2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar yine ben , bir soruyla :) başım çok ağrıyordu sabahtan beri ve az önce artık ağrı kesici içeyim dedim , içtim ama arkasına da ayağa kalmışken vitamin hapimida aldım . Ikisini de aynı anda almak sorun yaratır mı ? :/

Kızlar akıntı hakkında konuşulmuş, benim de çok var hamileliğin başından beri ve sarı yoğun, ama kaşıntı koku yanma vs yok. Bak bende tedirgin oldum şimdi :/
Canım bende de var akıntı sarı beyaz bazen renksiz su gibi. Yanma ve kaşıntı yok. 6. haftada da idrar testi yaptırdım 12. hafta da yaptırdım enfeksiyon yok. Çoğu fizyolojik akıntı oluyor gebelikte.

Arkadaşlar doktor bana OMEGA 3 yazdı ama sanırım pahalı bir marka 70 lira dediler kutusuna. Size de yazdılar mi ilacın adı nedir? Bir de decavit verdi

yaa benim tansiyon çok çıktı bugün.. moralim bozuktu ağladım falan derken bir baktım tansiyon 17:KK12::KK12:

onu öyle görünce daha çok stres yaptım daha çok çıktı.. Kafayı yemek üzereyim.. doktorumu aradım sana tansiyon ilacı gerekmez moralini düzelt d,nlen geçer dedi geçti de ama ben eski günlere döndüm bir kere..en az 10 haftam var tansiyonumu ve böbreklerimi düzeltmek için.

eşimden yana destek yok malumunuz o çıkarıyor ben,m tansiyonuı. Ben ne yapsam ya bir akıl verin bana:cry::cry:

yaa benim tansiyon çok çıktı bugün.. moralim bozuktu ağladım falan derken bir baktım tansiyon 17:KK12::KK12:

onu öyle görünce daha çok stres yaptım daha çok çıktı.. Kafayı yemek üzereyim.. doktorumu aradım sana tansiyon ilacı gerekmez moralini düzelt d,nlen geçer dedi geçti de ama ben eski günlere döndüm bir kere..en az 10 haftam var tansiyonumu ve böbreklerimi düzeltmek için.

eşimden yana destek yok malumunuz o çıkarıyor ben,m tansiyonuı. Ben ne yapsam ya bir akıl verin bana:cry::cry:
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Tansiyonu düşürmek ya da dengelemek için limonata tavsiye edilir ama yine de sen olcumlerini yaparak takip et. Sonuçları da doktora söylersin ona göre bişey önerebilir belki. İnşallah korktukların gerçekleşmez ve sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.

Atakent acibadem ne fiyat verdi canim? Bu fiyatlar nedir boyle ya 500 falan:KK43:
Bikaç fiyat aldım yazayım İstanbul'da oturanlara yardımcı olurum belki.
Atakent acıbadem:680
Medipol Üniversitesi:550
Doç dr Ahmet Gül:500
Ahmet bey Bakırköy de muayenehanesi var orda bakıyor. İlkinde ona gitmiştim yine ona gidicem sanırım

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Tansiyonu düşürmek ya da dengelemek için limonata tavsiye edilir ama yine de sen olcumlerini yaparak takip et. Sonuçları da doktora söylersin ona göre bişey önerebilir belki. İnşallah korktukların gerçekleşmez ve sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.

insallah canım yaa. doktorum sen çok iyisin hiç sıkıntı yapma tansiyonunu ben biliyorum falan dedi rahatlttı..

nefroloji doktorum 12 yi geçirme sakın dedi 13 bile kabul etmiyorlar benim durumumda. bilemedim ne yapacağımı.. normalde su içiyordum zaten. şimdi karışım yapyım. limon nane maydonoz az sirke ne bulduysam doldurdum 1 lt suya bekletip içiyorum su yerine. ama sanırım işe yarıyor. ben idrara çok çıkmazdım. bugün defalarca gittim. şimdilik tansiyonum iyi gibi ama bakalım

Bikaç fiyat aldım yazayım İstanbul'da oturanlara yardımcı olurum belki.
Atakent acıbadem:680
Medipol Üniversitesi:550
Doç dr Ahmet Gül:500
Ahmet bey Bakırköy de muayenehanesi var orda bakıyor. İlkinde ona gitmiştim yine ona gidicem sanırım
Ahmet gülden memnun kalirsan bende gideyim hem uzun uzun bakar kendi muayehanesi oldugu icin

bebek görmeye gelip bi de hizmet bekliyolar akla bak. Sezeryanlısın bide gereksizler yaa.. en temizi görüşmemek gerçekten. Ben aslında çok içli dışlı olmam gidip gelmem ama arada bi böyle ziyaret durumlarında denk gelince onlar bana ben onlara sataşıp cinnet geçirip hasret gideriyoruz :KK11:
Gercekten gereksizler bosuna sinir bozuyorlar.yada kiskanclik var icten ice :KK62:

