- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #11.741
3 kilo, 52 den 55 e..Şu ana kadar kaç aldınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 kilo, 52 den 55 e..Şu ana kadar kaç aldınn
zayıfsanız sorun olmaz hamur işi yemeyın ama ben ılk hamıleleğimde yedım kızım 2250 dogdu zor buyuttum 28 kılo almıstım şiştim bunda ekmek bıle yemıyorum3 kilo, 52 den 55 e..
Bi tane gösterdi iki tarafli demedi ama çok hastam var boyle sıkma canını allahın izniyle bişey olmaz dedi sıkıntı yaratirmi korkuyorum
Benimde karnim agriyor canim ama icten agriyor dun hatta oksururken cok agridi. Sanirim normalMrb kızlar nasılsınız maşallah cinsiyetler belli olmaya başlamış benimde haftaya cuma 2 li testim inş benimde belli olur ya bu arada benim bu gun karnım ağrıyo ağrıdan çok gergin hissediyorum sizdede oluyomu birde hiç bişey yiyemiyorum yemek kokuları çok ağır geliyo bana sürekli bir bullantı halindeyim herşeyden tiksiniyorum
Heralde rahim genişliyo ondan canım bişey olmasında bebişlerimizeBenimde karnim agriyor canim ama icten agriyor dun hatta oksururken cok agridi. Sanirim normal
Aklıma takıldı daha bugün kan verdim usg ölçümler normal çok şükür ama kanda çıkması ne anlama gelir anlamadım. Kan vermesem daha iyiymiş
O ağrı nedenini bende çok merak ediyorum 4 gündür bendede var dün akşam acısından sol bacağımın üstüne basamadım bastığım zaman ayağım boşalıyor bacağımı hissetmiyorumKızlar bsy sormak istiyorum gerçekten bıktım bu durumdan gece saat 2 gibi laboboya kalkıcaktim devamli oluyor hamileligimin başından beri sanki kalça kemiģim çıkıyor resmen ağrısı beni öldürüyor 5 dk öyle felçli gibi hareketsiz kalıyorum az öncede oluyor özellikle oturduktan sonra kalmak istedikten sonra oluyor neden oluyor bu hiç bsy anlamıyorum ama canım acıyor
Suan etkili bir Krem almadim bebeyagi kullaniyorum. Bir sure sonra belki alirim ya da hindistancevizi yagi zeytinyagi badem yagi dogal yaglar da kullanabilirim. Kremler gercekten cok pahali ise yarayan da var yaramayan da deger mi bilemiyorum.Kizlar selamlar iyi gecelr hepinize.gobuslere kremler yaglar surulmeye baslandimi???hangi krem veya yaglari suruyorsunuz ve hangi bolgelere??bu arada kimler bebekbodasi yapicak kimler sadece besik yada sadece park yatak alicak???bende heycanla 2li testimin kan sonucunh bekliyorum aricaklar beni..Rabbim hepimiz3 saglikli hayirli evlqtlar versin ins![]()
guzel Allah saglikla naerdirsi nİyi akşamlar.nasılsınız güzel annişler? Ben bebelerden pek fırsat bulup giremiyorumBizim de cinsiyetimiz belli oldu kızImız olacak
Çok dua etmiştim sağlıklı sıhhatli kızımın yanına yoldaş olsun diye![]()
Çok teşekkür ederim biraz olsun rahatlattiniz insallah bişey çıkmazcanım 26. haftaya kadar surekli değişebilir bu durum.. 22. hafta ayrıntılıda daha net olur.. eğer çift taraflı olursa 26. haftaya kadar takip edilir.. benim doktorum önemsememişti geçen gebeliğimde sonu kötü oldu..şimdi dikkat ediyorum artık.. tek taraflıysa hiç kafana takma önemli değil.
Günaydın canım gözün aydın ne kadar güzel böyle arka arkaya cinsiyet haberleri duymak :) darısı öğrenemeyenlerin başınaKızlaaarr günaydın.Bizde dün kontrole gittik vee çok emin olmamakla birlikte oğluşum olacağını öğrendik.
Birdaha ki kontrolde net olur tabiki![]()
Gozunuz aydin olsun canim :)Kızlaaarr günaydın.Bizde dün kontrole gittik vee çok emin olmamakla birlikte oğluşum olacağını öğrendik.
Birdaha ki kontrolde net olur tabiki![]()
Çok geçmiş olsun En kısa zamnda iyi olrsunuz inşallah Allahım bebeğinizi korusunİyi akşamlar kızlar . 13+2 deyim aniden kanamay la hastahaneye geldim .bebek çok şükür iyi. Aşağıda rahme yakın duruyor dedi. Bugünlük burdayım dualarınızı bekliyorum.
yinede sen bilirsin canım da benim kadın dogumcma grip oldugumu söylemiştim ilac önermiyorum günde bir fincan nane limon yada bir fincan ıhlamur içebilirsin demişti. Ateşin olursa dokrtora git hamile oldugunu söyle onun yazdığı ilaçları bana getir ben bakayım önce dedi. Grip aşısı da bir ilaç sonucta önermiyorum dedi. Bunları belki ilk 3 ay da olduğum için söylemiş olabilir organ gelişimine zararı olmasın diye...aaa benim dr da bu sene hamilelerde ağır grip vakaları görüyoruz ve aşıyı tavsiye ediyoruz dedi normalde ben de pek aşıcı değilim de sen böyle diyince yaptırasım gelmedi
zayıfsanız sorun olmaz hamur işi yemeyın ama ben ılk hamıleleğimde yedım kızım 2250 dogdu zor buyuttum 28 kılo almıstım şiştim bunda ekmek bıle yemıyorum
evet çok şükür canım. ebe demese ben hala baş agrılarımı hamileklikten sanıcam Bugünde eşim sağlık ocagına yürüdüğüm yorulduğum için mi çıkıyor diye okuldan izin alıp arabayla götürdü . bugün daha yüksek cıktı 15/9 ebe artık hep bu civarlarda düşmüyor demek kadın doğumcunla görüş dedi . Yarın randevumuz vardı zaten ikili test sonucları için , konusacaz doktorla bu konuyuda . Erken öğrendiğim için ve tedavisini erken baslıyacagım için üzülmüyorum artık.canım çok olağan bir durum , gebelikte tansiyon artışı ... önceden farkedip , önlem almak , gözlemlemek önemli . sende zaten bunu yapıyorsun ..daha fazla üzme kendini lütfen .
Amin canim insallah. Cok sukur iyi gelmis sonuclarben devlette ikili tarama yaptırdım sonuçlar ıyi çıktı dr da ense kalınlığını söylemedi sonra özele cinsiyet öğrenmeye gittik orda ölçüm yaptı 2.4 çıkardı tabi korktuk o yüzden radyoloji uzmanına gittik ertesi gün oda 1.7 çıkardı çok daha iyi tabi . Inşallah herkes güzel sağlıklı sonuçlar alır Allah her şeyden önce sağlık versin herkese
Ben sorucam doktora bakalım ne olacakO ağrı nedenini bende çok merak ediyorum 4 gündür bendede var dün akşam acısından sol bacağımın üstüne basamadım bastığım zaman ayağım boşalıyor bacağımı hissetmiyorum