2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayirlis olsun artik Allahin izniyle yarin ogrenecez sen ne zaman ogreneceksin canm kac haftaliksin suan. Mutlaka birilerinin tutmussa bi dogruluk payi olabilir biz test edemiyoz malesef seninde benimde belirsiz bolumden

Ben de yarın öğrenicemmm.. :) çok heyecanlı.

Blackbluee1 Blackbluee1 canım burada biz bugün tam 15+0 dün ultrason kağıdın altında yaziuodu şuan kaçıncı aydayım:KK68:
Gözün aydın canım görmüşsün yavrunu..
Gebelikte Ay hesabı karışık oluyor.. En iyisi hafta..
Mesela gebelik 40 hafta ya, biz kendi matematiğimizle her ayı 4haftadan sayarsak, gebelik 10 Ay denmeli.. Ama gebelik 9ay 10 gün.. Demek ki her ay 4 hafta değil.. Bir ay 4 hafta diğer Ay 5hafta gibi.. 4+5+4=13 hafta.. 13 bittiğinde üç ay bitmiş oluyor.. Senin 13'ün üzerinde 2hafta geçmiş.. 3,5 aylıksın diyebiliriz..
Ay bu ay işi karışık, yanlış yapmadım umarım.. :KK70:
Kesin olarak 4. Ay içindesin diyebiliriz..

Kizlar hepinize iyi pazarlar iyi aksamlar dilerjm.bugun carsiya cktik beli lastikli pantolon ve bikacsey alalim dedik lcw de 70 lira pantolonlar.halbuki nette baya uygun.varmi netten yeni hamilelik pantolonu alan yada netten surekli alisveris yapan ???
Ben H&M den aldım ben Eğer oralarda varsa, yada netten sipariş verebilirsiniz harikalar. Kot ve birde siyah aldım.

Eklentiler

• Screenshot_20171216-133953.webp
    Screenshot_20171216-133953.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar bende sürekli akıntı geliyor açık kahve rengi. Doktora sordum birşey demedi. Aranızda bu durumda olan var mı

Dün oglum olacağını ögrendim bu gün düşündümde zaten içime dogmuştu erkek olacagı kızımda kasıklarıöda sürekli bir sancı vardı azda oşsa mşde bulantısı yaşadım bu gebeligimde sanki hamile değilim gibi ne bulantı ne kasık agrısı kız kasıkta olır derlerdi dogruymuş
Hayirli olsun canim ama degisebilir cinsiyeti sanirim 12. Haftadasin insallah gonlune gore olsun.

Cok begendim cnim.nekadara aldin ve kac beden bu?suan sen kac kilosun?
Ben 52 kiloyum, 36 beden aldım. Aslında 34 te oldu göbek bölümü falan rahattı, birde likrali ama 36 aldım genede popom falan ilerde genislerse diye , yani 36 beden 9 ay boyunca rahatça olur diye düşünüyorum çünkü rahat ve esnek baya, ben burdan aldım ama baktım Türkiye fiyatlarına 99 a da var 150 ye de ama çok güzeller ve şıklar, hamilelikte sonrada kullanılır

Ben 52 kiloyum, 36 beden aldım. Aslında 34 te oldu göbek bölümü falan rahattı, birde likrali ama 36 aldım genede popom falan ilerde genislerse diye , yani 36 beden 9 ay boyunca rahatça olur diye düşünüyorum çünkü rahat ve esnek baya, ben burdan aldım ama baktım Türkiye fiyatlarına 99 a da var 150 ye de ama çok güzeller ve şıklar, hamilelikte sonrada kullanılır

Nasil yani cnm 36 beden 9 ay boyunca olurmu ki?bacaklarda kalinlasirsa vs nasil olcak.sen zayifmissin ben 70im suanda

Ne güzel canım :KK200: küçücüktuler simdi ellerini ayaklarini gorebiliyoruz çok şükür:KK68:. Ne güzel o zaman bir hafta sonra yine görebileceksin minnagi .
Bir yan etkisi olmadı ilacin doktorun yada eczacı anlatmıştir nasıl kullanacağını . Doktor sagolsun ilac verip yolluyor hicbirsey anlattığı yok eczadi dedi bana ac karna alacaksin 1-2 saatmi neydi süt ürünlerini tuketmeyeceksin cay , kahve ilacın etkisini emdigi için az kullan yada kullanma dedi . Ben sabah ac karna tiroid ilaci kullaniyorum ama dedim. O zaman ferro sanolu aksam yatarken al dedi o zamanda ac olursun dedi. . Iyi oluyor o zamanlar süt turevleri yada çay yiyip icmedigim icin. Birde ebeye ilaclarimi gostermistim m . Oda ; ferro sanolda da demir , decavit multivaminde de demir var birini sabah alıyorsan diyerini aksam al dedi. Bildiklerim bunlar canım
Ay evet canım bi hafta sonra görebilirim inşallah canimn tsk ederim buarada bilgilendirdigin için

Gözün aydın canım görmüşsün yavrunu..
Gebelikte Ay hesabı karışık oluyor.. En iyisi hafta..
Mesela gebelik 40 hafta ya, biz kendi matematiğimizle her ayı 4haftadan sayarsak, gebelik 10 Ay denmeli.. Ama gebelik 9ay 10 gün.. Demek ki her ay 4 hafta değil.. Bir ay 4 hafta diğer Ay 5hafta gibi.. 4+5+4=13 hafta.. 13 bittiğinde üç ay bitmiş oluyor.. Senin 13'ün üzerinde 2hafta geçmiş.. 3,5 aylıksın diyebiliriz..
Ay bu ay işi karışık, yanlış yapmadım umarım.. :KK70:
Kesin olarak 4. Ay içindesin diyebiliriz..
Çok tşk ederim canimm evet ya çok karışık kaynanam tuturmş 4 ayı bitiriyosun diyo sanki o hamile ya tövbe yarabbim

Hic moralini bozmaa bu testler kesinligi ifade eden seyler deil onemli olan boyun ve burun olcusu.. ayrica sonucalarinda anormal bisey yok icin ferah olsun

Bozmamaya çalışıyorum iyiyim şükür canım burun ense ölçümleri sorun yoktu çok şükür inşallah saglıkla gelir meleklerimiz

Back
X