2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Şimdi bu bebeğimide haziran annesi olarak doğuracağını insalhh.yine sıcak olur.bebegi hep kucağınıza tuttuğunuz için doğumdan sonra emzirmek için çok sıcak oluyor klimada fazla açılmıyor.bebek için offffffff Allah'ım o günü hatırlayın ama şimdiden bile ter attım.allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.dogum yaklaşınca yanınıza alicaksin paylasiriz

İçim karardı valla

Kizlar ya hamileyken misafir agirlamak ne zorrrr oyle cok biseyde yapmadim ama cok yoruldum ya belim kopuyo karnim agirlasti resmenn
geçen hafta 1 hafta boyunca yatılı misafirim vardı cidden bende bittim tükendim resmen gittikten sonrada bi ton çamaşır yikattim 3 gündür dinleniyorum daha

herkesin deneyimi çok farklı cidden bende gecelikten memnun kaldım doğum yaptığım gün ev 30 dereceyi gösteriyordu ama geçen senelere bakarsak haziran ayı hala serin gidiyordu
çünkü oğlumun doğum gününde uzun kollu elbise giyindiğini hatırlıyorum geçen yıl bu arada 24 haziran doğum günü baya haziranın sonu yani
belki bu senede öyle olur
emzirirken zaten inanılmaz terleniliyor ben emzirme atletini tercih etmiştim sırtımın terini emsin diye
bakalım 6 sene aradan sonra neler yaşayacağız:)

Canım bence hamilesin ama yine emin olmak için sabah yine yap.hakkında hayırlısı olsun

Bence bir tane daha yapın garanti olsun ama Bence hamilesin

Kizlar gecelik rahat diyenlere soruyorum. Ben en çok şu yönden cekiniyorum kapalıyım ya milet gelir gider gecelik biraz uygun kaçmaz diye. Bilemiyorum Nasil olacak ilk dogum iste bilmiyorsun ne nasil işliyor.

Kizlar gecelik rahat diyenlere soruyorum. Ben en çok şu yönden cekiniyorum kapalıyım ya milet gelir gider gecelik biraz uygun kaçmaz diye. Bilemiyorum Nasil olacak ilk dogum iste bilmiyorsun ne nasil işliyor.
bazi modellerin sabahligi oluyor oyle bi takim alabilirsiniz.
ben lohusa takimi almayi dusumuyorum onden citcitli xl kisa kollu bi gecelik dogum oncesi.dogum sonrasi kontrolerden sonrasi icinde ince penye iki takim pijama yeterli olacaktir.

Hastanede üzerine pike örtüyorlar çekinmene hiç gerek YÖK cnm ama pijama indir kaldır zor olur yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…