- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #10.281
Bizimde şafak 18Kontrole 20 gun var sayıyorum sayıyorum bitmiyor ne 20 günmüş yaaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde şafak 18Kontrole 20 gun var sayıyorum sayıyorum bitmiyor ne 20 günmüş yaaaaa![]()
10 hafta 4 gunluk resmi canm doktorum yüzde 52 kiz dedi ama bakalimBu kaç haftalık resmi
Ayy ne güzel canım benim hiç iştahım yok maalesefHamilelikte bence her zaman önemli düşünebiliyor musunuz. Bebeklerin bazıları dişli doğuyormuş.
Buda fazla alınan kalsiyumdan dolayı
Ayy ne güzel canım benim hiç iştahım yok maalesef
Hayırlısı bakalım benimkide 20 gün sonra kesin belli olacak tabi gösterirse :)10 hafta 4 gunluk resmi canm doktorum yüzde 52 kiz dedi ama bakalim
Vallahi yaa birde cinsiyet için heyecan yaptım iyice geçmiyor offffBizimde şafak 18su gibi geçse ya Rabbim
Napıcaz böyle inşallah bebişler etkilenmez ben biraz Kilo kaybı yaşadım gerciBenimde yok :)
Muayneye gitmeden canm muz ve cikolata ye çok enerjik oluyorlarmis bacakalrini açarsa netlesir insllah rabbm gnlndekini versin insllahHayırlısı bakalım benimkide 20 gün sonra kesin belli olacak tabi gösterirse :)
Napıcaz böyle inşallah bebişler etkilenmez ben biraz Kilo kaybı yaşadım gerci
Ufaktan bir çıkıntı var sanki pipi gibiSizce kiz mi erkek mi kizlar
Ya ben de öyle merak ediyorum ama benim sat uymuyor gebeliğim doktor biraz garip net söylemiyor kafama çok takıldı bende bi ultrason görüntüsü var tahmin edebilirmisin haftasını canımVallahi yaa birde cinsiyet için heyecan yaptım iyice geçmiyor offff
Muayneye gitmeden canm muz ve cikolata ye çok enerjik oluyorlarmis bacakalrini açarsa netlesir insllah rabbm gnlndekini versin insllah
Aynen öyle bende kendim arastirarak bu forumları okuyarak ogrendim.. drlar ilkinde olur normaldir diyor iyi de bu deneme tahtasi mi sonra ki bebek iyi olucak ya da dusucek .. ben o riski daha alamazdimBunu biilsem ben yaptırırdım.. Bana da doktor ilk gebeliklerde oluyor dedi.. Bunu demek yerine testten bahsetseymiş keşke.. En azından içimiz rahat ederdi.. Doktor diyoruz ama anneannemizin bilgisi bile bazen daha fazla yani.. :) insan sağlığı ihmale gelir mi?
İyi maşallah canım rabbim sağlık versinBen kilo kaybı yaşamadım ama 52 ile kaldım.
52 yim hala..
Ya ben de öyle merak ediyorum ama benim sat uymuyor gebeliğim doktor biraz garip net söylemiyor kafama çok takıldı bende bi ultrason görüntüsü var tahmin edebilirmisin haftasını canım
İyi maşallah canım rabbim sağlık versin
Ne için kan verdiniz? Daha önce vermemişmiydiniz?
Yaa dur kız bakıyorum ayy bide sana gönderirim ben anlamam belkiUltrasonun altında yazması lazım sağ alt köşede
Devlette birden fazla kayıp istiyorlar. Ben özelde yaptırdım. Kromozom analizimizde birşey çıkmadı. Kan pıhtılaşması içinde şimdi iğne ve coraspin kullanıyorum. Bu demek değilki garantideyiz ama en azından tedbirini aldık sonrası yine nasipAma devlet hastanesi yaparmı ki ben medikal e gidiyordum kan testi ile mi yapılıyor cocuktan doku alıpta mı
Tamm bak bi canımımYaa dur kız bakıyorum ayy bide sana gönderirim ben anlamam belki