- 9 Ekim 2017
- 209
- 557
- 23
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #12.701
Maşallah SÜbhanallah sanaİlk göbi fotosu benden gelsin o vakit 12+0 :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah SÜbhanallah sanaİlk göbi fotosu benden gelsin o vakit 12+0 :)
Genelde bos olunca safra cikiyor canim. Sari renkte. Cok acikiyoruz ama mide bulandigi icin farkedemiyoruz ve kusuyoruz sanirim. Esim bana o yuzden 1saat arayla agzina birsey ay diyor. Zaten midem agzimda ama yine de atmaya calismak gerekAyy evet canım akşam araştırdım.. o sarı renkten sonra yeşil kustum araştırınca öğrendim mide bi olduğu için safra imiş. Hapim vardı ama hiç bir ise yaramadı hatta daha da kötü oldum o hapta
Bende 13.haftama girince doktorum folik asiti bıraktırdı.Onun yerine omega 3 gyneferon draje (demir ) decavit multivitamin ve calciday (kalsiyum) verdi canım bu ay onları kullanıyorum
Benimkini de doktor cok zor uyandirdi ama sonra cok haraketli bir bebek yerinde durmuyor dedi. Ama ugrasti baya. Eminim ugrassa uyandirirdi canim. O yuzden canini uzmeBugun kontrole gittim 13 haftalik hamileyim ve bebek hic heraket etmiyordu kalp atisini dinledim ama niye hareket etmedigini sordum bebegin gayet iy dedi doktor baskada bise solemedi simdi icim icimi yiyor
Evet canım ense kalınlığı ve diğer testler
Amin inşallah tam 14 giricezEvet canım ense kalınlığı ve diğer testler normal çok şükür, amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah, geç sayılmaz heralde canım 11-14 hafta arası deniyor genelde 14. haftan bitmiş olmazsa geç olmaz sanırım.
Maşallah SÜbhanallah sana
Ac karinla mi kullaniyor sun canim
Bugun kontrole gittim 13 haftalik hamileyim ve bebek hic heraket etmiyordu kalp atisini dinledim ama niye hareket etmedigini sordum bebegin gayet iy dedi doktor baskada bise solemedi simdi icim icimi yiyor
Bende bugün gidiyorum dayanamadım perşembeydi dün biraz kabızlık yaşadım ve zorlandım ufacık bir leke vardi nereden oldu kafama takıldı bidada olmadi ağrımda olmadi ama en iyisi bugün gideyim dedim 11+2 yiz ölçüm yapilirmi acaba dr 3 hafta sonra demişti 3 perşembe olucak amaŞu an tam 15+0 olman gerekiyor. Aramızda 1 gün varya ordan biliyorum:)
Devlet hastanesi canım ama özel gibi ilgileniyor doktorumuz, evet senin birde yol var geçen akşam 19:30da olan randevudan 23:30 da çıktık Alaattin beyde, neyseki sıra yaklaşınca arıyorlarda 2saat evde beklemiş oluyoruz. Bende çok kararsızım devlet hastanesinde doğum yapmak mı yoksa özelde yapmak mı gidip geliyorum bklm.
Benim 11+5te yapti canim ama bakmadan once bir deneyelim olmazsa 1haftasonra gelirsin demisti.Bende bugün gidiyorum dayanamadım perşembeydi dün biraz kabızlık yaşadım ve zorlandım ufacık bir leke vardi nereden oldu kafama takıldı bidada olmadi ağrımda olmadi ama en iyisi bugün gideyim dedim 11+2 yiz ölçüm yapilirmi acaba dr 3 hafta sonra demişti 3 perşembe olucak ama
Sanırsın 6 aylikArkadaslar benim gibi karni koccaman olan var mi daha 12.haftadayim ama sanki 6 aylik gibi karnim var crinone jel kullaniyorum acaba diyorum ondan mi![]()
Him bakalim birazda merak ettim 3 hafta geçti nebiliyim bida gel derse giderim artikBenim 11+5te yapti canim ama bakmadan once bir deneyelim olmazsa 1haftasonra gelirsin demisti.
Bende bugün gidiyorum dayanamadım perşembeydi dün biraz kabızlık yaşadım ve zorlandım ufacık bir leke vardi nereden oldu kafama takıldı bidada olmadi ağrımda olmadi ama en iyisi bugün gideyim dedim 11+2 yiz ölçüm yapilirmi acaba dr 3 hafta sonra demişti 3 perşembe olucak ama
Dr ben yapicam dedi hastanelerdede özel bir bölüm var sanirim b7 test için bence dr ense ve burun kemiği ölçümü yapabilir o bölüm için dr yönlendirecek tir sanirimYapar canım farketmez ha perşembe ha şimdi.
Işten izin almam sorun oluyor özel sektör işte anlayış yok ocak gibi isten ayrilcam evde dinlenip bu dönemimi getircem psikolojimi bozuyorlar halimde yok hiçYapar canım farketmez ha perşembe ha şimdi.
Işten izin almam sorun oluyor özel sektör işte anlayış yok ocak gibi isten ayrilcam evde dinlenip bu dönemimi getircem psikolojimi bozuyorlar halimde yok hiç