Ankarada ki arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var...
Arkadasim hamile, 14 haftalik, once iki kese goruldu ama biri hic gelismedi digeri masallah iyi. Hacettepe de prof bi doktora gidiyor doktor bunu korkutmus. Ikizlerden biri kayboldu digerinde de kromozom bozuklugu olabilir ikili uclu yapamayiz sana demis ve direk amniyosentez demis. Arkadasim korkuyor cunku amniyosentezinde riskleri var. ultrasonda bebegi gayet iyi gorunuyormus haftasiyla filan uyumlu, ben sakin yaptirma dedim ama ici icini yiyor tani. Git baska bi doktora bebegini 4d ultrasonda renkli gor icin bi rahatlasin elini ayagini tam bi sekilde gor icinde korku kalmaz dedim.
Ankarada bulunan arkadaslar sizler hangi doktora gidiyorsunuz, bebeginizi 4d goruyo musunuz? Goruyosaniz eger bana yazabilir msiniz? Arkadasimin arastirma durumu yok o yuzden ben sizden ogrenip ona yazicam.. muayene ucreti filan ne kadar?
Gittigi prof her seferinde sen normal hamile degilsin risklisin deyip duruyormus. Normal hamile olmama sebebi de kaninda pihtilasma oldugu icin igne ve hap kullanmasi. Boyle sacma sapan bir dusunce olabilir mi??