2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ausencia Ausencia kiz mi dedin :) ağzından bal damlıyor :) önce sağlık sıhhat sonra kız olsun isterim tabi ki :dua::halay:

Rabbim gönlüne , gönlümüze göre versin canım .... bende önce sağlık sıhht diyorum tabii ki ama gönlüm kız istiyor yalan değil :oops:

Kizlar kimler ne suruyor gobusune goguslerine catlamamak icin meraktayimmmmmm.bu lierac kremde baya pahali ya:/

ben hiç bir şey sürmüyorum ... oğlumda da sürmedim . çatlağım yok şükür

Ausencia Ausencia nasilsin sekerim:KK74: selam kizlar :KK25:bende grubunuza dahil olabilirmiyim Rabbim nasip ederse bende bir haziran annesi olucam galiba :anne:

Normalde 12 +5 teyim niye 13 haftalık gösterdiki bu beni yanlış yaptım galiba

şekercim hoş geldin canım :KK200: ilk sayfada tablo var ya ... ordaki bilgilerini bana yaz .. ekleyeyim .

ha bir de takvimin doğru canım . 12 haftan doldu ..13. içindesin .. hatta o da dolmak üzer e:halay:

Bize de 3 ündem birini yaptırcaz dedi. Birini yapınca diğerlerine gerek yok dedi. Bilemedim başka yerde yaptırsam mı ? Sağol cnm bu arada sizin 4 aylık sanırım. Sağlıklı sıhhatli olsun yavrularımız inşallah:)

canım 3 ünden biri yeterli diye bir durum yok diye biliyorum ben .

önce ikili yapılır talebe göre .. eğer ikili de bir aksilik çıkarsa diğer taramalar istenir ...

Bize de 3 ündem birini yaptırcaz dedi. Birini yapınca diğerlerine gerek yok dedi. Bilemedim başka yerde yaptırsam mı ? Sağol cnm bu arada sizin 4 aylık sanırım. Sağlıklı sıhhatli olsun yavrularımız inşallah:)

Evet canım 4 ay dolmak üzere.

bugun sancım yüzünden dr a gittim kontrol etti hersey iyi büyük ihtimal erkek dedi bize poposunu döndü dedi gözüküyo dedi biz eşimle resmen şok!! o kadar tepkisiz kalmısız kı dr ödemde olailir dedi.. bacak arası popodan cekilmiş ultrason görüntüsünü falan verdi..

Eklentiler

• 25434396_10156017811953872_598025026_o.webp
    25434396_10156017811953872_598025026_o.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 120
  • 25395443_10156017822853872_1278318775_n.webp
    25395443_10156017822853872_1278318775_n.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 119
  • 25467588_10156017794678872_2023942507_o (1).webp
    25467588_10156017794678872_2023942507_o (1).webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar merhaba herkes ilk üç ay Zorlu geçer ikinci üç aylık dönem balayı gibidir keyiflidir derdi töbeler olsun ilk üç ay hamile olduğuma ben bile inanamadım ne kusma ne bulantı derken ilk üç ay bitti ben kasık ağrısı, tansiyon düşüklüğü, inanılmaz baş ağrısı geceleri burun tıkanması hapşırılen kasığıma bıçak saplanması vs vs derken yahu ne zormuş hamilelik demeye başladım iki gecedir uyuyamıyorum grip oldum geceleri burnum tıkanıyor uyuyamıyorum sürekli wc çıkıyorum burun kanamam da mevcut bunada şükür diyorum yavrum sağlıklı herşey yolunda. Doktor herşeye normal diyor. Belirtilerin herkeste farklı olduğuna eminim artık . Kızım olacağı kesin gibi ismide Belinay olucak inşallah .

çok doktor dolaştık hiçbiri bakmadı riskli olduğu için.sadece bu umut oldu bize o yüzden elimiz mahkum gidiyoruz .evet sezaryen le doğum olucak doğuma kendi girdiği için birde muayenehanesi olduğu için pahalı ama Ankara da muayenehanesi olupta pahalı olmayan kadın doğumcumu var.

canım benim hamileliğimde riskli preeklampsi riskinden dolayı ama hangi doktora gitsem geri çevirmedi.. şimdi hem devlete hem özele gidiyorum.. ikiside perinatoloji alanında uzman biri doç. diğeri uzman dr ama perinatolji alanında..

Canım sen neden dolayı bu kadar risklisin böbrek veya kalp sorunun mu vardı?

bugun sancım yüzünden dr a gittim kontrol etti hersey iyi büyük ihtimal erkek dedi bize poposunu döndü dedi gözüküyo dedi biz eşimle resmen şok!! o kadar tepkisiz kalmısız kı dr ödemde olailir dedi.. bacak arası popodan cekilmiş ultrason görüntüsünü falan verdi..

