• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya kızlar ne yiyip ne iciyosunuz konusu açılmış ken. Benim kv iki de bir yumurta ye yumurta ye deyip duruyor en sonunda yeter artık dedim yiyemiyorum. Zaten hamile kalmadan öncede yemezdim ki yumurtayı.Artık bulantilarimda bitti ne yememiz lazım ne faydalı olur.. bir de neler zararli bunlari paylasalim mi biraaz.
Meyve olarak ya da yemek olarak ya da aklınıza ne geliyorsa
Doktor bana bir çıktı verdi birkaç sayfalık.. Onu okumadım net olarak.. Ama sözel olarak; hergün bir yumurta, iki bardak süt, bir kase yoğurt, iki porsiyon mevsim meyvesi, haftada bir gün et, bir gün balık, bir gün baklagillerden ye mutlaka dedi.. Aile hekimliğinden de ceviz ye dediler..
Ama hiçbirini yiyemiyorum.. İlle de tost, ille de tost..

Doktor bana bir çıktı verdi birkaç sayfalık.. Onu okumadım net olarak.. Ama sözel olarak; hergün bir yumurta, iki bardak süt, bir kase yoğurt, iki porsiyon mevsim meyvesi, haftada bir gün et, bir gün balık, bir gün baklagillerden ye mutlaka dedi.. Aile hekimliğinden de ceviz ye dediler..
Ama hiçbirini yiyemiyorum.. İlle de tost, ille de tost..

Ben kırmızı ette yemiyorum. Ama tavuk balık yerim. Baklagil de de sıkıntı yok .. ispanakta çok faydalıyms kızlar

Bilemiyorum canım gerçekten bir yöntem bulsam her gün bir yumurta
Süper olur. Her gün bir avuç ceviz yiyorum. Süt ve yoğurtta yeni yemeyye baslicamm inşallah dört dörtlük yapamayız belki ama neyin ne olduğunu bilelim en azındannm @Ausencia nerdesin gel bizi bilgilendir uzmanlık alanınmış:KK70:
Krep olarak yiyebilir misin acaba, içinde hem süt hem yumurta var. Bir taşla iki kuş:KK73:

Inan nefret ederim hiç yetmezdim şu anda yesem midem bulanıcak biliyorum protein ama o iptal onu yiyemem:KK70:
Hamile kalana kadar ağzıma haşlanmış yumurta sürmedim. Hiç ama yani çocukkende yemezmişim. İlk hamileliğimde hergün mutlaka yiyordum. Bebeğin öldüğünü öğrendiğimde ağlamaktan şoka girmiştim. O an yaptıklarım söylediklerim yok bende, kardeşim sonradan söyledi. Ağlarken ben onun icin hergün yumurta yedim ölemez diye ağlamışım. Neyse dramaya bağlamayayım. Benim kadar nefret edemezsin emin ol :KK53: bulantılar geçsin yine yiyeceğim:KK66: aslında haftasonu bir şekilde süründürerekte olsa deniyorum ama iş varken olmuyor. Ceviz, badem, kivi, mandalina az az gün içinde yiyorum. Herkes hasta gripten kaçmak lazım

Hamile kalana kadar ağzıma haşlanmış yumurta sürmedim. Hiç ama yani çocukkende yemezmişim. İlk hamileliğimde hergün mutlaka yiyordum. Bebeğin öldüğünü öğrendiğimde ağlamaktan şoka girmiştim. O an yaptıklarım söylediklerim yok bende, kardeşim sonradan söyledi. Ağlarken ben onun icin hergün yumurta yedim ölemez diye ağlamışım. Neyse dramaya bağlamayayım. Benim kadar nefret edemezsin emin ol :KK53: bulantılar geçsin yine yiyeceğim:KK66: aslında haftasonu bir şekilde süründürerekte olsa deniyorum ama iş varken olmuyor. Ceviz, badem, kivi, mandalina az az gün içinde yiyorum. Herkes hasta gripten kaçmak lazım

Haklisin canım zaten yeni atlattım yemeye çalışacağım yumurtayida

İnşallah canım.. Bir yerde gördüm nesquikli süt, gelişime katkı sağlıyormuş.. Bizde fark varya, alsam mı diye düşünüyordum.. Bugün markete gidince baktım üzerine vitaminleri, mineralleri Vs yazmışlar.. Bu sayede sütte içmiş olurum diye, aldım.. Bir hafta deneyeceğim.. Fazla böyle şeyleri tüketmemek lazım ama bir haftadan birşey olmaz.. Aklında bulunsun seninde.. :KK36: öpüyorum güzel sözlerin içinde..
Arkadaşlar sağolsunlar valla haftasonundan beri bozuk olan moralim, sayenizde düzeldi valla.. Herkes çokk iyi niyetli..
Çok saol canım bende duymuştum alışverişe çıktığımda alırım artık ben zaten o ikiliye biterim her ne olursa olsun üzme kendini artık iki canlısın kimseyi takma diyicemde o olmuyor o bizim moralciklerimizi bozanlar gibi olamıyoruz sende çok iyi birisin ne kadarda uzakta yazıyor olsakta birbirimize insan hissedebiliyor allaha emanet ol görüşmek üzere seni tanıdığım için çok mutlu oldum iyi geceler rabbim rahatlı versin :KK200::anneadayı:

