2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oo senin daha kalabalikmis.. :KK66: wala ben nereye koycam die dusunuyom sen nereye koycan bukadar esyayi.ya ne bilim cnm herkes park yatak al dio ya buyuyen besik alanlar cok pisman..ole yapcana genc osasi alirsin diyen cok

Yani canım çocuk ne zamana kadar yanında yatabilir. Belli bir süreden sonra riskli yatak odasında uyuması yani :D park besikte cocuk odasinda öylece hos durmicak 3 . 4 sene .. :(

1 kilo fazla almışsın bende ama benim haftamm 11 canım seni gecerim ben ki:KK66: ben zor veriyorum maalesef kilo sporla desteklemedigim içinde birde eşim diyet yapmamdan nefret ediyor:) hep diyetimi bozduruyor 11 ayda anca vermiştim baya bir zaman aldı ilk doğumda 7 yada 8 ayda vermiştim kilolarımı bebek yaşına girmeden zayıflasam yeter:)

Canım o konuda isteyene her türlü destek sözü verdim ..KK nın Diyet bölümü editörü olarak tüm haziran annelerine vaadimdir :)) güzelceee sütümüzü azaltmadan sağlıklı vereceğiz kilolarımızı

20 dk uzaklik çok bir sıkıntı olmaz gibi geliyor bana. Yani sonucta doguda Karadenizde yollari dogru duzgun olmayanlar hastaneye belki 20 dk fazla uzun yolculuk yapiyorlaedir. Ama dogumda birden baslar kusukusu varsa tabi bilemem ama bu doktorun tek basina ameliyata girme yetkisi olmamasi bile degistirmen icin yeterli bir sebep. yerel gazetede cikmamis olsa bile aklina kurt düştü artik. Peki baska doktor varmi daha yakin olan seninde kafani karistirmak istemem ama doktorunun hakkindaki seylerde rahatsiz edici

canım akşam eşimle konuştum ... bir dk bile tereddüte mahal yok dedi ..
doğuma da gece yetişmiştik ..onu düşünüyorsan geç dedi :)
yani değiştiriyorum kesin .

Ben de ilk oğlumda bu tarz bir karyola kullanmıştım ama bunlar çok hantal :KK43: boşu boşuna çok yer kaplıyor bunun yerine ilk 1-2 yıl park yatak kullanıp sonra da güzel bir çocuk odası alınabilir. Bize kuzen vermişti bu karyoladan o yüzden bir süre sonra bana çok kaba geldi bir yere sığdıramadım kaldırıp oğluma güzel bir arabalı çocuk odası aldım 2 yaşından beri kullanıyoruz oğlum da çok seviyor odasını... bir de bunlar çok pahalı ilk bebeklik için çok şirin görünüyor ama bebek hızlı büyüdüğünden bir süre sonra çocuk odasında kalıyor aklınız benden söylemesi...

Haklisin cnm ya bnde bole cok şaşalı bi sey almak isttemiyorum.Boyle hafif park yatak vb. Seyler bakinicamn sagol ilgin iicn❤❤

Benimde ağrılarım oluyor sanırım normal canım, Sen de yurtdisindasin biliyorsun, Bizim çok fazla kontrol ettirme şansımız olmadığı için bizim doktorlar hep diyorlar kanama olmadığı sürece sorun olmaz diye. Allaha şükür yok , olmasında ama hayırlısı deyip herşeyi çok kafamıza takmadan onlara guvenecez artık, ben de haftaya cuma göreceğim İlk kez Allah'ın izniyle, ölçüm yapılacak. Insallah Hayırlı haberlerle gelirim.
Aynen canim malesef simdi arasam kanama yoksa normal diyecekler Alpah esirgesin yawrularimizi zamaninda annelerimizde hic doktor gormuyordu onlar neler yasadilar sirtlarini Allaha dayadilar acaba bizde sirtimizi Allaha dayiyoruz o korusun insallah iyi bari az kalmis saglikli sihhatli olsun bebisin guzel bi sekilde gor gel insallah cinsiyeti soyleyeceklermi peki.. Benim 18 ine ozele gidecem cinsiyet icin ama sadece cinsiyete bakacak o zaman sorarim yine agrilari normal demezse tabi

Canım o konuda isteyene her türlü destek sözü verdim ..KK nın Diyet bölümü editörü olarak tüm haziran annelerine vaadimdir :)) güzelceee sütümüzü azaltmadan sağlıklı vereceğiz kilolarımızı

canım akşam eşimle konuştum ... bir dk bile tereddüte mahal yok dedi ..
doğuma da gece yetişmiştik ..onu düşünüyorsan geç dedi :)
yani değiştiriyorum kesin .
İyi yaptın eşin doğru söylemiş bende etkilemek istemedim ama sonucta söylentiler çıkmış doktor hakkinda e canımizi bebeklerimizi emanet ediyoruz once Allaha sonra doktorlara İnsallah hepimiz bebeklerimize sag salim kavusuruz. Allah iyi doktorla karsilastirsin hepimizi.

