2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım instagramda şans eseri reklamı çıktı lierac jel kremn ve bahsettiğin site alttaki yorumları okudum. Dolandırıcı olduğu yazıyordu yalnış veya sahte ürün yolluyorlarmış. Senin de haberin olsun eğer sahte ürün falansa Allah korusun sana zarar da verebilir. Araştırmadan kullanma.
insallah sorun çıkmaz bende kapıda ödemeli sipariş ettim bakalım ne çıkacak

Canım instagramda şans eseri reklamı çıktı lierac jel kremn ve bahsettiğin site alttaki yorumları okudum. Dolandırıcı olduğu yazıyordu yalnış veya sahte ürün yolluyorlarmış. Senin de haberin olsun eğer sahte ürün falansa Allah korusun sana zarar da verebilir. Araştırmadan kullanma.

Bende gördüm şimdi canım yanlış ürün yollamışlar birine

Blackbluee1 Blackbluee1 canım doğum için gecelik çok rahat oluyor ben ilk dogumumda 2 gecelik 1 pijama almıştım pijamayi giymedim bile giyinirken ve eğer normal doğumda alttan kontrole geliyorlar çok rahat oluyor
muhtemelen sezaryende de rahat olur pijamanin bel lastiği dikişe gelince acıyabilir diye düşünüyorum

ben akay hastanesine gidiyorum adnan bey şimdilik memnunum giden arkadaşlarım da oldu. yalnızca makinesi çok iyi değil çok iyi resim veremiyor onun dışında bir sıkıntı yaşamadım 2 sefer gittim şimdilik
Anladim, bende akropole gideceğim önümüzdeki hafta doğum ekibinin iyi olduğunu biliyorum ama doktorum ayrılmış başka bir doktor gideceğim bakalım

Kızlar pazartesi tetanoz aşısı oldum ya o akşam bebeğimin hareketlerini hissettim salı gününden beri hissetmiyorum asi birey yapmış olabilir mi ya aklıma kötü şeyler geliyor :(

kızlar sezeryan doğum yapmış biri olarak gecelik giydirmediler hastanede sadece pijamanın üstünü giymiştim ilk gün, 2. gün de aynı pijamaylaydım hiç gecelik giymedim. gecelik aldığım gibi duruyor bir sürü de para vermiştim alırsanız kısa kollu alın bir de ben hata yapıp uzun kollu almışım nisanda doğum yapmıştım

Kızlar ikinci kez kolesterol yüksek cıktı ve dahiliye beni diyetisyene sevk etti. Diyet programı uygulamam gerekiyormuş :KK35:

canım nerde bakmışlardı.. bende hiç bakmadılar şimdiye kadar.. yada acaba baktılarsa simgesi nedir bende dikkat edeyim.. malum tansiyon sorunu olabilir bende eğer yüksekse bende doktora giderim..

Zaten dediğin gibi yapıyorum bende direk hesap sormuyorum ama yani aklımdan geçiyor. Eşime güveniyorum tabi hani gidip tanış bişey yapmayacağından eminim ama işte millet bakıyor benim elimi tutup yürürken bile.
Bazi insanlar ne yüzsüz a görüyorsun yanında eşi var bir gün birine patlıcam:KK70:

canım benim de eşim çok kıskanç.. ne kursa gidebiliyorum ne bir markette birine iyi günler teşekkürler diyebiliyorum..tek başıma biryere gittiğimde aklından bin türlü şey geçiyor.. hele biri baksa falan gidip kavga edicek yani o yüzden onla biryere çıkmıyorum artık..

Aynen cnm.alt ust pijamada mutlaka lazim 2tane filan.lohusa sepetide baya pahali ya :/

canım ben karar verdim bir normal pijama takımı alacağım ortalama güzellikte ve kalitede.. sabahlık falan olmaz.. biraz daha spor istiyorum. 70-90 tl civarında. bir tanede kaliteli güzel birşey alayım diyorum ikinci gün giyerim o zamanda millet gelir falan.. gecelikli sabahlıklı söyle saten gibi olanlardan birkaç tane beğendim... zaten birde eşofman takımı yada hamile kıyafeti koyacağım ki çıkışta giyebilirim.. bez gibi olan kilotlar var onlardan koyacağım ilk 2 3 gün için kanama çok olursa diye. fırça macun sampuan vs de koyacağım. geçen hamileliğimde apar topar hastaneye yatırıldığım için çok rezilllik çekmiştim. şimdi erkenden hazırlayacağım..

canım nerde bakmışlardı.. bende hiç bakmadılar şimdiye kadar.. yada acaba baktılarsa simgesi nedir bende dikkat edeyim.. malum tansiyon sorunu olabilir bende eğer yüksekse bende doktora giderim..

