2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar akıntı hakkında konuşulmuş, benim de çok var hamileliğin başından beri ve sarı yoğun, ama kaşıntı koku yanma vs yok. Bak bende tedirgin oldum şimdi :/

Hamilelikte akıntı olur diyor ama dr.lar da. Siz bolbol su için. Ben 2,5 litre içmeme rağmen az buldu dr.daha fazla iç dedi enfeksiyon felan olmamak için.

Slm arkadaşlar epeydir giremiyorum bazı sorunlarımız vardı bebişim şuan iyi büyüyor 12 haftalık olduk ama tek sıkıntı ultrasonla görmek çok zor doktorlar göremiyorlar hafta hesabı için çok önemliymiş ense kalınlığınıda ölçemedik görünmedigi için şimdilik bende bunlar siz nasılsınız cnm inşallah bi sıkıntı yoktur

Neden göremiyorlar çok ilginç, başka hastanelere de gittiniz mi, kalp atışını alıyorlar mı peki? Bir kilonuz kaç benim bir arkadaşım çok kilolu olmamasına rağmen dr. çok yağlısın ne bebeği görüyorum ne kalp atışını düzgün alıyorum demişti de :D

Ben dün yazmıştım, bazı hastanelerde radyologlar bazılarında perinatologlar bakıyor. Perinatologlar riskli gebelik uzmanları olduklarından dolayı, aksi bir durum var ise farketme olasılıkları daha yüksek bundan dolayı imkanınız varsa kesinlikle perinatolog öneririm. ücretleri biraz daha yüksekmiş. Mesela benim gittiğim hastanede 350 TL. Diğer hastanede radyolog bakıyor 200 TL. Ama bazı arkadaşlar 500-600 den bahsediyor hastanesine göre değişiyor sanırım.

Benimde canım hep hahvaltılık,tost istedi sulu yemek pek yiyemedim ondan aldım heralde. Hamurişi ekmek pilav makarna yeme dedi. Vitamini de kilo almaya yardımcı olduğu için azalttırdı. Eğer sizinde alımınız fazla ise bir sorun isterseniz dr.a belki sizinde azalttırır.

Off ben 15 kilo ile tamamlamak istiyordum ama bakalım ne olacak :KK43:

Bende tavuk hariç birşeyden tiksinmedim yedim herşeyi. Ekmek çok yedim aslında sulu yemek hiç istemedi canım çünkü. 15 kilo ile tamamlamak istiyordum ama bakalım kaç kiloya çıkıcaz. Ama dikkat etmeye başladım. Ekmeği azalttım bayağı, hamur işide pek yememeye çalışıcam.

Birde dr.hergün yürü dedi ama havalar soğudu akşam işten gelene yemek yiyene kadar 8,30 oluyor zaten nerde nasıl yürücez bilmiyorum, bari h.sonları yürüyim 1-2 saat.

Ewt yürüyüs yüzme cok iyi bnm ewde koşu bandı var hergun çıkıorum korkudan valla kendimi kontrolüm her sabah tartılıorum fazla kaçınca cıkıo hemen daha dikkat ediyorum

Bana doktorum hic vitamin vermedi yani multivitamin. Demir, kalsiyum ve magnesium verdi. Belki de kilo almamak icin vermedi. Hamurisi, tatli cok yeme dedi. Ayrica devlet hastanesine de gidiyorum ordaki doktor da vitamin vermedi. Yemene icmene dikkat et dedi.

Bana 12.hafta da vermeye başladı dr. demir, d vitamini ve decavit i verdi. Decavit i genelde her hamileye veriyorlar ama size de kalsiyum magnezyum vermiş belki yeterli olacağını düşünmüşlerdir.

Ewt yürüyüs yüzme cok iyi bnm ewde koşu bandı var hergun çıkıorum korkudan valla kendimi kontrolüm her sabah tartılıorum fazla kaçınca cıkıo hemen daha dikkat ediyorum

Bende evde hamilelerin yapabileceği hareketler bakıyorum netten olmadı onlardan yaparım kendimi zorlamadan. Evde yürüyüş bandı olması çok iyimiş gerçekten.

Bende evde hamilelerin yapabileceği hareketler bakıyorum netten olmadı onlardan yaparım kendimi zorlamadan. Evde yürüyüş bandı olması çok iyimiş gerçekten.

