2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz uc kiz kardeşiz mukemmel bisey.ama annemle babamin durumunu hic dusunmemistim ben sonuncuyum.ben de kiz olunca etraf ne demistir uzulmusler midir su yasima kadar hic erkek kardes yoklugu hissetmedim.annemlerde erkek evlat yoklugu hissetmediler ya da hissettirmediler bize.burda okuduklarm sonucunda dusunmeye basladm sahi ben dogunca acaba neler oldu:)) babam uzuldu mu akrabalari bos bos konustup uzduler mi annemle babami.hic anlatmadilar
Biz de üç kız kardeşiz ben de annemle babamın tepkisini bilmiyorum ama çevrenin tepkisini biliyorum. Annem üçüncü çocuktan sonra tüplerini baglatmis herkes ayağa kalkmış erkek bebek olmadan olur mu hiç diye.... Bir akraba da beni evlatlık istemiş nasıl olsa bu da kız bunu bize verin diye... Hala derler anneme sen nasıl böyle bir hata yaptın erkek çocuğun yok ve tüp baglattin. Evlendigimde de yazık annemin içinde kalmış ki herhalde sen babanın soyadını da al sildirme diye yalvardı resmen. Ben de iki soyadı istememe rağmen kabul ettim üzülmesin diye

Ya kizlar ne dicem biliyormusunuz. Bebegim kiz dedigimde %90 su tepkiyi aldim aaaaaa olsunnnnn oda evlat. Sok oldum resmen. Kendi annem bile dedi. Kocam bile doktora bidaha bakin isterseniz dedi. O kadar cok bekledim ki ben bebegimi. Kiz oglan hic düsünmedim. Hep saglikli olsun diye yalvardim rabbime. Iki degil 10 kizim olsa yine tek duam saglikli olsun rabbim olur.

Icimde kalmisti yazim dedim.
Benim de oğlum olacakmış canım benim eşim ve annem de kız bebek istiyordu her gidisimizde kontrol ettiriyorlar belki değişir diye. Ama çevre hiçbir sonuçtan memnun olmuyor onu diyeyim sana. Kız olunca niye kız erkek olunca niye erkek hepsine bir burun kıvırma hepsine bir bahane... Kendi evlatları paşa prenses bizimkiler olmasa da olur

Çalışmaya derken ise mi? Bulantı kusma nedeniyle epey rapor kullandım ama artık çalışıyorum. Hastane değiştiricem pahalı geldiği için... Sen Eskişehir'de miydin?

Ya ben seni hemşire ve ankaradasın felan sanıyordum, yok ben ankaradayım o yüzden sormuştum neden aklımda böyle kaldı ki karıştırdım herhalde :KK64:

KIZLAAAARR günaydın herkese :KK45::KK45::KK45:

Okuduğum kadarıyla eşlerinizden bahsetmişsiniz.. benim eşim hayatta yardım etmez yaparım ederim diyor ama icraata gelince birşey yok..:KK12::KK12:

Cinsiyetlere gelince ben herkesin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.. Hani kızınız varsa oğlan bekleniyor.. oğlunuz varsa kız bekleniyor yani düşünce bu şekilde ve ister istemez yansıtıyorlar yanlış anlaşılıyor.. he tabi bazı insanlar derler hep erkek olsun onlar kötü niyetlidir... Onlara kızın ama diğerlerine fazla takılmayın boşverin.. :KK47::KK47: Hayırlısı neyse o olsun..

Bana gelince ben dün gece ilk defa bebişim tekmesini dışardan hissettim.. hatta bir başladı pir başladı sabaha kadar tekmeledi durdu:halay::halay: Çok tatlıydı.. özlemişim bu hissi.. oğlum sabahlara kadar oynaşırdı böyle.. meleğim benim..

Ben d vitamini kullanmıyorum ama vitamin karışımı ve osteozinc kullanıyorum içlerinde varddır heralde.. yoksa doktoruma sorsam mı?

Kizlar doktorunuz size hangi d vitamini verdi? Bana coledan d 3 verdi yaklaşık bi aydir gunde 3 damla kullaniyorum ama icerigini okudum simdi. Hamileler gerek duymadikca kullanmamali yaziyo. Kafam karıştı:KK43:
Bende onu günde 5 damla kullanıyorum.2 dr.umda kullan dedi. Hatta sağlık ocağındaki de bunu yazdı.

