketini zor görüyorum inanın tonllada para harcıyorum guya
Detaylı da görürsün inşallah canım :) ben oğlumdayken hiç görememiştim böyle hep içimde kalmıştı, şimdi dr çekip çekip veriyor sağolsun

Tansiyon önceliğin olsun canım mutlaka ilacını kullanmalısın.preeklemsi daha ilerisi eklemsi riski olmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…