2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Myhsa Myhsa Cnm gözün aydın maşallah darısı başımıza inşallah..

Kızlar İzmir’de de hava yıkılıyor Allah hayırlı yağmurlar versin

Ne güzel yaa maşallah kuzucuğuna, darısı benim de başıma inşallah. Detaylıya daha 3-4 hafta zaman var benim. Çok heyecanlanıyorum :anne:

Myhsa Myhsa canım gözün aydın

Gözün aydın :nazar: maaaşallah 21cm o kadar büyüdüler mi :emir_bebek:

Maşallah canım gözün aydın
Çoook teşekkür ederim kızlar:KK200::KK200::KK200: Darısı gidecek arkadaşlara olsun inşallah.. Bı dahaki randevu 15 Şubat bir ay var hemen hemen :KK49:

C
Ben gebelikten önce rutin kontrollere çukurambara gidiyordum hamileliğimin ilk haftaları da gittim, sonra bi gece hastalanınca acile sincana gittik o gece hüseyin beyi gördüm zaten çok araştırmıştım hakkında hep iyi şeyler duydum zaten sincan geneli özele gidecekse hep onu ya da faika ceylan hanımı tercih ediyorlar. Öyle yani 12 haftadan beri gidiyorum sempatik bir doktor, güler yüzlü, çoğu şeyi sormadan anlatıyor sorunca da gayet güzel cevap veriyor, bebeğimin kalp atışlarına ritim tutuyor felan :) ama aceleci bir yapısı var 10 dakika sürmüyor kontroller :)) birde doğumumuz bayrama denk geliyor ya korkuyorum kendisi olmazsa diye..

Canm sende mi sincandasn hangi hastanede ı dediginiz doktirlar

Merhaba kızlar belki daha önce konuşmuşsunuzdur ama geçmiş okuyamadım..o yüzden tekrardan soruyorsam kusura bakmayın 17+0 im doktor bir sonraki kontrole detaylı usg sonuçları ile gel dedi. Istanbul da siz nerede yaptırdınız. Ve özellikle kaçıncı hafta da yapılıyor. Yaptıranlar tecrübelerini yazabilir mi ?
Ben 21 de yaptıracagım. Acıbadem hastanesinde

Ediyorum canım ya vallahi dün belim çok ağrıdı kendileri yetmezmiş gibi bide kardeşlerini falan çağırıyorlar. Dedim artık belim ağrıyor birini cagirmadan önce bana sorun. Ben ayakta duramiyorum uykumu alamiyorum falam dedim sikayetlendim. Gitsinelr diye inan herşey yapıyorum çaktırmadan ama yok..
Allah yardımcın olsun canım ama işin gerçekten çok zor :( hele ki bebek olduktan sonra düşünemiyorum senin kaynanani :(

Back
X