- 13 Aralık 2014
- 702
- 534
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #19.661
bebişler iyi olsun da :)
ceviz ye canım.
sevmiyorsun belki ama ye ondan al omeganı
Valla tiksindim canım semizotu cıksada birazda onu tüketsem ama mecbur yşyecem ceviz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişler iyi olsun da :)
ceviz ye canım.
sevmiyorsun belki ama ye ondan al omeganı
merhaba bebeğin suyunun artması için havuç suyu ve armut suyunun bir mucize yarattığını duydum günde iki bardak havuç suyu düzenli içmek şart bir süre için mesela 2 hafta gibi sonra suyunu kontrol ettirebilirsinSevgili haziran anneleri,
Çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli ara ara okudum ama son gelişmelerden pek haberim yok, kısmetse biraz geçmişe dalacağım. şimdiden hasta ve ya sıkıntıda olan annelerimize acil şifalar diliyorum, hamilelikte en önemli şeyin moral olduğunu unutmayalım ve ne olursa olsun kendimizi güçlü tutalım.
Bebeğimin cinsiyeti kız, ikinci kızım olacak inş, detaylı ultrasonu yaptık hafta sonu çok şükür her şey yolunda bebekle ilgili,
ama bende çok fazla kasılma varmış, allah korusun erken doğuma sebep olur, magnezyum ve progestan kullan dedi doktorum, ayrıca demir ilacı takviyesi verdi. Onun dışında kilo artışına dikkat etmemi istedi(bir ayda 3 kilo almışım) makarna pilav ekmeğin sadece bana kilosu olur bebeğe faydası olmaz dedi ama benimde en çok yediklerim
kız anneleri ya da aklında kız isimleri olanlardan yardım henüz isim bulamadım, ayrıca bebeğin suyunun artmasına neler iyi gelir?
Kız ismi olarak mira,ikra hoşuma gidiyor. Bebegin suyunun artması için havuç suyu oneriliyor. A101 de satılıyor havuç suyu . Ama tek havuç suyu yok içindeSevgili haziran anneleri,
Çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli ara ara okudum ama son gelişmelerden pek haberim yok, kısmetse biraz geçmişe dalacağım. şimdiden hasta ve ya sıkıntıda olan annelerimize acil şifalar diliyorum, hamilelikte en önemli şeyin moral olduğunu unutmayalım ve ne olursa olsun kendimizi güçlü tutalım.
Bebeğimin cinsiyeti kız, ikinci kızım olacak inş, detaylı ultrasonu yaptık hafta sonu çok şükür her şey yolunda bebekle ilgili,
ama bende çok fazla kasılma varmış, allah korusun erken doğuma sebep olur, magnezyum ve progestan kullan dedi doktorum, ayrıca demir ilacı takviyesi verdi. Onun dışında kilo artışına dikkat etmemi istedi(bir ayda 3 kilo almışım) makarna pilav ekmeğin sadece bana kilosu olur bebeğe faydası olmaz dedi ama benimde en çok yediklerim
kız anneleri ya da aklında kız isimleri olanlardan yardım henüz isim bulamadım, ayrıca bebeğin suyunun artmasına neler iyi gelir?
benim ilgünden beri sürekli akıntım var sabah işe giderken akşam dönerken hep değiştirme ihitiyacı duyuyorumkizlar 19 haftadayim ben.ic camasirimi devamli degistiririm ama butun gun islaklik hissediyormusunuz ic camasirinizda yoksa sadece ben mi hissediyorum
Canım bende balık yemiyorum hatta ben vejeteryanım et tavukta yiyemiyorum doktorum duosvit dha başladı içinde hem vitamin hemde balık yağı varSelam kızlar ben üniversite hastanesine gidiyorum balık yiyemediğim için doktora sordum balık hapı alabilirmiyim diye oda içinde başka vitamin olmayan kullanabilirsin dedi netten araştırdım hamileler için başlığın gövdesinden yapılan haplar daha iyiymiş sizin bu şekilde kullandığınız marka varmı güvenilir
Ay, benim arkadaşım sorsa ağzının payını veririm, eltime de söylemem.. Nasıl sorabilir ya? Ne haddine.. Bence eşine de söyleme canım.. Bu sefer neden merak ediyor diye aklının köşesine girer.. Ben sinir oldum valla..
Ben Efa Mom kullanıyorum..
