2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Birde ben varım bu şekilde başka bir doktor erkek dedi 12.haftada hemde %90 :KK70: şimdi kendi doktorum ilk defa cinsiyet söyledi kız dedi. İlk gittiğim doktor neyin kafasını yaşadı anlamadım :KK70:

Ah ah benim doktorum ayni doktor 15 haftada erkek daha degismez dedi.hatta esime pipi cikintisini gosterdi.2 hafta sonra bugun gittik.unutmus erkek dedigini %80 kiz dedi.ölduk gulmekten sonra dedigini hatirlatinca cikinti goremiyorum kapamis bacaklarini dedi.ben bebegimi okadar cok istedimki kiz erkek farketmiyor allahim sagliklisini versinde hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsinde farketmiyor kiz erkek.tabi netlesmesi icin detayliyi bekliyoruz

Ya kızlar, bugün öğleden beri vajinanın sol tarafında bir ağrı var. Vajina kemiği mi yoksa kas mı anlayamıyorum ama vajinanın üst kısmı ve sol tarafında. Doktoruma sordum parol yada minoset alabilirsin ama geçmezse haber ver dedi. Neden oluyor olabilirki? Böyle bir ağrı hissettiğiniz oldu mu?

ben çok alışveriş yapmayacağım ama ufaktan eksiklere başlıyorum önce mermerşahi kumaş alıcam birkaç metre ağız bezi yaparım bol bol herşeye kullanırım diyorum kızımdan kalanlarda duruyor daha çok yapmışız. ter bezi için malum yaz olacak emzirirken kafaları çok terliyor. ağız bezi olarak bir boy keser dikerim bir de altını alırken ilk zamanlar pamuk kullanmayı düşünüyorum yaz bebeği olacakalr çoğu zaman yıkarız popoları.:KK48: baktım bebek pamukları bile çok pahalıya geliyor arada bu bezden de kullanırım diyorum yıkar kaynatır tekrar kullanırım zor olur mu acaba ya da pamuk stoklasam mı? her pamukta kullanılmıyor. tecrübeliler siz napacaksınız?
Canım benim mendillerimi annem tülbent bezinden yapmıştı çok işime yaramisti altı içinde e bebekte pamuklar var kare şeklinde onları kullandım 6 ay kadar çok işimi görmüştü yine onları alırım kismetse

Ya kızlar, bugün öğleden beri vajinanın sol tarafında bir ağrı var. Vajina kemiği mi yoksa kas mı anlayamıyorum ama vajinanın üst kısmı ve sol tarafında. Doktoruma sordum parol yada minoset alabilirsin ama geçmezse haber ver dedi. Neden oluyor olabilirki? Böyle bir ağrı hissettiğiniz oldu mu?
Cnm geçmiş olsun insallah ciddi bişey değildir aynı ağrının sağ tarafta olanı dünden beri bendede var gece hiç uyumadim resmen doğum yapicakmisim gibi aşağı aşağı baskı yapıyor böyle devam ederse yarın gidicem bende doktora

Cnm geçmiş olsun insallah ciddi bişey değildir aynı ağrının sağ tarafta olanı dünden beri bendede var gece hiç uyumadim resmen doğum yapicakmisim gibi aşağı aşağı baskı yapıyor böyle devam ederse yarın gidicem bende doktora
Sana da geçmiş olsun canım,acaba normal mi ya :( hamileliğin her anı tedirginlikle geçiyor..

kızlar selam nasılsınız ?
sizlere bir sorum var akıl verin bana
şimdi ben çalışıyorum dün patronlarla konuştuk çalışıp çalışmayacağımı düne kadar kv bana bakarım falan demedi çocuğuna falan neyse eltim söylemiş mydestinyy'nin yerine eleman alıyorlar falan kv demiş ki bırakmasın işini ben bakarım fakat kv şuan 8 yaşında ve 7 aylık torununa bakıyor eltimin çocuklarına bende burda kararsızım acaba yetebilecek mi bakabilecek mi diye bir yanım diyor ki otur çocuğuna bak yıllardır bekledin bir yanım da çalış çocuğuna güzel bir gelecek ver eşim düne kadar sen bak anneme bırakma diyen bak annem iyi hoş temiz güzel bakar ama eğitim olarak sıfır bekleme birşey diyordu şimdide sen bilirsin madem patronların seni gözden çıkarmıyorlar devam etmeni istiyorlar çalış diyor kafam allak bullak

Canım benim mendillerimi annem tülbent bezinden yapmıştı çok işime yaramisti altı içinde e bebekte pamuklar var kare şeklinde onları kullandım 6 ay kadar çok işimi görmüştü yine onları alırım kismetse

Z zerenzerengil gratiste benni kare pamuklar var ordan ya da e-bebekten yine kare şeklinde pamuklardan çok kullanmıştım ilk zamanlar. Bence kumaş alıp yıkama fikrini unut :) yemek yemeğe duş almaya vakit bulamayacaksın ki :)