Canım bakırköy acıbadem de hangi dr a gidiyorsun muayene ücreti vs ne kadar memnunmusun dr dan ay çok sordum yakınlarda birini görünce sorayım dedim :anneadayı:

Selamlarrr bugün hiç bakamadım bugün sil/süpür günümdü biraz üşendim filan ama sonra işe girişince kendimi kaybetmişim:temizlik:belim ağrıyor, kocaya nazlanıyorum şimdi. Önce wc yi yıkadı sonra lavaboları sildi, çamaşırları asıp bana kahve yapacak, gözünü sevdiğimin hamileliği:KK53:

Geçmişi okudum çok şükür herkes iyi, öpüyorum herkesiii:KK200:

Biraz kitap okuyup yorgunluğumu atayım iyi akşamlar güzel anneler:kahve::anneadayı::KK200:

kızlar bu beslenme konusunu ne yapayım ben..

çok dengesiz ve düzensiz besleniyorum.. bugun mesela eşime kızdım hamburger sipariş verdim.. evde yemek yapmak istemiyorum diğer konumda bahsetmiştim 3 aydır misafir vardı kavga gürültü göndermiştim yine geldiler yalvar yakar birşey diyemedim bende evde yemek yapmıyorum.. sadece sabah kahvaltısı düzgün ögle belki 1 çorba akşam hep ya hazır yada bazı saçma sapan şeyler...

kızlar bu beslenme konusunu ne yapayım ben..

çok dengesiz ve düzensiz besleniyorum.. bugun mesela eşime kızdım hamburger sipariş verdim.. evde yemek yapmak istemiyorum diğer konumda bahsetmiştim 3 aydır misafir vardı kavga gürültü göndermiştim yine geldiler yalvar yakar birşey diyemedim bende evde yemek yapmıyorum.. sadece sabah kahvaltısı düzgün ögle belki 1 çorba akşam hep ya hazır yada bazı saçma sapan şeyler...
Bende öyleyim canım yaa.. Sabah tost, öğlen işte olanlardan az az, akşam tost yada makarna.. Ne süt, yoğurt ne ceviz.. Su zaten Max 2 bardak.. Allah yardımcımız olsun..

Bu arada o zamanda sinir olmuştum misafirlerine.. Daha ne geliyorlar.. Kadın da duymuştu istemediğini.. Hamilesin, ne bu duyarsızlık? Verin bir otel adı, gitsin.. Birinde 2-3 gün kalırsın maksimum 1 hafta.. Karı, koca 3 ay kalıp daha da gelmek ne? Valla yollayın ya..

Rabbim gönlüne , gönlümüze göre versin canım .... bende önce sağlık sıhht diyorum tabii ki ama gönlüm kız istiyor yalan değil :oops:

ben hiç bir şey sürmüyorum ... oğlumda da sürmedim . çatlağım yok şükür

şekercim hoş geldin canım :KK200: ilk sayfada tablo var ya ... ordaki bilgilerini bana yaz .. ekleyeyim .

ha bir de takvimin doğru canım . 12 haftan doldu ..13. içindesin .. hatta o da dolmak üzer e:halay:

canım 3 ünden biri yeterli diye bir durum yok diye biliyorum ben .

önce ikili yapılır talebe göre .. eğer ikili de bir aksilik çıkarsa diğer taramalar istenir ...
Ya ben de öyle okumuştum canım ama bizim doktor böyle deyince ben de emin olamadım işte. Pazartesi yaptırayım başka yere olmazsa. Kafamda deli sorular.

Bende öyleyim canım yaa.. Sabah tost, öğlen işte olanlardan az az, akşam tost yada makarna.. Ne süt, yoğurt ne ceviz.. Su zaten Max 2 bardak.. Allah yardımcımız olsun..

Bu arada o zamanda sinir olmuştum misafirlerine.. Daha ne geliyorlar.. Kadın da duymuştu istemediğini.. Hamilesin, ne bu duyarsızlık? Verin bir otel adı, gitsin.. Birinde 2-3 gün kalırsın maksimum 1 hafta.. Karı, koca 3 ay kalıp daha da gelmek ne? Valla yollayın ya..

ya hiç sorma bu hafta izin ver pazar günü gideriz dediler... ev arıyorlar ama eşim hala benden yardım bekliyor ona sinirlendim zaten bugün.. Pazar gününe kadar izin verdim bende..

yemek işine gelince akşamları onlarla uğraşmamak için yapmıyorum bişey.. gün içinde dikkat etmeye çalışıyorum ama yok yumurtayı bile zor yiyorum sabah. öğle ve akşam ne bulursam yiyorum.. süt zaten hayatta içemem..

Aaa sana kız dememisler miydi :oha:

Back
X