- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.401
Benim kilo durumu
23+0 bugün ...
başlangıç 56. 5beden 34-36
Şimdi 70.5beden 38 (göbek zor kapanıyor ama )
14 kilo almışım temizinden ...80 le doğurursam öpüp başıma koyacağım
Aslında bazı egzersizlere devam edebilirsin canım. Gebelikten önce aktifsen vücudun buna alışıktır zaten. Gerçi insan hamileyken herşeye üşenir hale geliyoryoga yapıyordum bende ama üşengeçlikten devam edemiyorum bir türlü
Benim de en çok merak ettiğim kaç kiloyla kapatacagim.. gerçekten merak ediyorum.
3-4 aldın di mi sen ? en fazla toplamda 10 olur bence ... eee doğumda zaten 7-8 gider eve çıkana kadar ..
@Myhsa CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BAŞIN SAĞOLSUN MEKNI CENNET OLSUN İNŞALLAH
maalesef beni de sol kasığım ağrıyo ama benim kuzu makat gelişi pozisyonunda olduğu için hareket ettikçe sol kasığıma vuruyo ilk kızım da da öyleydi yer etmişti büyük ihtimalle bu kızım da oraya yer ediniyo
ben aşı yaptırmadım ama bende sık sık ucuk çıkar ve bi sıkıntı yaratmadı da çok şükür canım
Kızlar peki geçmesi için uçuk kremi kullanayım mi yoksa geçmesini mi bekliyim ?canım bende çıkmıştı hemde arka arkaya dudağımın kenarında ve üstünde.. korku vs oluncada çıkar derler.. ateşinde çıkmış olqabilir tetanoz aşısı yapar çünkü hemşire söylemişti
Kızlar doğumda bu oda süsleme, hediye,
Şerbet olayı falan nasıl oluyor ya. Anlatıyolar da ben hala Nasıl olacak bilemiyorum
canım ilk doğumumda ben hastane için çikolata hazırlamıştım ..gelenlere ...
2.haftada da (beklemedim) bebek mevlüdünü yaptım ...
Şimdi niyetim Ağustos sonu .... Eylül başı oğlumun sünnet töreninde bebeğimin doğum mevlüdünü yapmak ... ikisi bir arada .. görüşürüm bir organizasyonla ..hazırlanır tepsisi..süsü...
Benim ikinci ayda dudağım ucukladi. Dra gösterdim önemsemedi canimKızlar bugün gidip aşı oldum asidan sonra baş ağrım oldu biraz uyuyup uyandım dudağımda uçuk çıkmış :/ neden böyle oldu ya. Hamilelikte uçugu çıkan var mi ? Ne önerirsiniz ? Tehlikeli mi ki ? :/
Kızlar peki geçmesi için uçuk kremi kullanayım mi yoksa geçmesini mi bekliyim ?
beni geçemezsin kuzuuumm lütfeenn kilodaYa alıntım vardı unuttum ... Vitamin + omega 3 ... takviyeler önemli arkadaşlar .
Biliyorsunuz aranızda kilo alma rekoru bende ... ama bunları kafama takamam ... Yaşım 39 ... kalsiyum hele .. şu ara bebek için inanılmaz gerekli .. o bir şekilde kalsiyum alacak benim depolardan ... kalsiyumsuz kalmaz ama ben yeterli takviyeyi almaz isem ...güçsüz düşerim ...
kramp deniliyor ... kramp magnezyum eksikliğidir mesela ... takviye edilmezse azalır rezervler .. o da kramplara yol açar ...
Kilo alırız veririz ... pasta börekle kilo almamaya eyvallahta ... gerekli vitaminleri kısıtlamayı doğru bulmuyorum
Haklısın Abla peki düzelir mi şu saatten sonra bebeğin gelişimi kilosu o benim için çok önemli doktor 100 gr dedi sonra belki o kadarda yok dedi hiç kilo almadım demek ondanmişCanım benim ya .
Önce bebeğin lütfen . Önceliğin bu şu an sen ve bebeğin . bak dr unda uyarmıştır , kilosu ile ilgili ... ağlamak , stres ..üzüntü ... yemek yememek ... ne demek ? o can şu an sana emanet ...
Şerrine lanet de .... başka zaman olsa .. ezdirme kendini , boyun eğme diyeceğim de , şu an sen ve bebeğin ... sukut ve huzur lazım size ...
bol bol yemek yiyorsun ... yağlı .. yağlı derken faydalı yağlar ... süt ... kaşar .. ceviz ..badem ... gibi .. lütfen ... bak bir daha ki sefere kontrolde güzel haberler bekliyorum senden
bak kendin demişsin .... ben ağlarken zevk alıyorlar ..Kalbi kara insanla kim başedebilir ???? biz o kadar kötü olamayız ...
