- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #12.121
Suan lekelenmen var mı canimBen varım 10+6 bugün geçen sefer 10 aralık son demişti. Bugün kontrolde değişir mi bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan lekelenmen var mı canimBen varım 10+6 bugün geçen sefer 10 aralık son demişti. Bugün kontrolde değişir mi bilmiyorum.
Ayy insallah biter cnmm ya iştah falan kalmiyor![]()
Ben 12+0da bıraktım bisey olmadı doktoruna söyle belki tekrar başlatırKızlar crinone jel kullanan var mı. 2 gündür bırakırdı doktorum ama bugün pembe leke gibi akintim oldu.birakinca böyle olması normal mı. Suan 11+4 teyim.
Sordum olabilir sorun değil tekrar başlama dedi ama bilemedimBen 12+0da bıraktım bisey olmadı doktoruna söyle belki tekrar başlatır
musmutlu dön canm inşallah bebişinde çok çok iyidir[/QUOTE]Göğüs hassasiyetim ve sabah bulantım yok ortalarda Allah sonunu hayretsin. Bugün 2.30 ta randevum var. Dualarınıza talibim
İyi düşün iyi olsun canım,inşallah güzel haberlerle geleceksin.. Ne güzel göreceksin bebisini :)Göğüs hassasiyetim ve sabah bulantım yok ortalarda Allah sonunu hayretsin. Bugün 2.30 ta randevum var. Dualarınıza talibim
Bulantıların artık azalarak yok olacağı haftalardayız zaten içini ferah tut. Güzel haberler bekliyoruz.Göğüs hassasiyetim ve sabah bulantım yok ortalarda Allah sonunu hayretsin. Bugün 2.30 ta randevum var. Dualarınıza talibim
Ben miyim sıkı rakibin ama bebeğim ben bu haftaya kadar hiç bişey yiyemediğim için kilo alamadım ama bu hafta 1 kilo almışım ve şuan 65 kiloyumHerkesin aldığı kiloları okudum ..bence rekor kesinlikle bende
sıkı rakibimasivemai idi ondan da ses çıkmıyor ...
15. haftanın sonunda .. toplamda 8 kilo aldım
ahahahahhh aynen ya ..şimdi doğum anılarımı yazmayayım burada ... hayal kurmak çok ütopik geldi
ama inşallah yine de normal doğum isterim 2.de de .
Kötü düşünme bisey olmaz inşallah.dikkat et tekrar olursa progestan başlayabilir belkiSordum olabilir sorun değil tekrar başlama dedi ama bilemedim![]()
peynir kesmez yanina domates ve zeytin de lazim![]()
beni ekleyebilirsin canım bi değişiklik olursa söylerim de erkeğin dönüşü pek olmaz gibi![]()
Göğüs hassasiyetim ve sabah bulantım yok ortalarda Allah sonunu hayretsin. Bugün 2.30 ta randevum var. Dualarınıza talibim
Kizlar ben cok fenayim.dun aksam yedigim her kaşık yemek icin cikarcak gbi oluyordum ve en son uyumak icin yataga yattigim uykuya dalmaya calistigim sirada ne var ne yokzaten tedbirliyim her odada posetlerim var ama bıktım artk.dunki cok fenaydi bogazimin o berbat yanmasi yuzunden yutkunamadim bile.ogurmekten bayilcaktim.suan da halim yok hic.su balayi donemi ne zaman geliyordu
haftada 3-4 kere istifra ediyorum.
Burnum akiyor hapsuruyorum hasta oluyorm galiba...neyseki bgun cumartesi evdeyim ama![]()
Ben miyim sıkı rakibin ama bebeğim ben bu haftaya kadar hiç bişey yiyemediğim için kilo alamadım ama bu hafta 1 kilo almışım ve şuan 65 kiloyum![]()
Al benden de o kadar. Annemdeyken iyiydim bu kadar kusmuyordum, şimdi ye çıkar. :/ iki kilo almıştım galiba o da gitti.Kizlar ben cok fenayim.dun aksam yedigim her kaşık yemek icin cikarcak gbi oluyordum ve en son uyumak icin yataga yattigim uykuya dalmaya calistigim sirada ne var ne yokzaten tedbirliyim her odada posetlerim var ama bıktım artk.dunki cok fenaydi bogazimin o berbat yanmasi yuzunden yutkunamadim bile.ogurmekten bayilcaktim.suan da halim yok hic.su balayi donemi ne zaman geliyordu
haftada 3-4 kere istifra ediyorum.
Burnum akiyor hapsuruyorum hasta oluyorm galiba...neyseki bgun cumartesi evdeyim ama![]()
Canım bunun devamı olmalıKizlarr sonuçlarim cikmiş ama bn pek bi sey anlamadm sadece bu kadar mi oluyor Yardimci olurmusnz???Ausencia
Kizlarr sonuçlarim cikmiş ama bn pek bi sey anlamadm sadece bu kadar mi oluyor Yardimci olurmusnz???Ausencia
Ausencia simdiye kadar hiç söylemedim ama bende 5 kilo aldım
Doğum kilolarını veremeden 69 kiloyla hamile kaldım şuan 7490 la doğuma giderim heralde :))
mi-nick e gülüyordum gece yemelerine bu ara bendede başladı geceleri inanılmaz midem kazını yor buzdolabı mutfak gözümün önünde hep yemeden uyuyamiyorum
Bebeğimi emziriyordum bu kadar yemeye sütüm çoğalırdı ama kesildi nerdeyse 2 haftadır![]()
Süt yapacak herşeyi denedim ama yok olmuyor. Sanırım benim depolar 2 bebek ve bana yetmiyor ve karnımdaki kendini garantiye almaya çalışıyor :))stresten mi acaba ?yorgunluk gebelik psikolojisi ondan mı azaldı ki ?
bulgur taze soğan roka tere tüket canım .
5 kilo da bana yaklaşmışsın ama rekorumu kimseye vermem![]()