- Konu Sahibi Blackbluee1
- #13.821
Tabiki olur erkekse kesin ben oğlumun cinsiyetini 13. Haftada öğrenmiştimSuan tam 13haftaligim. carsamba gunu 13+2olacagim acaba cinsiyet belli olurmu ki:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki olur erkekse kesin ben oğlumun cinsiyetini 13. Haftada öğrenmiştimSuan tam 13haftaligim. carsamba gunu 13+2olacagim acaba cinsiyet belli olurmu ki:)
lolita555
canım fiyatlarını sormuşsun , defactodan tayt pantalon 19.90 .. kumaş 29.90 ... jean 59.90 dı![]()
Hmm keseye gore kiz demisti ama nekadar dogru olablrki :)Tabiki olur erkekse kesin ben oğlumun cinsiyetini 13. Haftada öğrenmiştim
bende +30 diyorum kendime10 u geldi zaten
![]()
Sağol canım bilgi verdigin icin bende ona randevu almistim ama hic muayne olmadan hastaneden ayrılmış nedense hic icime sinmemisti benimde ne kadarda kolaymis öyle demek inşallah sağlıkla kucağına alirsin.Canım çağrı gülümserdi adı.onum yüzünden çok zor günler geçirdim çok ağladım.asla hakkımı helal etmiyorum.bebeğim sağlıkla doğsun sosyal medyada ne kadar dengesiz ,tutarsız bir doktor olduğunu seve seve herkese anlatmayı düşünüyorum.
Insallah canım benim :) tabiki önce sağlık ama gerçekten bir kızım olsun istiyorum, Bu gurbette bana yoldaş , sırdaş olsun .![]()
Saglikla gelsin canm insallah :)Öğrendim canım,oğlum olacak hayırlısıyla:)
Ayy saatler geçmek bilmez o zaman, hadi bakalım ne diyecek cinsiyete ben de merak ediyorum :)
İnsallah canim hayirlisiyla seni cok iyi anliyorum gurbette insan yoldas istiyor bugun sirtimi koca bir daga yasladim sanki kizimi ogrenince Rabbim saglikli sihhatli bisekilde sanada nasip etsin insallahInsallah canım benim :) tabiki önce sağlık ama gerçekten bir kızım olsun istiyorum, Bu gurbette bana yoldaş , sırdaş olsun .![]()
Aynen.. Biz bile bilemiyoruz.. Düşünsene, 2. Trimester'ın ortalarındayız desek, herkesin alacağı mod:
Ay canım gözün aydın.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Baya merakla bekliyordun ben bile meraklanmıştım senin için..
Erkek bebeklerin çok olduğunu görünce mi geriliyorsunuz, cuma randevunuz olduğu için mi?
Suan tam 13haftaligim. carsamba gunu 13+2olacagim acaba cinsiyet belli olurmu ki:)
masallah canm Rabbim anali babali buyutsun bnde merak ettim simdi bnimde kontrole az kaldi:)
Benim arkadaşımında sıkıntıları 3 aydan sonra başlamıştı hepimiz çok şaşırmıştık bazen oluyo öyle inşallah seninki kısa sürerUyandım yine mide bulantısıyla dönüp duruyorumbu 13.hafta bana pek iyi gelmedi agrilar basladi mide bulantilarim artti nasil is anlamiyorum
![]()
Ben bugun girdim ultrasyona canm benimde bebek sagdaydi hatta galiba halen orda doktor basi burda ayaklari burda diyede gosterdi normal yani bence rahim suan buyudu zaten ortalarda hatta benim bebis gobek deligine bile yaklasmisti artikYa kızlar bişey sorucam ben ilk cocugumda hiç böyle bişey yaşamadım ama bunda bebeği sürekli sağ tarafta hissediyorum ne ortaya nede sola hiç gecmiyo ayın 28 de kontrolüm var bi sorucam böyle bi durum yaşayan varmı bana çok ilginç geliyo da