2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İlk bebeği olucak anneler evladınz olsun da bakın.evlat çok farklı bişey tarifi yok
Hep aklınız onda olucak ne yedi ne içti
Üzgün olsa neden üzgün
Bişey istese kendinizden önce ona alirsinz
AMA SİZE SUNU SOYLEMEK İSTERİM BU BİR GERCEK.
ANNE OLMAK COK ZOR
BİR SORUMLULUK
COK CİDDİ BİR GOREV Sizi bekliyor
Ben anne olunca anladım şimdi ikinci kez hamile kalınca bir sorumluluk daha çok ağır bir yük beni anneler anlar

Kendinizi buna hazırlayın
Çok güzel bir duygu ama çokta zor bir sorumluluk
Tuhaf ama bende kız hissediyordum en başından beri ve hep midem kazınıyor. Bütün hamileliğim böyle geçecekse yandım ye ye bitmiyor günde beş öğün bulsam yiyorum mide borum tırmalanıyor sanıyorum bende. Çarşamba ikili teste gidicem eğer bi tahmin olursa yazarım :)
Kesinlikle doğru bir tez
Hiçbirşey sizi doğurmaz hep acsinz

Kendinizi buna hazırlayın
Çok güzel bir duygu ama çokta zor bir sorumluluk

Kesinlikle doğru bir tez
Hiçbirşey sizi doğurmaz hep acsinz
Enteresan benim de kızım olacak ama hiç açlık hissetmiyorum hatta çoğu zmn tabağımı bitirmeden kalkıyorum ilk çocuğumda kız onda da öyleydim. Bünyeye göre değişiyor demekki;)

Kesinlikle bu doğru ve diğer arkadaşinda kız bebeği olucak.
Ben kızıma hamileyken aman Allahım ne yesem açtım eşimin tabağına gözüm düşerdi
Yemesede onuda ben yesem diye
Ve sürekli midem siyrilirdi çok kilo aldım
Geçen sm2014 yazmış içimde kedi var gibi tirmiklardi bişey benimde
Ağızda geçmeyen bir metalimsi tat midede geçmeyen açlık hissi kız bebeğin sinyalidir ve kesindir
Bu hamileliğinde hiç açılmamış hissim yok
Kalkınca dayanıp yiyorum hazırlamaya kadar akşam meyve yiyip yatıyorum ama
Kizimda sürekli yerdim
evet sürekli açım sürekli midem kazınıyor oğlumda hiçç böyle değildim, dr yn tahmini de doğru cıkarsa kızım olacak hayırlısıyla

Bu arada kızlar ben test yaptırdım sonuç daha çıkmadı kızım su çiçeği olmuştu ya
Babamız izin aldı evde ona bakıyor bende ablamgilr geldim onda kalıyorum
Ama bir belirti yok bende cok şükür
Ama kızımı bırakıp evde gidişin opemeden
Beni çok yıktı ben onu opemeden sürekli sarilmadan duramam çok üzülüyorum.
Kızimi çok seviyorum.cok harika bir evladım var.ben şu hayatta onun için yaşıyorum sanki umarım bu bebeğimide onun kadar sevebilirim
Hemen iyilessin benim canım yavrum
:dua::dua:
çok geçmiş olsun canım hemen atlatır inşallah

Lodoslu bir günden günaydın anneler, geceden beri gaz sancısı çekiyorum doğururken böyle ağrı çekmedim fenalardayımm :(

Hic acikamiyorum Ben acikiyorum mu farkinda degilim. Bazen sadece yemek icin yiyorum peynir falan hala midem bulantim tiksintim devam ediyor. Kusmalarimda. Bugun itibariyle 12+0im ama gecmeyecek sanirim. Ben de yemek yemek istiyorum artik

Kesinlikle bu doğru ve diğer arkadaşinda kız bebeği olucak.
Ben kızıma hamileyken aman Allahım ne yesem açtım eşimin tabağına gözüm düşerdi
Yemesede onuda ben yesem diye
Ve sürekli midem siyrilirdi çok kilo aldım
Geçen sm2014 yazmış içimde kedi var gibi tirmiklardi bişey benimde
Ağızda geçmeyen bir metalimsi tat midede geçmeyen açlık hissi kız bebeğin sinyalidir ve kesindir
Bu hamileliğinde hiç açılmamış hissim yok
Kalkınca dayanıp yiyorum hazırlamaya kadar akşam meyve yiyip yatıyorum ama
Kizimda sürekli yerdim

