2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayirli olsun canim ama degisebilir cinsiyeti sanirim 12. Haftadasin insallah gonlune gore olsun.

Allahın bildigini kulundan saklımıyım gönlümden kız geçiyor ama Rabbim erkek bebek nasip ettiysede şükrederim sağlık lı olsun yeter canım oglan diyince dr bir de kesin dedi eşime desim rüyalarımda hep erkek bebek gördüm anneye malûm olurmuş ve oldu desim:)

Kızlar bende sürekli akıntı geliyor açık kahve rengi. Doktora sordum birşey demedi. Aranızda bu durumda olan var mı
Beraberinde siddetli karin kasik bel agrisi var mi canim? Bebegin kalp atislari devam ediyorsa birsey olmaz insallah. Boyle durumlarda genelde progestan baslatiyor doktorlar.

Allahın bildigini kulundan saklımıyım gönlümden kız geçiyor ama Rabbim erkek bebek nasip ettiysede şükrederim sağlık lı olsun yeter canım oglan diyince dr bir de kesin dedi eşime desim rüyalarımda hep erkek bebek gördüm anneye malûm olurmuş ve oldu desim:)
Evet bi tane degisik olsun :) bi kiz bi erkek ohh balli lokma olur

Nasil yani cnm 36 beden 9 ay boyunca olurmu ki?bacaklarda kalinlasirsa vs nasil olcak.sen zayifmissin ben 70im suanda
44 bedene kadar var canım, ben normalde 34 giyiyorum o yüzden 36 aldım, Bana biraz bol geldi pantolon olan kısmı belden ama abes durmadı, o yüzden dedim o bana 9 ay boyunca olur, karın kısmı da esnek, kot olan bölümü de yumuşak likrali , tavsiye ederim oralarda denk gelirsen bir dene bence kalıpları guzel

İyi geceler arkadaşlar.
Çok az pembe akıntı inanılmaz baskı ve bel ağrım var umarım kötü birşey olmaz :( doktora gidemiyorum 1 yaşında bebeğim var bırakacak kimsem yok malesef...
Allah a emanet inşallah birşey olmaz. Sabahı beklemek ten başka çare yok :(

Nette bi cok yerde 18. Haftaya girdiginde 5. Aya gidiyorsun diyo bu ay hesabi bi cok yerde farkli canm ben senin dedigini baz alacam ne kadar cabuk girersem aylara o kadar cabuk kawusuruz insallah :))

aslında nette okuduğun doğru , 4 hafta 28 gün eder ... ama hiç bir ay 28 gün değil :)

Kizlar hepinize iyi pazarlar iyi aksamlar dilerjm.bugun carsiya cktik beli lastikli pantolon ve bikacsey alalim dedik lcw de 70 lira pantolonlar.halbuki nette baya uygun.varmi netten yeni hamilelik pantolonu alan yada netten surekli alisveris yapan ???

hem netten çok alışveriş yaparım ...gebelik öncesi de ..
şimdi iki kez pantalon aldım , birde tayt ...
defactodan aldım .

zaten o bir siyah kumaş bir de jeanle tüm gebeliği geçiririm ben :) beden olarak 1 beden büyük alıyorum sadece .... 36 bedenim normalde ... 38 aldım . bacaklar bol şu an . ki ben neredeyse 10 kilo aldım ... ama çoğu bel ve göbek bölgesi ... kolum , bacağım çok değişmez .

Kizlar omega 3 kullanmaya basladiniz mi? Hangi marka kullniyorsunuz?

Imom . hem omega 3 hem multivitamin içeriyor .

İyi geceler arkadaşlar.
Çok az pembe akıntı inanılmaz baskı ve bel ağrım var umarım kötü birşey olmaz :KK43: doktora gidemiyorum 1 yaşında bebeğim var bırakacak kimsem yok malesef...
Allah a emanet inşallah birşey olmaz. Sabahı beklemek ten başka çare yok :KK43:

canım şu son günlerde ağrısı yüksek baskı bende de oluyor . çok normal .
yatacaksın bol bol .
ayaklar bi yastıkla yukarda .

çok az pembe akıntı da yaşamadım ama hep normal deniliyor ... şu elimiz kesildiği gibi kırmızı kanamadan korkun deniliyor .
akıntılar da normalmiş.sıkma canını .

aslında nette okuduğun doğru , 4 hafta 28 gün eder ... ama hiç bir ay 28 gün değil :)

hem netten çok alışveriş yaparım ...gebelik öncesi de ..
şimdi iki kez pantalon aldım , birde tayt ...
defactodan aldım .

zaten o bir siyah kumaş bir de jeanle tüm gebeliği geçiririm ben :) beden olarak 1 beden büyük alıyorum sadece .... 36 bedenim normalde ... 38 aldım . bacaklar bol şu an . ki ben neredeyse 10 kilo aldım ... ama çoğu bel ve göbek bölgesi ... kolum , bacağım çok değişmez .

Imom . hem omega 3 hem multivitamin içeriyor .
O zaman 18. Haftaya girincemi 5. Aylik diye dusuneyim yada ben hic ay hesabina girmeyeyim en iyisi :))

O zaman 18. Haftaya girincemi 5. Aylik diye dusuneyim yada ben hic ay hesabina girmeyeyim en iyisi :))
Trimester'ları baz almak en iyisi..
1-13. Hafta Birinci Trimester
14.-26. Hafta İkinci Trimester
27.-40. Hafta Son düzlük :KK70:
Artık, 3. Ay bitti, 6. Ay bitti diyeceğiz galiba.. Son düzlükte de tahmini doğum zamanımıza göre 1 ay var Vs diyeceğiz gibi.. Ay olarak cidden uymuyor..

Back
X