2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar ben cok fenayim.dun aksam yedigim her kaşık yemek icin cikarcak gbi oluyordum ve en son uyumak icin yataga yattigim uykuya dalmaya calistigim sirada ne var ne yok:kusmuk:zaten tedbirliyim her odada posetlerim var ama bıktım artk.dunki cok fenaydi bogazimin o berbat yanmasi yuzunden yutkunamadim bile.ogurmekten bayilcaktim.suan da halim yok hic.su balayi donemi ne zaman geliyorduo_Ohaftada 3-4 kere istifra ediyorum.
Burnum akiyor hapsuruyorum hasta oluyorm galiba...neyseki bgun cumartesi evdeyim ama :ruh:

Herkesin aldığı kiloları okudum ..bence rekor kesinlikle bende :halay::halay::halay:

sıkı rakibim asivemai asivemai idi ondan da ses çıkmıyor ...

15. haftanın sonunda .. toplamda 8 kilo aldım :skandal:

ahahahahhh aynen ya ..şimdi doğum anılarımı yazmayayım burada ... hayal kurmak çok ütopik geldi :deli::deli:

ama inşallah yine de normal doğum isterim 2.de de .
Ben miyim sıkı rakibin ama bebeğim ben bu haftaya kadar hiç bişey yiyemediğim için kilo alamadım ama bu hafta 1 kilo almışım ve şuan 65 kiloyum :halay::halay::halay:

Mutlu huzurlu hafta sonları ....
evdeyiz biz...
eşimin beli tutuldu :confused: kaldık bi göbişli bi koltukta yayılmaca ..bi fıtıklı öteki koltukta :KK70:
Oğluda ödev bitiriyor şu an ..yarın kuzenin doğum günü var boş kalsınmış yarın :)

peynir kesmez yanina domates ve zeytin de lazim :confused:

işi bilene sor demişler üstat :KK53:bu gece gelirse öyle yapayım :) iki sivri biberde katayım öyle pek severim:KK70:

beni ekleyebilirsin canım bi değişiklik olursa söylerim de erkeğin dönüşü pek olmaz gibi :KK53::KK53::KK53:

tamam canım ekledim :emir_bebek::KK200:

Göğüs hassasiyetim ve sabah bulantım yok ortalarda Allah sonunu hayretsin. Bugün 2.30 ta randevum var. Dualarınıza talibim

Güzel haberlerle geleceksin canım :KK200:

Kizlar ben cok fenayim.dun aksam yedigim her kaşık yemek icin cikarcak gbi oluyordum ve en son uyumak icin yataga yattigim uykuya dalmaya calistigim sirada ne var ne yok:kusmuk:zaten tedbirliyim her odada posetlerim var ama bıktım artk.dunki cok fenaydi bogazimin o berbat yanmasi yuzunden yutkunamadim bile.ogurmekten bayilcaktim.suan da halim yok hic.su balayi donemi ne zaman geliyorduo_Ohaftada 3-4 kere istifra ediyorum.
Burnum akiyor hapsuruyorum hasta oluyorm galiba...neyseki bgun cumartesi evdeyim ama :ruh:

çoook çok geçmiş olsun canım ... bol bol dinlen

Ben miyim sıkı rakibin ama bebeğim ben bu haftaya kadar hiç bişey yiyemediğim için kilo alamadım ama bu hafta 1 kilo almışım ve şuan 65 kiloyum :halay::halay::halay:

:halay::halay::halay: 1kilo çok iyi ya ... ben karıştırdım o zaman ... benle beraber 4-5 kilo alan kimdiiiii teee 2 ay önce :rolleyes:

Al benden de o kadar. Annemdeyken iyiydim bu kadar kusmuyordum, şimdi ye çıkar. :/ iki kilo almıştım galiba o da gitti.

Kızlar merhaba tahlil verdim dun 1 hafta önce tansiyon yüksekliğinden dolayı alfemet içiyorum günde 3 kere tahlillerden anlayan varsa yorum yapabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_20171209-101250.webp
    Screenshot_20171209-101250.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20171209-101245.webp
    Screenshot_20171209-101245.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20171209-101236.webp
    Screenshot_20171209-101236.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20171209-101229.webp
    Screenshot_20171209-101229.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20171209-101221.webp
    Screenshot_20171209-101221.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 88
Ausencia Ausencia simdiye kadar hiç söylemedim ama bende 5 kilo aldım :oops:
Doğum kilolarını veremeden 69 kiloyla hamile kaldım şuan 74 :skandal: 90 la doğuma giderim heralde :))
mi-nick mi-nick e gülüyordum gece yemelerine bu ara bendede başladı geceleri inanılmaz midem kazını yor buzdolabı mutfak gözümün önünde hep yemeden uyuyamiyorum :KK48:
Bebeğimi emziriyordum bu kadar yemeye sütüm çoğalırdı ama kesildi nerdeyse 2 haftadır :(

Kizlarr sonuçlarim cikmiş ama bn pek bi sey anlamadm sadece bu kadar mi oluyor Yardimci olurmusnz??? Ausencia Ausencia

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-09-14-55-51-1.webp
    Screenshot_2017-12-09-14-55-51-1.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 91
Kizlarr sonuçlarim cikmiş ama bn pek bi sey anlamadm sadece bu kadar mi oluyor Yardimci olurmusnz??? Ausencia Ausencia

canım ben ikili test sonuçlarını bileiyorum ... kendimde yaptırmadım .
kan tahlillellerin de triod yüksek çıkmış yani az çalışıyor ...
doktorun yorumlayacaktır onu ...

Ausencia Ausencia simdiye kadar hiç söylemedim ama bende 5 kilo aldım :oops:
Doğum kilolarını veremeden 69 kiloyla hamile kaldım şuan 74 :skandal: 90 la doğuma giderim heralde :))
mi-nick mi-nick e gülüyordum gece yemelerine bu ara bendede başladı geceleri inanılmaz midem kazını yor buzdolabı mutfak gözümün önünde hep yemeden uyuyamiyorum :KK48:
Bebeğimi emziriyordum bu kadar yemeye sütüm çoğalırdı ama kesildi nerdeyse 2 haftadır :KK43:

stresten mi acaba ?yorgunluk gebelik psikolojisi ondan mı azaldı ki ?
bulgur taze soğan roka tere tüket canım .

5 kilo da bana yaklaşmışsın ama rekorumu kimseye vermem :KK53:

stresten mi acaba ?yorgunluk gebelik psikolojisi ondan mı azaldı ki ?
bulgur taze soğan roka tere tüket canım .

5 kilo da bana yaklaşmışsın ama rekorumu kimseye vermem :KK53:
Süt yapacak herşeyi denedim ama yok olmuyor. Sanırım benim depolar 2 bebek ve bana yetmiyor ve karnımdaki kendini garantiye almaya çalışıyor :))
Sağlık olsun önemli olan ilk 6 ayı geçtik zaten 11 ay emdi ;)

Back
X