Ayy şimdi daha çok heyecanlandım kalkıp doktora gidesim geldi:D

Hic acikamiyorum Ben acikiyorum mu farkinda degilim. Bazen sadece yemek icin yiyorum peynir falan hala midem bulantim tiksintim devam ediyor. Kusmalarimda. Bugun itibariyle 12+0im ama gecmeyecek sanirim. Ben de yemek yemek istiyorum artik
Ah bende bende :KK42:

Kızlar kızlarrr:rolleyes::rolleyes: bugün çok isim vardı hiç giremedim yeni gelen kişiler var ne güzel hepiniz hoşgeldiniz :KK36:
Ben yine uyandım bu satte ve açım aç diye evde dolaşıyorum.. :KK70: geçen gece de karşılaşmistik yine.
mi-nick mi-nick Ausencia Ausencia ya döndü sonum ikinize de doktor kız dedi yoksaaaa ben de mi :KK70: tabi ki herşeyden bişey çıkarıyorum .. başka var mı bilmiyorum böyle olan
ama gerçekten ne yesem de ben hep açım napıcaz ya. :halay::halay:

Bende açımmmmmmm :halay:
Kahvaltımı yaptım
Ara öğün meyvemi yoğurdumu yedim
Bi ara daha :deli: çiko ile kahve ....

Açımmmmm ama ... sanki hiç yemedim .
Gur gur içim şu an .
Yazık banaaaaa:KK53:

Bende açımmmmmmm :halay:
Kahvaltımı yaptım
Ara öğün meyvemi yoğurdumu yedim
Bi ara daha :deli: çiko ile kahve ....

Açımmmmm ama ... sanki hiç yemedim .
Gur gur içim şu an .
Yazık banaaaaa:KK53:

Maalesef bende aynı hallerdeyim. Gece gece kaç kere uyanıyorum allah bilir. Ne bulduysam o biçim :D
Normalde çok iştahsız biriyim zayıfım yani. Ama şimdi böyle yedikçe kendime şaşırıyorum. Eşim görse ne kadar mutlu olur. Bana yemek yedirmek için 40 takla atıyordu garibim. Onu gelince yemek yemek diye bir bıktırıyım da görsün :D:D

Maalesef bende aynı hallerdeyim. Gece gece kaç kere uyanıyorum allah bilir. Ne bulduysam o biçim :KK70:
Normalde çok iştahsız biriyim zayıfım yani. Ama şimdi böyle yedikçe kendime şaşırıyorum. Eşim görse ne kadar mutlu olur. Bana yemek yedirmek için 40 takla atıyordu garibim. Onu gelince yemek yemek diye bir bıktırıyım da görsün :KK70::KK70:

Benim eşimde seviniyor ne yalan söyleyim ..
51 52 kiloydum ben . Aktif spor hayatımda vardı .
Kilodan ziyade inceydim .

Tabiii buralara 100 kilolardan gelmiştim :KK51:

Ama son zamanlarda bile isteye kilo aldım ... 56 ile de hamile ksldım .

Onları almayaydım .. bilseydim iyiydi.

Eşime göre ohhhhh beee neydi o halin diyor :KK45:

Kızlar bir şey sormak istiyorum .ben gece doğru düzgün yatamiyorum devamlı wc gidiyorum oda yetmiyor karnım ağrıyor sağa yatsam ağrıyor sırtüstü yatsam ağrıyor solda pek olmuyortuhaf bsy neden yani bebek şuan çok küçük ondan olamaz diye düşünüyorum

Kızlar bir şey sormak istiyorum .ben gece doğru düzgün yatamiyorum devamlı wc gidiyorum oda yetmiyor karnım ağrıyor sağa yatsam ağrıyor sırtüstü yatsam ağrıyor solda pek olmuyortuhaf bsy neden yani bebek şuan çok küçük ondan olamaz diye düşünüyorum
bu ned en kaynaklı bende bilmiyorum hiç deliksiz uyuyan ben sütekli uyanıuorum burnum tıkanıyor wc ihtiyacım geliyor solda uyuyamıyorum zaten illaha saga donuk uyuyorum yada sırtüstü vaziyette

Benim eşimde seviniyor ne yalan söyleyim ..
51 52 kiloydum ben . Aktif spor hayatımda vardı .
Kilodan ziyade inceydim .

Tabiii buralara 100 kilolardan gelmiştim :KK51:

Ama son zamanlarda bile isteye kilo aldım ... 56 ile de hamile ksldım .

Onları almayaydım .. bilseydim iyiydi.

Eşime göre ohhhhh beee neydi o halin diyor :KK45:

Bizimki de kilo al kilo al diye başımın etini yiyordu :) bakalım son halimiz ne olacak. Belki dediğine pişman olur

Back
X