Ben 2017 de sormuştum 3200 demişti sezeryana, 2400 de normal doğum, ne kadar çok zam gelmiş ya. Ekstra bir şeyler de katsalar 5000e yaklaşıyor desene :KK43: Gerçekten gereksiz pahalı bazı hastanelere bakıyorsun en fazla 2000 TL. Evet detaylıya gelmiş zam. 350 di o da. Başa gelen çekilir dicez ne yapalım :)

kadına dedim fiyatlar ne kadar artmış böyle diye evet %20 zam geldi dedi 2015 ten bu yana %60 zamlanmış :(

Iste benim d vitamininden kullanan pek duymadim benimki farkli ama doktpruma da cok guveniyorum :) gunde 3 damla aksamlari tok karnina demsiti doktorum. Ben kasiga damlatip iciyordum ama genelde ekmege damlatip yiyolar oyle duydum
bana da ocean verdi spreyli z.yağı içiyorsun gibi .tadınız beğenmediğim için pek kullanmıyorum

Benim saçım baya uzundu çok baş ağrısı yaşıyorum diye annem kestir diye baskı yaptı geçen hafta omuzlarımda kestirdim rahatladım. Ben hurafelere inanmıyorum ama çok emek vermiştim uzatmak için kestirirken içim gitmedi de değil hani

E Eliza7979 ben de ilk öğrendiğim zamanlarda kesitrmiştim inanılmaz rahatladım bundan sonra saçımı çok zor uzatırım bu rahatlığa alışınca :)

19 weeks.webp

biz hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz ana-oğul :)

@Ausencia Herkese günaydın uzun uğraşlar sonucunda nihayet kızımızın adına karar verebildik.Adı BERİL olacak tabloya eklersen çok sevinirim :)
Beril ismini çok severim çok naif geliyor kulağa. Hatta sürekli bir kızım olursa adını Beril koyacağım diye tutturmuşluğum da vardır :) Şu an değişti tabi, Nisan olacak Allah'ın izniyle :)

Iste benim d vitamininden kullanan pek duymadim benimki farkli ama doktpruma da cok guveniyorum :) gunde 3 damla aksamlari tok karnina demsiti doktorum. Ben kasiga damlatip iciyordum ama genelde ekmege damlatip yiyolar oyle duydum

O dedigin uyari benm kullandığımda da yaziyor ilk aldigimda bakmstm onemsemedm:anneadayı:

Biz de üç kız kardeşiz ben de annemle babamın tepkisini bilmiyorum ama çevrenin tepkisini biliyorum. Annem üçüncü çocuktan sonra tüplerini baglatmis herkes ayağa kalkmış erkek bebek olmadan olur mu hiç diye.... Bir akraba da beni evlatlık istemiş nasıl olsa bu da kız bunu bize verin diye... Hala derler anneme sen nasıl böyle bir hata yaptın erkek çocuğun yok ve tüp baglattin. Evlendigimde de yazık annemin içinde kalmış ki herhalde sen babanın soyadını da al sildirme diye yalvardı resmen. Ben de iki soyadı istememe rağmen kabul ettim üzülmesin diye

Hay bu erkek cocugu takinti zihniyetine kiran girsin:D iki erkek veya uc erkek olunca da laf söylerler ama uc kiz fln olunca nerdeyse aciyacaklar.evlat isteyip olmayanlar giptayla bakarken bilmis akraba kesimi sanki cinsiyeti biz belirliyomusuz gbi bos lakırtı:KK47:
En onemlisi saglik eski komsumun bir erkek cocugu vardi engelli cok zor bi hastaligi vardi zihinsel.baska cocuk istememisler o saatten sonra.cok zor diyordu.onunla ilgilenmek icin baska dusunmemisler.hepimizin tek istedigi saglikla kavusalim minnaklarimiza:KK200:

Beril ismini çok severim çok naif geliyor kulağa. Hatta sürekli bir kızım olursa adını Beril koyacağım diye tutturmuşluğum da vardır :) Şu an değişti tabi, Nisan olacak Allah'ın izniyle :)

K Kubra3037 ben de Beril çok severim kız olsaydı düşündüğüm isimlerdendi ama anlamına hiç bakmamıştım umarım anlamı da güzeldir bu da çok önemli seçim için

Back
X