şimdi ben çalışıyorum dün patronlarla konuştuk çalışıp çalışmayacağımı düne kadar kv bana bakarım falan demedi çocuğuna falan neyse eltim söylemiş mydestinyy'nin yerine eleman alıyorlar falan kv demiş ki bırakmasın işini ben bakarım fakat kv şuan 8 yaşında ve 7 aylık torununa bakıyor eltimin çocuklarına bende burda kararsızım acaba yetebilecek mi bakabilecek mi diye bir yanım diyor ki otur çocuğuna bak yıllardır bekledin bir yanım da çalış çocuğuna güzel bir gelecek ver eşim düne kadar sen bak anneme bırakma diyen bak annem iyi hoş temiz güzel bakar ama eğitim olarak sıfır bekleme birşey diyordu şimdide sen bilirsin madem patronların seni gözden çıkarmıyorlar devam etmeni istiyorlar çalış diyor kafam allak bullak

canım bence maddi olarak zorlanmayacaksan kesinlikle sen bak zaten doğumdan sonra kimseye bırakmak istemeyecksin. Biraz büyüyünce mesela 2 ya da 2,5 ya da 3 yaşından sonra kreşe verirsin sen yine çalışırsın ama ilk zamanlar çok önemli anneye çok ihtiyaçları oluyor biraz büyüyünce de kreşte güzel vakit geçiriyorlar zaten

sizin bebeğiniz doğana kadar siz kayınvalidenize bırakana kadar 1 yaşını geçmiş olacak küçük olan ama bence kayınvalideniz yetişemez öyle 3 çocuğa. Ben de çalışıcam çalışmak daha yararına olacak çocuklarımızın bence. Ama sizin durum farklı eğer yardımcı tutabliyorsanız yardımcı tutun kayınvalidenize işinizden olmayın boşyere.

Kizlar dun yazmistim icimde bi endise var sanki bebegime bisey olmus gibi hatta ruyamda bebegimi dusurdugumu bile gormustum diye :KK43: dayanamadim bugun kontrole gittim. Bebek asagiya inmis doktor evde bi is yapma yat dinlen dedi koyde ogretmenim 40 km uzak. 2 gun rapor verdi sali carsamba gitme dinlen bol bol dedi. Bi igne verdi dusuk onlemek icin galiba :KK43: ilk haftalarimda da 3 kez vurulmustum. Bebegin inmesi riskli kanaman olabilirdi dedi :KK43: cikinca biraz agladim sinirlerim bozuldu cok uzulurdum bisey olsaydi. Annelik iste demekki hissettim :KK43: cunku her zmaanki kuruntum gibi degildi yasadigim his. Esime de kizdim endisemi kucumsedin hislerime guvenmedin diye :KK43: igneyi yaptirdik eve geldik simdi esim kizdi evde kalkip gezme bile yat dinlen dedi zaten ne zaman kalksam kiziyor. Allahima cok sukur.. Bebeklerimiz sag salim dogsun hic birine bisey olmasin insallah, cok duygusallastim bugun.. :KK1:
Geçmiş olsun canım ..

Arkadaşlar benim karnım cokk büyük kütük gibi hareket edemiyorum yürürken paytaklasiyorum resmen kendim kucugum karnımı gören 6-7 aylık sanıyor. Kilo almadım gazim yok kabizligim yok az bişey yiyorum zaten. Parmak kadar bebek nasıl bu kadar sisirir anlamıyorum. Bu özel bir durum falan mı acaba yani tıbbi bir farklılık mi var acaba suyu mu çok bebek haddinden fazla mi yukarda anlamadım
Benimkide birden büyüdü, aynı şekilde göbek deliğinin üzerine kadar çıktı.. bende zayıfım. İç karnımın küçük oldugunu söylüyolar oyuzden bu sekilde oluyormuş.. ileriki aylarda ne olacagız bilmiyorum :)

Kızlar ben bugün doktora gittim cinsiyet kesinleşti erkek önceden de erkek demişti . Yalnız bana bi vitamin verdi ELEVIT die içinde absolü alkol die bi alkol war ben bunu içsem mi icmesemmi bilemedim yaaa

Benimkide birden büyüdü, aynı şekilde göbek deliğinin üzerine kadar çıktı.. bende zayıfım. İç karnımın küçük oldugunu söylüyolar oyuzden bu sekilde oluyormuş.. ileriki aylarda ne olacagız bilmiyorum :)
Canm benimkide aşağıdaydı geçen hafta kasik ağrılarım felan oluyodu doktor çok su iç dinlen dedi bugün gittim normaldi yukarı çıkar tekrar sen merak etme kanaman ve aşırı derecede ağrım olmadığı müddetçe korkma

Kızlar ben bugün doktora gittim cinsiyet kesinleşti erkek önceden de erkek demişti . Yalnız bana bi vitamin verdi ELEVIT die içinde absolü alkol die bi alkol war ben bunu içsem mi icmesemmi bilemedim yaaa

Neden doktorlar hâlâ Elevit yazıyorlarsa.. Decavit kullanabilirsin canım.. Aile hekimliğinde ücretsiz bile veriliyor.. Bende elimdeki multivitamin bitince Decavit'e başlayacağım..

Birde ben varım bu şekilde başka bir doktor erkek dedi 12.haftada hemde %90 :KK70: şimdi kendi doktorum ilk defa cinsiyet söyledi kız dedi. İlk gittiğim doktor neyin kafasını yaşadı anlamadım :KK70:

Ben de 11. Ve 12.haftalarda erkek dedi iki kez.bi hafta snra kiz da olablr dedi sonra kiz çıktı

Back
X