Ewt hafif hareketler yapabilirsin leslie var durdugun yerde yürüosun oda güzel en basitini yapabilirsin bn çok sewiodum dediğim gibi 26 kilo alınca ilk gebelikte koşu bandı aldık ;)

Merhaba bende yeni koşu bandı aldım günde kaç saat kullanıyorsunuz hızı nasıl bilgi verir misiniz banada teşekkür ederim

kızlar günaydın, bazen kalp atışımı kulağımda hissediyorum zonk zonk :( özellikle yemekten sonra sizde de oluyor mu hamilelikte kan pompalanması daha hızlı olduğunu biliyorum bunla mı alakalıdır nedir bilemedim dr a gittiğimde de soracağım

Merhaba bende yeni koşu bandı aldım günde kaç saat kullanıyorsunuz hızı nasıl bilgi verir misiniz banada teşekkür ederim

Valla ben kilo vermek için almıştım 4 10 hız arası yürüyüp koşuyodum tabi şimdi ole degil 3 4 hız otomatik egimsede 9 12 egim yapıorum o kalori yaktırıo hergun yurumeye çalışıorum 40 50 dk yürüyorum senin imkanın varsa daha fazla yutuyebilirsin bnm küçük oğlum var onu uyutup yürüyorum

kızlar günaydın, bazen kalp atışımı kulağımda hissediyorum zonk zonk :KK43: özellikle yemekten sonra sizde de oluyor mu hamilelikte kan pompalanması daha hızlı olduğunu biliyorum bunla mı alakalıdır nedir bilemedim dr a gittiğimde de soracağım

Günaydın bnm ablamın hamileliğinde oldu banada arada oluyodu bişi olmadı çok şkr çarpıntı gibi bana daha cok 7. Aydan sonra oldu ama ablamın ilk haftalarda başladı bünyeyle alakalı kafana takılmasın doktoruna sor hamileyken vucut degişio yeniliklere uyum saglmaya calışıo ben yasadgmda korkmadım bişide olmaz inş

kızlar günaydın, bazen kalp atışımı kulağımda hissediyorum zonk zonk :KK43: özellikle yemekten sonra sizde de oluyor mu hamilelikte kan pompalanması daha hızlı olduğunu biliyorum bunla mı alakalıdır nedir bilemedim dr a gittiğimde de soracağım
bende sol tarafıma yattığım zaman çok hızlı attığını duyuyorum normal sanirim

Günaydın bnm ablamın hamileliğinde oldu banada arada oluyodu bişi olmadı çok şkr çarpıntı gibi bana daha cok 7. Aydan sonra oldu ama ablamın ilk haftalarda başladı bünyeyle alakalı kafana takılmasın doktoruna sor hamileyken vucut degişio yeniliklere uyum saglmaya calışıo ben yasadgmda korkmadım bişide olmaz inş

inş. canım ilk hamileliğimi panik atakla geçirdiğimden öyle çarpıntım oluyordu şimdi çok şükür panik atak yok ama çarpıntı devam

inş. canım ilk hamileliğimi panik atakla geçirdiğimden öyle çarpıntım oluyordu şimdi çok şükür panik atak yok ama çarpıntı devam

Bişey olmaz inş çarpıntın olunca otur sakinleş bende ilk hamileliğimde hep gözüm kararıodu o kadar yolda pis kaldırıma oturdumki anlatamam titreme terleme gözüm kararıodu oturmasam bayılıodum megersem tansiyonum dşüyomuş o yzden pazara gitmeye korkuodum bunda yok şimdi olmaz inş

Dün rüyamda bebeğin kalbinin delik olduğunu söylüyorlardı. Ağlayarak uyandım. Bugün rüyamda test sonucunu bildirmek için cep telefonumu arıyorlardı. Numarayı ekranda görerek açmam lazım diye uyandım. Aklımı yitiriyorum sanırım.

Dün rüyamda bebeğin kalbinin delik olduğunu söylüyorlardı. Ağlayarak uyandım. Bugün rüyamda test sonucunu bildirmek için cep telefonumu arıyorlardı. Numarayı ekranda görerek açmam lazım diye uyandım. Aklımı yitiriyorum sanırım.

Hepsi bilinç-altı canım bende de oluyor hep bebegimle ilgili rüyalarım. Sonuçta bütün gün onlar için endiseleniyoruz. Çok normal

Back
X