- 16 Aralık 2016
- 1.792
- 1.575
- 83
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #13.001
Cok cok amin canimSağlıklı hayırlı evlat olur inşallah canım Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah ne mutlu sana darısı bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cok amin canimSağlıklı hayırlı evlat olur inşallah canım Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah ne mutlu sana darısı bana![]()
kontrolün ne zaman benim dr üç hafta bir çağırıyor 28 aralıkta tekrar gidicem bu sefer kesin ve net belli olur sanırım :)Bende solda hissediyorum :) acaba kiz mi cok merak edyorum :)
Merhabalar 10 hafta 5 günlük hamileyim bel ağrılarım çok fazla böyle bir durumu olan varmı korkuyorum
Kanama olmadığı sürece normal canım bol bol dinlenMerhabalar 10 hafta 5 günlük hamileyim bel ağrılarım çok fazla böyle bir durumu olan varmı korkuyorum
kontrolün ne zaman benim dr üç hafta bir çağırıyor 28 aralıkta tekrar gidicem bu sefer kesin ve net belli olur sanırım :)
En son 1aralikta gitmistim iki hafta sonra g dedi 19aralik da gidecegim bakalim belko gosterir benimde belki canm hayrlisi olsun:)kontrolün ne zaman benim dr üç hafta bir çağırıyor 28 aralıkta tekrar gidicem bu sefer kesin ve net belli olur sanırım :)
Söyler benceben haftaya çarşamba gidiyorum , 16+3 olacak .. söyler diye umuyorum bende cinsiyeti artık![]()
Aynen canım hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah söyler doktorun :)En son 1aralikta gitmistim iki hafta sonra g dedi 19aralik da gidecegim bakalim belko gosterir benimde belki canm hayrlisi olsun:)
icinden ne geciyor kizmi erkekmi :)Aynen canım hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah söyler doktorun :)
Maşallah canım hadi gözün aydın olsunKizlaaar benimde prensesimmm geliyooo![]()
Kız geçiyor ne yalan söyleyeyimicinden ne geciyor kizmi erkekmi :)
Söyler bencetabi bebiş gösterirse
seninkine de kıza benziyor demişlerdi şimdi kesin kız derlerse kendim için daha da heyecanlanıcam
![]()
oglunuzda sagdami hissediyordunuz acaba hatirliyomusunuz :)Kız geçiyor ne yalan söyleyeyimoğlumda da hissetmiştim hep erkek olacak derdim hislerim yanıltmamıştı bu sefer de hissediyorum bakalım
![]()
Kizlaaar benimde prensesimmm geliyooo![]()
Sagolun insAllah saglicakla kucagima alirim :) bebeginiz kiz mi erkekmiydi
oglunuzda sagdami hissediyordunuz acaba hatirliyomusunuz :)
bilmem ki nasil oldugunu ama eski kadinlarda karnin sagini solunu diyor bakalim hayirlisiyalnız canım o teoride bebek karnın sağında mı solunda mı değil .. yerleştiğinde kesenin sağının da mı solunda mı ya göre bakılıyor .
ultrason görüntülerine bak sağda mı solda mı kesenin içinde ?
ha ben gerçekliği olan bir teori olduğuna inanmıyorum o ayrı :)
Ayy hadi inşallah ya bi oğlan bi kız ne güzel olurve benimde solda![]()