İyi yaptın eşin doğru söylemiş bende etkilemek istemedim ama sonucta söylentiler çıkmış doktor hakkinda e canımizi bebeklerimizi emanet ediyoruz once Allaha sonra doktorlara İnsallah hepimiz bebeklerimize sag salim kavusuruz. Allah iyi doktorla karsilastirsin hepimizi.

Aminnn canım aminnnn .

Eşim askeri personel canım o yüzden suriye de gorevde 45 günde bir izne geliyor. Bir süre böyle devam edecek. Doğuma yakın gelecek inşallah tamamen. (Birdahaki göreve kadar)
Tabiki çok özlüyor ve çok merak ediyorum diyo.. ilk başlarda çok midem bulanıyordu. Anlatıyordum telefonda. Sama göre kötü bişey ama keşke ben de yanında olsam diyordu. Şimdi hep der. Nasıl oldun acaba.. karnın buyudu mu diye.
Özlem gerçekten çok zor ve hamilelikte ×10 daha zor maalesef. :KK43:

Haklisin cnm ya Rabbim korusun insallah Üzme canini vardir her serde bir hayir❤:) bnim bi akrabanin eside bole hamileydi cocuk dogunca anca gelebildi hamileigini falab goremedi cok zor b durum ama o da sizin icin yapiyor herseyi Sen sıkma o tatlı canını bebişde üzme bak :anne::KK68:

Benim cekyatlar zaten eşinin bekarlık cekyatları atarım yada balkona falan koymak isteyen olabilir veririm. Halıyı direk çöp... eski bekar halısı.. yani o odadaki her şey bekar eşyalarıydı.. öylece çöp yani ise yarar bişey yok.. ..
Beşik konusuna gelince canım nen allah nasip ederse ikinci bebeği düşünüyorum o yüzden beşik alıp 4 yaşına kadar kullanır diye düşünüyorum. Zaten 4 sene içinde bir daha olur biz biraz hızlıyız :KK70:
Sonra ona güzel bir yatak alırım dolabı ile uyumlu o artık yatağında yatabilir.. bu sefer ikinci bebiş beşikte yatar oda büyüyünce beşiği büyültürüz. vercegimiz en fazla 1500 oda iki cocugu çıkarır zaten bence deger.. ikincinin akli ne zaman yeter de benim yatağım kötü abimin/ablamınki güzel derse ona da bir yatak alırım daha da çocuk yapmam heralde :KK70:
Genç odası da zaten bir dolap bir yatak yani birde masası oluyor genel de onu tekte alabiliriz. Takım olmasına gerek yok bebeksi bişey almadıkça kullanılır gider.
Park tı beşik ti derken destan yazdırdım kız bana sonunda :KK70:

Sen boyle dedikce kafam iyce karisti :))))buyuyen besige dogru goturuuon beni suanda

Haklisin cnm ya Rabbim korusun insallah Üzme canini vardir her serde bir hayir❤:) bnim bi akrabanin eside bole hamileydi cocuk dogunca anca gelebildi hamileigini falab goremedi cok zor b durum ama o da sizin icin yapiyor herseyi Sen sıkma o tatlı canını bebişde üzme bak :anne::KK68:

Yok canım belli bi zamandan sonra alışıyor insan başlarda çok zorlanmıştım. Onların durumu daha kötüymüş biz yine görüşüyoruz arada bir..

Aynı sorun bende de cıktı sanırım midemde kedi var sanki tırmalıyor. Yatağın içinde çubuk kraker yiyorum. Günah olurmu :KK70: :KK70:
Bende mide yanmasindan bir sey yemek istemiyorum ilk hamileligimde ne bulsam goturuyordum gerci ondada cok yandi midem ama bunda hala istifra ediyorum afiyet olsun canim

Diğer randevun ne zamana denk geliyor

ayın 21 inde gitmiştim , 1 ay sonra dedi ... ama o kadar beklemem önümüzdeki hafta içi giderim herhalde .
bir yandan da oyalanıyorum artık gittiğim de cinsiyeti söylesin diye .
Oğlumu 17.haftada görebilmişti dr.

Back
X