2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Gerçekten çok zor ama malesef İstanbulda fiyatlar böyle. Benim kayınvalidem bakıcak yoksa bende çalışmazdım maaşım kadar tutuyor çünkü bakıcı masrafı.

Benim kilo durumu

23+0 bugün ...

başlangıç 56. 5 beden 34-36

Şimdi 70.5 beden 38 (göbek zor kapanıyor ama )

14 kilo almışım temizinden ... 80 le doğurursam öpüp başıma koyacağım

Benim de en çok merak ettiğim kaç kiloyla kapatacagim.. gerçekten merak ediyorum.

nelere niyetim vardı bir bilsen ... hamilelik pilates ve yogasını çok araştırdım ..hazırlıklı idim de ..ilk 3 ay riskli dönem geçince başlayacaktım ... ama gel gör ki ... şu koltuktan şu koltuğa kendimi atmak çok keyifli

dün yaptım mesela 20 dk sürdü sürmedi pilates ... sıkıldım ...

bu kısım daha zevkli

Kızlar peki geçmesi için uçuk kremi kullanayım mi yoksa geçmesini mi bekliyim ?

Kızlar doğumda bu oda süsleme, hediye,
Şerbet olayı falan nasıl oluyor ya. Anlatıyolar da ben hala Nasıl olacak bilemiyorum

canım ilk doğumumda ben hastane için çikolata hazırlamıştım ..gelenlere ...

2.haftada da (beklemedim) bebek mevlüdünü yaptım ...

Şimdi niyetim Ağustos sonu .... Eylül başı oğlumun sünnet töreninde bebeğimin doğum mevlüdünü yapmak ... ikisi bir arada .. görüşürüm bir organizasyonla ..hazırlanır tepsisi..süsü...

Bende mevlut ağustosta yaparım diye düşünüyorum. Onu annemler halleder ya ben şu doğumu halledersem tamamdır

Benim ikinci ayda dudağım ucukladi. Dra gösterdim önemsemedi canim

beni geçemezsin kuzuuumm lütfeenn kiloda

Haklısın Abla peki düzelir mi şu saatten sonra bebeğin gelişimi kilosu o benim için çok önemli doktor 100 gr dedi sonra belki o kadarda yok dedi hiç kilo almadım demek ondanmiş

Kızlar doğumda bu oda süsleme, hediye,
Şerbet olayı falan nasıl oluyor ya. Anlatıyolar da ben hala Nasıl olacak bilemiyorum
Canım mesleğim gereği az çok bildiklerimi paylaşayım nacizane. Hastaneler genellikle kapı süsü koyar odaya sadece. Bazı özel hastanelerde de ekstra oda süsleme hizmeti de olur. Ama yok ben kendim yapacağım dersen, odada masa olup olmadığını muhakkak sor vardır muhtemelen. Hazırlıkları önceden bitirmiş olmak gerekir. Lohusa şerbetini evinde hazır edip masada şerbetlik ve minik bardaklarla ikram edilir. Hediyeliklerini elinden geldiğince kendin de hazırlayabilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum (internette çok güzel fikirler var) Bebek çikolataları da masaya renk katar. Hazırlatabilirsen güzel bir "Hoşgeldin" posteri güzel olur masada. Bir de tabi balonlar Bebeğinin baş harfinde bir uçan balon da hoş olur Benim aklımda hediyelik olarak içi elyafla doldurulan keten veya kumaştan minik pembe filler var, şeffaf kutulara koyacağım. Çubuklara geçirilmiş marshmallow'lar ve özel isimli bebek çikolatası. 1 tane Hoşgeldin posteri, lohusa şerbeti ve bardakları, masa kenarına uçan balonlar. Bir de anne ve bebek yatağının ayak ucuna koyulması için tüllerle süslenmiş fiyonklar.

Saol canım allah razı olsun hepiçimden o kadar iyisiniz ki bana destek olduğunuz için hepinize Ausencia ablama ve diger tüm güzel anneere tsk ederim bana kendimi iyi hissetiriyosunuz allah hepinile uzun ömürler versin bebislerinzle Beraber

Kv inkar ediyorsa ses kaydı yap canım.. Kendisine de dinletirsin, böyle demiştin ya anacığım dersin.. Sen üzülmedikçe, umursamadıkça sinirleri bozulacaktır.. Bunun loğusalık dönemi var daha..
Rabbime teslim ettim ben onu bugün sözde ziyarete geldi felan hiç sormadım dedim iki kez senin yüzünden hastanelik oluyorum bebeğim böyle böyle kadın demezmi bende hastayım bildiğin yalan senden benden sağlam

Bunları ne ara gidip yapacağız
Hepsii çok güzel.
Bende bebek çikolatası işte hediyelik bir kaç şey. Isim yazan poster serbet balonlar diye düşünüyorum ama hediyelikleri yapabilir miyim bilmiyorum bişey de gelmiyor aklıma

Haklısın Abla peki düzelir mi şu saatten sonra bebeğin gelişimi kilosu o benim için çok önemli doktor 100 gr dedi sonra belki o kadarda yok dedi hiç kilo almadım demek ondanmiş

canım yediklerine dikkat et bol proteinli beslen.. tansiyonunu kontrol et eğer yüksek tansiyon varsa oda gelişimi gerilemesine neden olur.. sakin olman gerekli.. ayrıca doktorundan vitamin vs iste.. proteini calsiyumu bol gıdalar tüket lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…