- 30 Ağustos 2017
- 408
- 874
- 18
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #18.041
Şimdi dene canım .
inşallah.
Ile göre çok değişiyor .
Ben 200 vereceğim , ama burda 650 de duydum 400 de arkadaşlardan .
Hmm bakalm artk nasip ucuz bi yer bulursam yaptrcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi dene canım .
inşallah.
Ile göre çok değişiyor .
Ben 200 vereceğim , ama burda 650 de duydum 400 de arkadaşlardan .
canım fiyatlar her yerde farklı ben radyoloji uzmanına gidecegim zaten zekai tahirde de radyoloji uzmanı inceliyor 5 dk sürüyormuş arkadaşım gitti ondan biliyorum
gideceğim dr un ücreti 300 tl olmus ama ben 14. haftada da gelmiştim 250 tl ydi çok üzüldüm değişmesine dedim tamam o zaman size 250 den bakalım dedi haftaya cuma gidecegim cukurambarda muayenehanesi
eyüp ekinciyiaramıştık o zaman 475 tl demişti yanlış hatırlamıyorsam
bir de ali ipek 375 ya da 325 gibi bir rakam söylemişti
körü hastanesine gidiyorum koru da çukurambar koruya öneriyor Aydan Biri oda 500 tl canım
Aynen canım.. 17+0 da 4. Ayın bitiyor.. Sen hemen 5. Aydayım dersen, iki hafta sonra birdaha sorarlar, bu sefer hâlâ 5.aydayım desen olmaz, 4.5 bitti desen hani 5'lerden bahsediyordun derler.. Şey gibi, yüksek lisans yaparsın.. Bir yerde derecen sorulur, sen lisans dersin.. Çünkü sahip olduğun derece odur.. Yüksek daha bitmediği için.. Bu da öyle bence.. 4 bitince, 4. Ayım bitti demek en iyisi.. Hele bazı aylar 5 hafta.. Hiç açıklayamazsın..Daha cinsiyeti aşamamış insanlara, hiç anlatılmaz böyle şeyler..
yine gece gece iyi kaçtı uykum.. Sabahın zombisi yükleniyor resmen..
![]()
Kizlar benim 3lu tarama temiz ama bi değer 2.50 olmasi gerekirken 2.75 cıkmış yüksek bişey değil bi sıkıntı da teşkil etmez ikili de temiz sadece böyle durumlarda ayrıntılı ultrasonu biraz erkene alıyoruz ama sıkıntı yok sonuçlarda dedi tip merkezine gidiyorum orda ayrıntılı yok Anlarda olanlar bilirler Zekai Tahir Buraga gidicem büyük doguma ama orası bana çok uzak sincandayim ben eşimin arabası yok ev için satmstk şimdi işten de izin alamıyor 2 kere gitmem lazm bi ayrıntılı için randevuya bide ultrasona girmek için. Tek gidince uzun süren yolculuktan dolayı baygınlık ve aşırı bitkinlik geçiriyorum Sorum şu ki özelde kaça yapıyorlar ayrıntılı ultrasonu .
bir çok kişi paradontax önermiş alayım inş. işe yarar bende deBenim de kaniyordu hem de resmen kan tukuruyordum cok fenaydi dis doktoru arkadasima danistim parodontaks kullan dedi dis etine iyi geliyo hamilelikte dedi cidden kullandigimdna beri daha az kaniyo eskiisi kadar degil azaldi
aynen valla bi yerden sonra bana soramayıp hergün kayınvalidemi arıyolardı doğdu mu doğacak mı ?.. yani doğsa zaten haberiniz olur niye bu kadar panik, sanki çocuğu doğurup onlara vericez. Arayanların çoğu görmeye bile gelmediler bebeğimi, bana bi geçmiş olsun diyen olmadı. Çoğunun ki pis meraklılık. Bi de sosyal medyadan hemen fotoğraf derdine düşmüşlerdi eşim yüklemişti hemen, bunda daha hamileliğin başında özellikle uyardım eğer tek bir fotoğraf yüklerse kıyameti koparıcam. Görmek isteyen gelip görür.
ben sincan koruya gidiyorum canım orası cukurambara yönlendiriyorAy o çukurambar fiyatları hep çok pahalı. Burda da koru ve lokman hekim var arayıp sorcam bakalm
Hüseyin Pehlivan canım
5 arkadaşımın doğumuna girdi 1 arkadaşım en başından beri kendisine muayene oluyor bende 16. haftada gittim ilk kez doğum paketi aldık rahat bir dr sevdim bu ayda ayrintiliya gidecegim için 24. haftaya randevu aldım pakette 8 muayene hakkı var dolmasın dedimAyy benimdememnun musun kendisinden ?
5 arkadaşımın doğumuna girdi 1 arkadaşım en başından beri kendisine muayene oluyor bende 16. haftada gittim ilk kez doğum paketi aldık rahat bir dr sevdim bu ayda ayrintiliya gidecegim için 24. haftaya randevu aldım pakette 8 muayene hakkı var dolmasın dedim
sen ne zamandır gidiyorsun ?
Canım Efa vit diye omega 3 ve vitamin katkılı şurup var çocuklara da veriliyor onun hakkında bilgin var mı kullanabilirmiyiz hamilelikteTablet olmadığı için içerisinde alkol bulunmaz ama omegamax multivitamin değil.balik yağı kapsülü.yani decavit ve Elevit muadili bir ilaç degilm
O ikisini ben de merak ediyordum canım öğrenince buraya yazar mısın?Ay o çukurambar fiyatları hep çok pahalı. Burda da koru ve lokman hekim var arayıp sorcam bakalm
Maşallah ya kocaman olduk2018 eylul anneleri topigide acilmis. Hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim bebeklerimizi![]()
Canım d vit i kaçıncı haftadan itibaren alıyorsun bende pzt ölçtürcemkızlar yemenize dikkat ediyorsanız ( etinize, balığınıza, sütünüze yoğurdunuza, meyvenize) vitamin haplarına çok da takılmamak gerek ben sadece D vitamini ve demir alıyorum en önemlileri bunlar çünkü kışın maalesef D vitamini alamıoruz demir de hamilelikte çok öenmli kanımız illaki azalıyor her gün yeteli demri alacak kadar et yiyemeyiz diye
12. Haftadan başlamıştım benCanım d vit i kaçıncı haftadan itibaren alıyorsun bende pzt ölçtürcem
Zaten bizim başımıza da ne geldiyse foto yükledikten sonra geldi önce kıkırdaklarının gelişmediğini öğrendik sonra da kalp hastalığını. Oğlumun yıldızı düşük şu anda bile bi foto bi video yüklesem hemen ardından ya hasta oluyor ya düşüyor illa ki bişey oluyor. Benim akrabalarla aram iyi değil ama hepsi de beni takip etmekten geri kalmıyorlar kenafir gözlüler ağızlarından hayatta maşallah kelimesi çıkmazfotoğraf olayına Allahtan benim eşim karşı nazardan korktuğu için hiç paylaşım yapmamı istemez :)
Al bendende o kadar ya bi türlü dalamadım oraya dön buraya dön sabaha karşıda yağmurla uyandım cama nasıl vuruyor normalde korkmam ama bi korku girdi içime tkr zor uyudumGünaydın güzel anneler..
Bu gece nasıl bir gece idi? Bende hiç yatamadım yaa.. Allah yardımcımız olsun, şimdiden uykusuz gecelerimiz.. Nasıl çalışacağım acaba?birde bir bereketli sabah ki, yağmurun maşallahı var.. İş yerine kuru şekilde varırım inşallah..