canım benim de eşim çok kıskanç.. ne kursa gidebiliyorum ne bir markette birine iyi günler teşekkürler diyebiliyorum..tek başıma biryere gittiğimde aklından bin türlü şey geçiyor.. hele biri baksa falan gidip kavga edicek yani o yüzden onla biryere çıkmıyorum artık..

canım ben karar verdim bir normal pijama takımı alacağım ortalama güzellikte ve kalitede.. sabahlık falan olmaz.. biraz daha spor istiyorum. 70-90 tl civarında. bir tanede kaliteli güzel birşey alayım diyorum ikinci gün giyerim o zamanda millet gelir falan.. gecelikli sabahlıklı söyle saten gibi olanlardan birkaç tane beğendim... zaten birde eşofman takımı yada hamile kıyafeti koyacağım ki çıkışta giyebilirim.. bez gibi olan kilotlar var onlardan koyacağım ilk 2 3 gün için kanama çok olursa diye. fırça macun sampuan vs de koyacağım. geçen hamileliğimde apar topar hastaneye yatırıldığım için çok rezilllik çekmiştim. şimdi erkenden hazırlayacağım..

Yok canım benim eşim sevgiliyken öyleydi. Çünkü abisi öyle. Eltime kargo gelmesi yasak yemek sipariş etmek yasak cam silmek balkon yıkamak yasak. Hele market falan imkansız. Kız cezaevinde gibi. Bu da onlardan göre göre o haldeydi. Ben esnettim yavaş yavaş o biyere gitmek istediğinde ben git dedim. Çocukça şeyler bunlar falan dedim. Şimdi oda bana hiçbirşey demez. Çarşıya pazara nereye gidersem gönderir. Sıkıntı yapmaz bu konuda iyiyiz ama hamilelikte ben aşırı kıskanç oldum ha onu yapma bunu yapma degil de içten içe kıskanıyorum:D

Bu sefer erken hazirla sen cnm;) aslinda hepimiz cok gec kalmamaliyiz.nolur nolmaz yani.o dedigin hasta bezi gibi olan dependmi cnim?ben sanirim pijamalar harici bisey koymam.giderken nasilsa doguma o kiyafetlerle cikarim heralde.bende guzel bi gecelik istiyorum güpürlu filan.iki tanede pijama alirim alt ust dedigin gbi

kızlar sezeryan doğum yapmış biri olarak gecelik giydirmediler hastanede sadece pijamanın üstünü giymiştim ilk gün, 2. gün de aynı pijamaylaydım hiç gecelik giymedim. gecelik aldığım gibi duruyor bir sürü de para vermiştim alırsanız kısa kollu alın bir de ben hata yapıp uzun kollu almışım nisanda doğum yapmıştım

Aynen cnim kisa kolllu olur zaten.benim dogum nasipse haziranda olucak.o an ne yasicamizi bi Allah bilir canim.alcaz etcez dioz ama giyebiliriz ins :)

selam kızlar, ben çok aktif olamıyorum aranızda :) ama sessiz takipçinizim. Her sayfayı tek tek okuyorum. aşırı öksürükten ve balgamdan ve boğaz ağrısından sebep acile gittim cuma günü ,akciğer enfeksiyonu sebebiyle augmentin antibiyotik içtim bugün son hapıda içtim umarım geçmiştir. doktorum enfeksiyonun bebek için daha tehlikeli olacağını o yüzden antibiyotiği bitirmem gerektiğini söyledi.ama boğaz ağrım bir türlü geçmedi 2 haftadır hala acıyor yutkunamıyorum ,açıkçası antibiyotik verirler diyede tekrar gitmeye çekiniyorum. bu ara o kadar çok salgın varki, lütfen kendinize dikkat edin.ben artık maskeyle geziyorum özellikle toplu taşıma ve kalabalık ortamlarda.:hasta::anneadayı:

kullandigim vitaminin içinde var benim regenesis max kullaniyorum o yüzden ekstra kullanmıyorum canım

Allah korktuğuna uğratmasın canım Allah ın izniyle insallah bisey olmaz yavruna

teşekkür ederim canim , özele gittim normalde 300 tl ama daha önceden de gittiğim için 250 tl ye bakti sağolsun

canım cukurambarda Gulhiz Karataş özel muayenehanesi var
14. haftada mecburi gitmiştim o zaman memnun kaldığım için ayrintiliya da oraya gittim

insanlar gerçekten çok anlayissiz ve patavatsız bende kilolu hamile kaldım üstünede 8 kilo aldım herkes ooo ne olmuşsun böyle diyor sanki ben çok memnunum halimden düşünmeden konuşuyor herkes ve hamilelik psikolojisi diye bir şey var cidden

Sagol canım cevap için

Back
X