Benşm yüzüm zaten benli ve biraz lekeli, alıştım galiba.. İnşallah artmaz :)
Ben siteler tarafında oturuyorum ozel istiyorum artık daimi bir doktorun rakibine girmeyi
canım kıskanabilirsin ama bunu gidip de eşine söyleme aklında yokken adamın aklına getirirsin belli etme, nerdeydin kimleydin tarzı sorular soruyorsan bunları da çaktırmadan sor ortada bir şey yokken baskı kurarsın ve erkekle baskıdan hiç hoşanmaz ne yapıyorsan asıl niyetini belli etmeden yaphamilelikte kıskançlık oluyor diye duymuştum ama ben normalde de kıskanç değilimdir eşime de güvendiğim için kıskançlığın k si bile aklıma gelmiyor
BEN HİÇ KULLANMADIMKızlar peki geçmesi için uçuk kremi kullanayım mi yoksa geçmesini mi bekliyim ?
Kız ismi olarak mira,ikra hoşuma gidiyor. Bebegin suyunun artması için havuç suyu oneriliyor. A101 de satılıyor havuç suyu . Ama tek havuç suyu yok içinde
Eki Görüntüle 2103800 Kombin nasil kızlarlolita555
Kapalıyım normalde ama böyle hep kırmızı taç heves etmisimdir takicam napiyim![]()
Ama illaki pijama da alınacak canm.Guzelmis cnm nerden bunlar?gecelik daha rahat oluuo diyolar ama?
ben de aynı vitamini kullanıyorum başka da bişey kullanmıyorumCanım bende balık yemiyorum hatta ben vejeteryanım et tavukta yiyemiyorum doktorum duosvit dha başladı içinde hem vitamin hemde balık yağı var
Ama illaki pijama da alınacak canm.
Lohusasepeti.com da
Canım instagramda şans eseri reklamı çıktı lierac jel kremn ve bahsettiğin site alttaki yorumları okudum. Dolandırıcı olduğu yazıyordu yalnış veya sahte ürün yolluyorlarmış. Senin de haberin olsun eğer sahte ürün falansa Allah korusun sana zarar da verebilir. Araştırmadan kullanma.http://phytolastil.com
Kizlar lierac jel 200 ml 50 tl.
Ben eczaneden 200 ml 120 ye almıştım baya idnirimde ben tekrar aldım.
Ilgilenirseniz bir bakın
kullandigim vitaminin içinde var benim regenesis max kullaniyorum o yüzden ekstra kullanmıyorum canımPeki ek olarak vitamin kullanıyormusunız ben vitamin kullanıyorum sadece omega3 içerikli balık yagı istiyorum
Allah korktuğuna uğratmasın canım Allah ın izniyle insallah bisey olmaz yavrunaGünaydın kızlar benim ayrıntılı ultrason muayenem vardı malesef plesentada ayrılma görüldü ve 2-3 cm kadar kanama alanı neyseki pıhtılaşmış şimdilik bi sıkıntı görülmüyor ama neden ve nasıl olduğu belli değil o yüzden riskli gebelik uzmanına görüncem. Doktor baya rahatlattı gerçi bebişin kilosu 400 gr,plesentanın görevi bebeği beslemek ve bebeğinde gayet güzel beslenmiş falan diye ama bilemiyorumgeçmişi sık sık okuyorum ama hiç rastlamadım başına böyle bişey gelen varmı?
teşekkür ederim canim , özele gittim normalde 300 tl ama daha önceden de gittiğim için 250 tl ye bakti sağolsunmaşallah. bebeğin yüzü resmen belli tatlı bi bebiş geliyor.
ne çok incelemiş 55 dk. süper.
özel muayeneye gittin sanırım.
ben devletten aldım randevu. bakalım ne kadar bakacak.
sanmıyorum ama 50 dk bakacağını.
kaç tl ye yaptırdın cnm?
canım cukurambarda Gulhiz Karataş özel muayenehanesi var
Hamilelik psikolojisinden midir nedir bilmiyorum memleketteyiz ben dusuk riskim ve miyomum icin vajinal jel kullaniyorum. Eltim vardi kullandigin ne ilaci dedi vitamin falan bi de hala bi jel var vajinal dusuk riskim icin kullaniyorum dedm gosterdim. Ayyy hic bakmimmm ayyy hic gerek yookk bilmem ne falan yapip espriyle tiye aldi ama ister istemez moralim bozuldu ben de keyfi kullanmiyorum bunu annelik kolay degil. Boyle seylerde moral gerek yani ne bileyim ya amann![]()