2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın :) kızlar kaçar kilo aldınız ? Galiba ben hiç kilo alamadım 1 kiloyla 3 ayı bitirdim. Önemli değilmiş ilk 3 ayda kilo alımı hatta verilebilirmişte ama gönül almak isterdi tabi ki birde çok zayıf olunca..

Günaydın :) kızlar kaçar kilo aldınız ? Galiba ben hiç kilo alamadım 1 kiloyla 3 ayı bitirdim. Önemli değilmiş ilk 3 ayda kilo alımı hatta verilebilirmişte ama gönül almak isterdi tabi ki birde çok zayıf olunca..
Ben kilo almadim hic hatta 1kilocuk vermis olabilirim. Doktorum o senden besleniyor zaten kendin buyumeden onu buyutelim dedi. Kilolu olmak iyi bir gebelik demek degil. Ama aliniyorsa da yapcak birsey yok bebislerimiz saglikli olsun kilo alinir verilir onemli olan saglik

Ben 10 gun once kontrole gitmistim -1 kilodaydim almadim hic

günaydın. ben 1 kilo vermişim. bundan sonrası önemli bulantıydı istifraydı doğru düzgün yiyemedikki ben hala yiyemiyorum sabahları hala bulanıo midem...

Kasığımda ağırlık hissi var ya halbuki bebeği hiç kasığımda hissetmiyordum sanki her an idrar kaçircak gibi hissediyorum yürümek istemiyorum hiç

selam bayanlar. biz ctesi günü gittik doktorumuza kontrolümüzü olduk ama cinsiyetiyle alakalı bişi göstermedi baya mı burkaladı evde de oğlunuz var pek ümitlendirmeyeyim bir sonrakinde net derim dedi. kıza benzetti ama açık açık diyemedi kızları 20. haftaya kadar söylemiyorum dedi :) birde kan tahlili istedi kan değerlerim düşük çıktı ilaç yazdı. gaz problemimi söyledim bol bol sade maden suyu dedi günde 1 tane içiyordum ama günde 2 tane içince daha da rahat oldum.bizden bu kadar... :anneadayı:

Amin :KK71::KK71::KK68:günaydın canım istanbul bu sabah aşırı soğuk :kahve:

Gunaydin kizlar. Herhalde artik yavas yavas kar geliyor :KK1: kendinize dikkat edelim.
gelsin artık Ankara mevsim normallerinin üzerind e gidiyor kış bitsin yaz gelsin bir an önce:)

Gunaydin anneler sabah sabah hastanedeyiz tum bursa hastanede sanki bu ne kalabalik valla oturcak yeri zor buldum belim koptu ayakta durmaktann

Esim geniz etinden ameliyat olcak saglicakla kurtulucaz insallah hor hor sesinden :))

şimdiden geçmiş olsun büyüklerde biraz daha ağrılı oluyormuş bu ameliyat ins kolay geçer canim

Ooo neler diosun cnm seeeen :KK57:bukadarda aktif olma kizzz yorulmuyo musun hic ??

ben çalışıyorken iyiydim ama evde duramıyorum.. dışarı atmam lazım kendimi eve dönmek istemiyorum :KK12:

işe arada gidiyorum ama kendimi kaptırmak istemiyorum.. şu hamileliğim güzelce geçsin sıkıntı stres olmadan bebeğim gelince normal iş hayatına dönerim :) birde eğer ayrıntılıda riskim yüksek çıkarsa 25. haftadan sonra kendimi hiç yormayacağım evde takılırım diyorum..şimdiden tadını çıkarayım yani :KK49::KK49:

Sonuç keserek bu şekilde yükleye bildim kombine risk degeri hangisiydi bilen varmıEki Görüntüle 2080277

canım test sonucun çok iyi çıkmış neden üzüldün ki? yaş riski tabiki olur..onun bebeğinin sağlık durumuyla hiçbir alakası yok.. senin yaşıtlarının kaçında down sendromu olduğu gösteriliyor.. onu hiç takma kafana

Ben kilo almadim hic hatta 1kilocuk vermis olabilirim. Doktorum o senden besleniyor zaten kendin buyumeden onu buyutelim dedi. Kilolu olmak iyi bir gebelik demek degil. Ama aliniyorsa da yapcak birsey yok bebislerimiz saglikli olsun kilo alinir verilir onemli olan saglik
Ben zayıf başladım o yüzden kilo almak istiyorum yoksa bebişle alakalı endişelenmiyorum doktor zaten 16.haftaya kadar beslenememek çok büyük sorun değil dedi depolardan alıyorlardır nasılsa. :)

günaydın. ben 1 kilo vermişim. bundan sonrası önemli bulantıydı istifraydı doğru düzgün yiyemedikki ben hala yiyemiyorum sabahları hala bulanıo midem...
Aynen bulantılardan hep, yediğimizi de çıkarttık zaten.

