- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.481
Ben yeni başladım tahlillerimde d vitaminim ve b12 im az çıktı kullandığım multivitaminde olmasına rağmen, d vitamini damla bi de b12 iğnesi vuruluyorum haftada 1.Aranızda devit-3 damla kullanan var mı
İkisinide aynı anda mi alıyorsunuzAkşam yemeğinin ardından alıyorum
Banada aile hekimim tetanoz aşısı olduğumda tahlil yaptı ve devit yazdı geçmiş olsun bu aradaBen yeni başladım tahlillerimde d vitaminim ve b12 im az çıktı kullandığım multivitaminde olmasına rağmen, d vitamini damla bi de b12 iğnesi vuruluyorum haftada 1.
Aynen benimde o zaman yaptılar tahlili druma gönderdim sonuçları kadın doğumcum verdi.10 damla devit hergün.Banada aile hekimim tetanoz aşısı olduğumda tahlil yaptı ve devit yazdı geçmiş olsun bu arada
Benimde 9 damla günde bir kezAynen benimde o zaman yaptılar tahlili druma gönderdim sonuçları kadın doğumcum verdi.10 damla devit hergün.
İkisinide aynı anda mi alıyorsunuz
İkisini beraber içmek sakıncalı mıHayır canım işte damlayı bazen kulanıyorum damla aldığım gün decavit içmiyorum
İkisini beraber içmek sakıncalı mı
Ablacım daha kendi doktoruma gitmedim ama 14 ağustos da regl oldum 22 temizlendim. 21 haftalık çıkıyor ablakilonla gel bana... 14 aldım bugüne bugün
canım dr un ne dedi ? senin son adet tarihin belli değildi değil mi ? 100 gr ... haftası ile uyumlu değil çünkü .... kaç çıkıyor usg de haftası ?
geç döllenme diyordun çünkü . bence öyle ...
Haklısınız çok fazla evhamlı olmamak gerekDeğil-dir bence sakıncalı olsa doktorunuz uyarırdı
http://phytolastil.com
Kizlar lierac jel 200 ml 50 tl.
Ben eczaneden 200 ml 120 ye almıştım baya idnirimde ben tekrar aldım.
Ilgilenirseniz bir bakın
Amin canm eşimlede aram iyice açıldı napicami bilmiyorum benim hiç suçum yok ama beyimiz fazla anneci f bebeğim iyi olsun rabbimden başka bsy istemiyorum o çorba nasıl yapılıyo canım biliyosan tarifin yazsan .düzelir mi kilosu doktor ölü doğum bile olabilir dedi acildeki cuma hastaneye gidicem eşimé dedim gel olmaz diyo işten çıkaracaklar falan filan annem gelsin dedi istemiyorum artık delirmek üzereyim doktorun dediklerinde yanlışlık olsun istiyorum inşalalh öyledirCanım benim çok üzüldüm okudum ve sanki kendime yapılmış gibi sinirlendim.
Allah onları ıslah etsin akıl fikir versin. Bebeğin için moral ve beslenme çok önemli. Stres sıkıntı zararli bende çok stres yapıyorum..
Ama çok zarar li bebeklerimiz bize emanet. Insan hamile bir kadına bunu yaparmı düşmanı bile olsa ki. Sen onların gelinisin torunlarını taşıyorsun. Sen boşver onların inadina iyi ol esinle de. Kendinle de ve uzulsende belli etme onlara firsatını verme. Her hastaneye gittiğimde bu kadın neden geliyor ki seninle.
Burda buğdaylı yoğurtlu bir çorba yapıyor bizimkiler. Doktorun dediğine göre o bebeğe çok kilo aldırıyormuş. Hergün protein al yumurta ye. Süt yoğurt ceviz. Sebze olarak ıspanak da çok faydalıymış. Lütfen kendine bir beslenme programı yap.. ınsalalh bir sonraki kontrolunde çok iyi haberlerle gelirsin canım benim
Aslında tek başına tsh gebe kalmaya engel değil canım çok şükür benim ilk değerim de aşırı yüksek değildi ama nolur nolmaz sıkıntı olmasın diye ilaca başladık.. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
Yüksek tansiyon sınırda yim bende doktor bi gyneferon verdı oda bitmek üzre düzenli kulanmdim salak gibi. Off sizler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz yan etkisi olmayan ben talesemı hastasiyim sanirim oda etkiliyorcanım yediklerine dikkat et bol proteinli beslen.. tansiyonunu kontrol et eğer yüksek tansiyon varsa oda gelişimi gerilemesine neden olur.. sakin olman gerekli.. ayrıca doktorundan vitamin vs iste.. proteini calsiyumu bol gıdalar tüket lütfen
Bende ankaradayım burada ki arkadaşlarla toplancaz sende gel istersen. Küçük bir şehirden geldim benimde yaklaşık 2 3 saat sürüyor istediğimde gidip geliyorum ama nafile sevemedim burayı hayırlısı artık..
eline ulaştı mı canım? tarihi falan nasıl?http://phytolastil.com
Kizlar lierac jel 200 ml 50 tl.
Ben eczaneden 200 ml 120 ye almıştım baya idnirimde ben tekrar aldım.
Ilgilenirseniz bir bakın
Değiştirdim canım acile gittim çok kötü olduğum için ordaki doktor söyledi guatr da çıkınca fakülteye seve etti bu cuma hem.kendi doktoruma hem de bi Guatr için gidiym dedim de guatr için hangi bölüme gitsem iyi olurBir de doktorum yaşlı falan diyordun. Degistirdin mi başka doktora da görün istersen.
Amin canm eşimlede aram iyice açıldı napicami bilmiyorum benim hiç suçum yok ama beyimiz fazla anneci f bebeğim iyi olsun rabbimden başka bsy istemiyorum o çorba nasıl yapılıyo canım biliyosan tarifin yazsan .düzelir mi kilosu doktor ölü doğum bile olabilir dedi acildeki cuma hastaneye gidicem eşimé dedim gel olmaz diyo işten çıkaracaklar falan filan annem gelsin dedi istemiyorum artık delirmek üzereyim doktorun dediklerinde yanlışlık olsun istiyorum inşalalh öyledir
Bende ankaradayım burada ki arkadaşlarla toplancaz sende gel istersen. Küçük bir şehirden geldim benimde yaklaşık 2 3 saat sürüyor istediğimde gidip geliyorum ama nafile sevemedim burayı hayırlısı artık..
Amin canm eşimlede aram iyice açıldı napicami bilmiyorum benim hiç suçum yok ama beyimiz fazla anneci f bebeğim iyi olsun rabbimden başka bsy istemiyorum o çorba nasıl yapılıyo canım biliyosan tarifin yazsan .düzelir mi kilosu doktor ölü doğum bile olabilir dedi acildeki cuma hastaneye gidicem eşimé dedim gel olmaz diyo işten çıkaracaklar falan filan annem gelsin dedi istemiyorum artık delirmek üzereyim doktorun dediklerinde yanlışlık olsun istiyorum inşalalh öyledir
Baya uygunmus ben de 80e fln almistim 200ml ki indirimdeydi
Bu siteden daha once bisi aldin mi canım guvenilir midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?