Bebekte kromozom problemi vardı. Bizden aktarılan bir problemmi yoksa döllenme sırasında olan rastlantımı diye genetik test yaptırdık. Bizde problem çıkmadı. Kalbinin durmasına hasta olması neden olmamış olabilir diye pıhtılaşma için test yaptırdım. Tek gende taşıyıcı olduğum anlaşıldı. Şimdi igne ve coraspin kullanıyorum.
Çok geçmiş olsun ve bundan sonra herşey sağlıkla ve mutlulukla oldun inşallah
Bakalım bizim genetik testlerimiz nasıl çıkacak.. Benim de ilk kaybım olmasına rağmen tüm araştırma ve testleri yaptırıyorum. yaşadıklarımız hiç kolay değil, tekrarı olmasın diye her koşulu değerlendiriyoruz :(

Ben cok alınganım biri bana bişi dediğinde sanki farklı diyormuş gibi hissediyorum ani parlamaşar kırgınlıkşar yasıyorum bu ruhsal değişim beni yordu ya :KK12:

Ben hergün ilaç gibi 2 ceviz 2 badem yiyorum.. haşlanmış yumurta yiyorum ama bugün artik sarısini yerken içim dışıma çıktı yarin yemeği düşünmüyorum. Kuru erik masallah bi oturuşta ekşi ekşi yarim kilo yiyorumdur:) eksiye cok duskunum ayva ve muşmula (töngel) mevsim meyvesi niyetine yiyorum ama çaydan asla vazgecemiyorum 6 bardak rahat içiyorum günde.. ıspanak fasulye balık et falan yemege çalışıyorum..tavuktan uzak dur dedi dr um.

Selam hanımlar ne zamandır giremiyordum siteye. İki hafta önce kontrole gittiğimde dr Decavit diye bi multi vitamin verdi ama bende çok kabızlık yaptı. Önce büyük tuvaletimi yaparken popomdan çok az kan geldi canım yandı önemsemedim dün çok fazlalaştı abartı derecede kanama olunca dr a sordum bir hafta decavit i bırak o kabızlık yapmış olabilir takip edip haftaya konuşalım dedi. İnşallah biter hemoroide çevirmez. İnsan bi de panik oluyor bu kan neremden geldi diye. Sizinde aklınızda bulunsun bu vitamini kullanırsanız.

İnşallah canım.. Bir yerde gördüm nesquikli süt, gelişime katkı sağlıyormuş.. Bizde fark varya, alsam mı diye düşünüyordum.. Bugün markete gidince baktım üzerine vitaminleri, mineralleri Vs yazmışlar.. Bu sayede sütte içmiş olurum diye, aldım.. Bir hafta deneyeceğim.. Fazla böyle şeyleri tüketmemek lazım ama bir haftadan birşey olmaz.. Aklında bulunsun seninde.. :KK36: öpüyorum güzel sözlerin içinde..
Arkadaşlar sağolsunlar valla haftasonundan beri bozuk olan moralim, sayenizde düzeldi valla.. Herkes çokk iyi niyetli..

Nesquikli süt hazır olan mı toz olan mı acaba takıldım buna :KK48:

Selam hanımlar ne zamandır giremiyordum siteye. İki hafta önce kontrole gittiğimde dr Decavit diye bi multi vitamin verdi ama bende çok kabızlık yaptı. Önce büyük tuvaletimi yaparken popomdan çok az kan geldi canım yandı önemsemedim dün çok fazlalaştı abartı derecede kanama olunca dr a sordum bir hafta decavit i bırak o kabızlık yapmış olabilir takip edip haftaya konuşalım dedi. İnşallah biter hemoroide çevirmez. İnsan bi de panik oluyor bu kan neremden geldi diye. Sizinde aklınızda bulunsun bu vitamini kullanırsanız.
Ayy aynı sorun bendede var ve decavit kullaniyorum..

Canım valla dinlenemiyorum daha iki bulaşık var tezgahın üstünde gözüme öyle çok geliyor ki offf bi dinlenemiyorum bir sorabilirmiyim canım yeme içme şu sıralar bebeği etkiliyor mu yani gelişimini
İlk 3 ay annenin deposundan alinyor diye biliyorum canim ama sen gucsuz kalirsin tam bilgisi olan yesillendiriversin. bende cok saglikli beslenemiyorum malesef suyu ihmal etme bol su ic benimde mide bulantisi ve yanmasindan su cok icemiyorum. ah o isler bitmiyor.

Ayy aynı sorun bendede var ve decavit kullaniyorum..
Çoğalmadan doktoruna danış bence sabah kahvaltıda zeytinyağı falan kullanmaya özen gösterdim ama fayda etmedi. Hem ıkınırkende insan tereddüt ediyor., dün gerçekten çok panik oldum.

Çoğalmadan doktoruna danış bence sabah kahvaltıda zeytinyağı falan kullanmaya özen gösterdim ama fayda etmedi. Hem ıkınırkende insan tereddüt ediyor., dün gerçekten çok panik oldum.
Ben kayısı kurusu kuru erik falan yiyorum iyi geliyo ama dr a danışıcam acaba probiyotikli multivitaminler var mi

Back
X