Ben 10 gun once kontrole gitmistim -1 kilodaydim almadim hic
Bundan sonra normale döneriz umarım. 13 haftadayız ben 2 3 hafta daha çekerim gibi hissediyorum.

Merhaba nifty testini kendiniz mi istediniz yoksa risklerden dolayı doktorunuz mu tavsiye etti acaba
Dr ikilinin dogruluk payı %80 lerde, nifty nin %99.70dedi. Bizimki birde tüp bebek. İkili yerine direk nifty yaptırabilirsiniz dedi. Ölçümlerde kötü birsey yoktu ama yinede içim rahat olsun diye yaptırdım canım. Tüp bebiş olunca biraz daha pimpirikli oldum galiba o_O

Dr ikilinin dogruluk payı %80 lerde, nifty nin %99.70dedi. Bizimki birde tüp bebek. İkili yerine direk nifty yaptırabilirsiniz dedi. Ölçümlerde kötü birsey yoktu ama yinede içim rahat olsun diye yaptırdım canım. Tüp bebiş olunca biraz daha pimpirikli oldum galiba o_O
Anladim tesekkurler tatlim. Benim riskim fazla cikti bende bugun nifty icin kan verdim. Insallah hayirli haberler alirim

Bu arada bir konu da endişeliyim. Hafif enfeksiyon nedeniyle doktor antibiyotik ve ateş düşürücü verdi, kendi kadın doğumcuma gösterdim belirtilerin yoksa kullanma gereksiz dedi, sonra yanma felan olmaya başladı bende dünle bugün kullanmaya karar verdim bugünden sonra içmiycem zaten. Ama günde ikişer taneden 4 tane yanı sıra bir bulantı bir de vitamin alıyorum. Bunlar çok değil mi ? Aslına bakarsanız antibiyotiği felan kullanmayacaktım ama biliyosunuz ki enfeksiyon tedavi edilmezse daha kötü şeylere yol açıyor Allah korusun. Kararsız kaldım :(

Kızlar bu ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz.haftaya ölçüm ve test yapılacak.esim emre kalinliginda sıkıntı yoksa test yaptirmayalim diyo.kafam karıştı. :(

Kızlar bu ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz.haftaya ölçüm ve test yapılacak.esim emre kalinliginda sıkıntı yoksa test yaptirmayalim diyo.kafam karıştı. :KK43:
İkili testi yaptır diğerlerini yaptırmazsın cnm doktor bana ense kalınlığı iyi dedi geri kalan önemli değil sana bi risk söylüyorlar senin yaşında olan 100 kadında mesela senin riskin şu kadar fln gibi oda çok önemli değil ben çok inanmıyorum o sonuçlara

Benim ense kalinligi cok iyi burun kemigide var 3tane doktora muayene oldum ama ikili test riskim yuksek cikti. Birdaha hamile kalsam bilmiyorum yaptirir miyim. Suan kafam cok karisik.kimseyi yanlis yonlendirmek istemem. Insanin icine bir kere Kurt dusuyor. Istatistik veriler ama kafa karistirmaya yetiyor. Insallah yaptiranlarin iyi cikar da benim gibi stres yasamazsiniz

kızlar ozellıkle kıan sulandırıcı ıgne olanlara sormak ıstıyorum.. bana doktorum 10 gunluk 5 paket ıgne verebılıyor. 10 gun gecınce yazamıyor cunku gıdıp el okutmam gerekıyormus.. doktorum zaten uzak her 10 gunde bır gıdemem direk almaya kalksam cok pahalı ıgneler.

rapor yazdırmam gerekıyormuş ama ben gidip birsuru para vermek ıstemıyorum rapor ıcın.. acaba daha uygun yazan yerler var mıdır? Bilginiz Var mı ?

Back
X