• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Vallahi yaa birde cinsiyet için heyecan yaptım iyice geçmiyor offff
Ya ben de öyle merak ediyorum ama benim sat uymuyor gebeliğim doktor biraz garip net söylemiyor kafama çok takıldı bende bi ultrason görüntüsü var tahmin edebilirmisin haftasını canım

Muayneye gitmeden canm muz ve cikolata ye çok enerjik oluyorlarmis bacakalrini açarsa netlesir insllah rabbm gnlndekini versin insllah

Amin sağlıklica gelsin de rabbim den sadece onu istiyorum :dua: çikolatayı ve meyve suyunu biliyorum zaten yiyecektim ama muzu ilk kez duydum.

Bunu biilsem ben yaptırırdım.. Bana da doktor ilk gebeliklerde oluyor dedi.. Bunu demek yerine testten bahsetseymiş keşke.. En azından içimiz rahat ederdi.. Doktor diyoruz ama anneannemizin bilgisi bile bazen daha fazla yani.. :) insan sağlığı ihmale gelir mi?
Aynen öyle bende kendim arastirarak bu forumları okuyarak ogrendim.. drlar ilkinde olur normaldir diyor iyi de bu deneme tahtasi mi sonra ki bebek iyi olucak ya da dusucek .. ben o riski daha alamazdim

Ama devlet hastanesi yaparmı ki ben medikal e gidiyordum kan testi ile mi yapılıyor cocuktan doku alıpta mı
Devlette birden fazla kayıp istiyorlar. Ben özelde yaptırdım. Kromozom analizimizde birşey çıkmadı. Kan pıhtılaşması içinde şimdi iğne ve coraspin kullanıyorum. Bu demek değilki garantideyiz ama en azından tedbirini aldık sonrası yine nasip

Back
X