Kızlar iki gündür fena griptim. Özellikle burun tıkanıklığı baş ağrısı da yapıyordu. Dünden beri tikandikca pipetle burnuma tuzlu su çekiyorum baya rahatlattı. Burnum açılınca baş ağrısı da kalmadı pek, doktorum ağrı için Parol içebilirsin dedi günde 3 kereye kadar. Ben fazla içmedim yine de. Burun tıkanıklığı yaşayanlara tavsiye ederim :)

Kızlar iki gündür fena griptim. Özellikle burun tıkanıklığı baş ağrısı da yapıyordu. Dünden beri tikandikca pipetle burnuma tuzlu su çekiyorum baya rahatlattı. Burnum açılınca baş ağrısı da kalmadı pek, doktorum ağrı için Parol içebilirsin dedi günde 3 kereye kadar. Ben fazla içmedim yine de. Burun tıkanıklığı yaşayanlara tavsiye ederim :)
benimde sürekli burnum tıkanıyor tıkanıklık baş ağrısı yapar mı? 1 haftadır başımda sık sık ağrıyor çünkü

benimde sürekli burnum tıkanıyor tıkanıklık baş ağrısı yapar mı? 1 haftadır başımda sık sık ağrıyor çünkü[/QUOT

Ben eczaneden burun tıkanıklığı için sprey aldım hamileler için yeni çıkmış iliadinden daha etkili dedi istedigin kadar sık yan etksi yok dedi 30 tl cvarydı daha kullanmadım kullanmamda inş digerleri yasak burun tıkalı cok zor alın rahatlayın hemen kırmızı bir kutudaydı

Kızlar dr. bana çok kilo almışsın dedi. Öğrendiğimden beri 5 kilo almışım. Decavit i her gün kullanma 2-3 günde bir kullan dedi kilo aldığım için. Sizler kaç kilo aldınız çok mu gerçekten :işsiz:

Biraz fazla olmuş malesef dikkat et inan 6. Aydan sonra kendiliğinden alıosyn ben ilkinde 26 kilo aldım megersem ilk 5 ay kimse almıomuş balona dondum utanıyodum artık 15 kilo almışm cocuk 100 gr :) anlamıosun ama cok kolay alınıo bünyede cok onemli bnm mide bulanmaz bişeyden tiksinmem yemek yaparım gözüm doymaz kilo almadan dur durabilirsen ama çevremdekiler ilk 3 4 ay 4 5 kilo verio sonra 10 kilo alıo 5 kiloyla hamileliği bitirio cok özendim ama bünye farklı sende bnm gibisin dikkat et

Ya birde isme karışmıyorlar mı sanki 9 ay onlar taşıyor karnında görümcem bana diyor ki erkek olursa babamın adını koy kendi oğlu var sen niye koymadın kız olacak Allah’ın izniyle bugün arıyor senden bi ricam var adını Melek koy bir tane daha doğurda sen koy dicektim ben bebeğimi sağ Salim kucağıma alacakmıyım derdindeyim hemen isim buldu sağolsun

Valla gece gece cok guldum böle insanlarında boğazını sıkıcaksın bnm karışanım yok ilk çocugumun ismini eşim koydu inş bunu bn koycam heryerdede soylüyorum pat die hayr yani dediğin gibi git doğur sen koy bana isim soyleseler düşünüp begenmedim diorum seninkiler isim soyleyip koy derler doğur br tas yemek getrrmi valla bn sinir oldum allah yardmcn olsun

Evet canım baş ağrısı yapar çünkü nefes Alman zorlaşıyor, burun tıkanıklığına çözüm bulmak lazım
Ben de tuzlu su spreyi aldım tikaniklik için , gündüz iyi de uyuduğum zaman kâr etmiyor . Yatağa yattığım an çıldırıyorum resmen, anında tikaniklik başlıyor, ağzımdan nefes alıyorum o da boğazımı kupkuru ediyor resmen, gene uyuyamıyorum...:işsiz::KK34:r

Back
X