Canım mesleğim gereği az çok bildiklerimi paylaşayım nacizane. Hastaneler genellikle kapı süsü koyar odaya sadece. Bazı özel hastanelerde de ekstra oda süsleme hizmeti de olur. Ama yok ben kendim yapacağım dersen, odada masa olup olmadığını muhakkak sor vardır muhtemelen. Hazırlıkları önceden bitirmiş olmak gerekir. Lohusa şerbetini evinde hazır edip masada şerbetlik ve minik bardaklarla ikram edilir. Hediyeliklerini elinden geldiğince kendin de hazırlayabilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum (internette çok güzel fikirler var) Bebek çikolataları da masaya renk katar. Hazırlatabilirsen güzel bir "Hoşgeldin" posteri güzel olur masada. Bir de tabi balonlarKızlar doğumda bu oda süsleme, hediye,
Şerbet olayı falan nasıl oluyor ya. Anlatıyolar da ben hala Nasıl olacak bilemiyorum
Saol canım allah razı olsun hepiçimden o kadar iyisiniz ki bana destek olduğunuz için hepinizebundan bendede var.. kraldan çok kralcı valla.. sürekli dikkat et olsun onun dediğini yap vs diyip duruyor.. sinirlerimi bozuyor..
hamile olan benim o benim suyuma gitsin.
canım 22. haftadasın bu saatten sonra çok dikkat etmelisin.. benim gebelik zehirlenmesindede erkenden başlamıştı hafif yükselmeye.. çok dikkat et dinlen sürekli tuzu azalt.. ödem vs oluşuyor mu kontrol et..
radyoloji uzmanı daha iyi bana göre.. zaten bu ct sonuçlarını falan onlar yorumluyorlar.. benim ilk gebeliğimde radyolog dikkat et tansiyonun çıkabilir demişti gerçekten de çok çıktı..
canım bünye ile alakalı sanırım.. bende vitamin kullnıyorum ama aldığım kilonun vitaminden olduğunu sanmıyorum.. ben 3-4 kilo verebilmiştim hamilelikte.. şu an 62 - 63 arasında gidip geliyorum.. vitamini de 12 den beri kullanıyorum..
[
canım yaa bebeğini düşün sadece yok kv kp eş umursama sakın.. bebeğine bişey olsa sadece senin ciğerin yanar diğerleri sadece tekrar olur der geçer umursamazlar bile.. ben gebelik zehirlenmesinden kaybettim ilk bebeğimi.. stres yüzünden tansiyonum çıktıkça çıktı.. eşimi hala suçluyorum bu konuda.. meleğim için her gün gözyaşı döküyorum.. kimseyi umursama git ailenin yanına bebeğin doğmadan da gelme.. iyi beslen bebeğin bu dönemde 200 gr civarı olmalı sanırım.. onları resmen öldüresim geldi..
ay canım şu düşük kiloda hamile kalıp kilo almayanlara özeniyorum valla.. bende ne iştah var anlatamam.. bir oturuşta dünyayı yeri kendimi tutmasam ve hamileliği 100 kiloyla tamamlarım.
Gerçekten çok zor ama malesef İstanbulda fiyatlar böyle. Benim kayınvalidem bakıcak yoksa bende çalışmazdım maaşım kadar tutuyor çünkü bakıcı masrafı.
Rabbime teslim ettim ben onu bugün sözde ziyarete geldi felan hiç sormadım dedim iki kez senin yüzünden hastanelik oluyorum bebeğim böyle böyle kadın demezmi bende hastayım bildiğin yalan senden benden sağlamKv inkar ediyorsa ses kaydı yap canım.. Kendisine de dinletirsin, böyle demiştin ya anacığım dersin.. Sen üzülmedikçe, umursamadıkça sinirleri bozulacaktır.. Bunun loğusalık dönemi var daha..
Bunları ne ara gidip yapacağızCanım mesleğim gereği az çok bildiklerimi paylaşayım nacizane. Hastaneler genellikle kapı süsü koyar odaya sadece. Bazı özel hastanelerde de ekstra oda süsleme hizmeti de olur. Ama yok ben kendim yapacağım dersen, odada masa olup olmadığını muhakkak sor vardır muhtemelen. Hazırlıkları önceden bitirmiş olmak gerekir. Lohusa şerbetini evinde hazır edip masada şerbetlik ve minik bardaklarla ikram edilir. Hediyeliklerini elinden geldiğince kendin de hazırlayabilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum (internette çok güzel fikirler var) Bebek çikolataları da masaya renk katar. Hazırlatabilirsen güzel bir "Hoşgeldin" posteri güzel olur masada. Bir de tabi balonlarBebeğinin baş harfinde bir uçan balon da hoş olur Benim aklımda hediyelik olarak içi elyafla doldurulan keten veya kumaştan minik pembe filler var, şeffaf kutulara koyacağım. Çubuklara geçirilmiş marshmallow'lar ve özel isimli bebek çikolatası. 1 tane Hoşgeldin posteri, lohusa şerbeti ve bardakları, masa kenarına uçan balonlar. Bir de anne ve bebek yatağının ayak ucuna koyulması için tüllerle süslenmiş fiyonklar.
Haklısın Abla peki düzelir mi şu saatten sonra bebeğin gelişimi kilosu o benim için çok önemli doktor 100 gr dedi sonra belki o kadarda yok dedi hiç kilo almadım demek ondanmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?