2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım sen tecrubelisin bende park yatak düşünüyorum. Hem anne yani gibi hemde odadan odaya götürürüm.. Ama kendi odasına da beşik almalı miyim yani oda yapacağız k.v. alacaklar ama onlar genç odası alalım diyorlar kararsizim.

Bende park yatak kullanıyorum tavsiye ederim eğer k.v alacaksa genç odası yapın zaten 2 yaşında yatabilir şimdi benim 2. Çocuğun olcak birine yatak lazım alırsak baza gibi birşey alcaz mecbur diğeri de park yatakta yazcaz sizde kendiniz park yatak alırsanız ilerde de rahat edersiniz :)

Ben Diyarbakırda yaşıyorum burdaki sağlık ocağı genel olarak hiç bir şey bakmiyolar bu bana dediği 20. Hafta gel aşı için şikayet edicem bu ne bilmiyorum sistem berbat hiç bir hamileyle ilgilenme yok kalp atimina bakılmıyor tahlil bile doğru düzgün yapmıyolar
Saglik ocaklari her seferinde kalp atisi bakmiyor sanirim cunku zaten ekipmanlari cok ilkelmis benden once hamile olan arkadasim soyledi. Bana da tetanus asisi yaparken kalp atisi dinleyecegiz dedi. Sadece tansiyon ve kiloma bakti. Onlardaki teknoloji 20haftadan once kalp atisi duymaz ve ben batidayim o yuzden sakin ol canim. Ama tahlil istersen yapmalari gerekiyor

Disardan bakilinca guzel ama kullanislimi bilmiyorm.Sen nasil istersen ole al:)
Oda yapacaksan alabilirsin ilerde kullanacagin yatagin almis olursun ama 1yasindan once bu tip birsey kullanamayiz diye dusunuyorum. Yoksa gercekten cok hos ve cocugun ilerde rahatlikla grip cikabilecegi bir yatak

Saglik ocaklari her seferinde kalp atisi bakmiyor sanirim cunku zaten ekipmanlari cok ilkelmis benden once hamile olan arkadasim soyledi. Bana da tetanus asisi yaparken kalp atisi dinleyecegiz dedi. Sadece tansiyon ve kiloma bakti. Onlardaki teknoloji 20haftadan once kalp atisi duymaz ve ben batidayim o yuzden sakin ol canim. Ama tahlil istersen yapmalari gerekiyor
Canım her seferinde kalp atışına baksın demiyorum ki teyzem antalyada konuşuyoruz kızı hamile falan benden 5 ay önce hamile kaldı diyo nasıl bi yer öyle hiç bakmiyorlar flan neyseki 10 günüm var doktora gitmeye

[Ben de t. Dagdayim 20.haftada bakicaz kalp atisina dedi Ben de arkadasima sordum evet ama cok ilkel ya hic kendi doktorundaki gibi hayal etme dedi. O yuzden dedim. Demekki saglik ocagina gore degisiyor.

Kiz
Çok az çıktı benim :) ben 37 ile hamile kaldım 42 yim şuan çok şükür. O yüzden gobus biraz pirtladi :KK76:

Inşallah canım en önemlisi o onlar iyi olsunlar da :KK200:
Kizlarr cok zayifsiniz. Ben 57 ile hamile kaldim suan 55im. Bulanti tiksinme istahsizlik kusma beni benden aldi. Normalde de yemek yemege bayilirim. Ne zaman bitcek acaba bulanti kusma.

Kizlar ya dusundumde hatta arastirdm netten.Bnde park yatak almayi dusunuyorm daha mantikli geliyor Taşnilabilir olmasi cok guzel hem bi yere gidincede goturebilirim yanimda Sizcede mantikli degil mi:):KK66:
Bence cok mantikli biz h. Sonlari hic evde durmuyoruz normalde cocuk bize ayak uydurursa Park yatak bizim icin ideal. Ben iste bi de anakucagi dusunuyorum ev tipi

Kizlar ya dusundumde hatta arastirdm netten.Bnde park yatak almayi dusunuyorm daha mantikli geliyor Taşnilabilir olmasi cok guzel hem bi yere gidincede goturebilirim yanimda Sizcede mantikli degil mi:):KK66:

Aynen mantikli cnm.bende bebek odasi dsunuyordum ama herkes sadece park yatak al diyor.ilerde gencbodasi alirsin diyor

Bence cok mantikli biz h. Sonlari hic evde durmuyoruz normalde cocuk bize ayak uydurursa Park yatak bizim icin ideal. Ben iste bi de anakucagi dusunuyorum ev tipi

Senin ana kucagi dedigin nasil canim?yatak odasina goturmek icinmi yada mutfaga salona tasinabilen????foto warmi?

Türkiye de kullandığım. Büyük ve kare, yazın gittiğimizde hem rahat uyuyordu oğlum hem de bahçeye aldığımızda oturup oynuyordu. Evdeki normal boy ama ilk aldığım için büyük olmasının daha iyi olacağını düşünmemiştim. O yüZden bence büyük al canım

Evet cnm en iyisi buyuk olani

Senin ana kucagi dedigin nasil canim?yatak odasina goturmek icinmi yada mutfaga salona tasinabilen????foto warmi?
bu tarz birsey IMG_20171207_180146.webp

Bence de canım bende park yatak düşünüyorum en mantıklı o geliyor. Boş bir oda var çocuk odası..
ama yine de park yatak almayı düşünüyorum.
Oda yapmayı düşünmüyorum sadece park yatak ve dolap alacağım allah nasip ederse..

Kizlar hayirli aksamlar.park yatak daha once kullanmis veya park yatak hakkinda bilgisi olan warmi?saglam mi mesela?cocuk sanirim 4 yasina kadar yatabiliyormus.hareketli diyelim mesela tepinirken cocuk kirilabilirmi?yada neye gore almali?kimisi terletiyor diyor dayaniksiz diyor.boyutlari ne olmali en buyukmu tercih etmeli???anneler fikir verino_O

Back
X