- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #18.381
Amin canmBizimki çok şükür iyi geçti darısı size![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canmBizimki çok şükür iyi geçti darısı size![]()
Çok saol canım benim allah razı olsun hastaneden çıktık evdeyiz canım iki gece kaldık şuan arada mama veriyoruz biederim gözünü açmak istiyor ama açamıyor neden acabaCanim Allaha anali babali buyutsun sevindim iyi olmana
Bebek hic mi emmiyor üstelik sariligi var ya da gogus ucu koruyucu var silikon chicconun aventin küçük boy olanlari var goguse takiosun bebek o zaman daha rahat emebiliyor ya da annenin sutu varsa sagip versin birde hastanede filan misiniz ordaki hemsiler yonlendirmedimi caresiz kalinca mama veriliyor aç kalmasın bebis ama mama yaninda emzirmeyi ihmal etmesin geçmiş olsun canım
Canım bilgilendirdigin icin çok saol baya zorlu geçiyor anne Tamm olarak ne zamanikendine gelir peki birde bebis gözlerini açamıyor o istek var ama duş almadı ondan olabilir mi hastane yaptirmadi burasida çok soğuk bi kaç gün geçsin istedik bsy olmazm dimiCnm ben ilk bebeğimi sezeryan la dünyaya getirdim ne sıkıntılı şeydir bilirim ağlamayan bebekse o narkozun etkisidir benim oğlum iki gün uyumuştu annenin ağrıları bir hafta sürer oturup kalkamaz canı çok yanar beni eşim bir hafta kucağında taşıdı bol bol sıcak çorba içsin katı bişeyler yemesin bağırsaklarının yeri değiştiği için çok gazı olur tuvalete gidemez mecbur lagman olucak sütü gelmesi için banyo yaptığı zaman sicak suyla gogusletini ovsun ikinci günde yapalibiyor benim 5 gün sutum gelmedi bebeğe mama verdik iki saate bir bebeğin karnını doyursunki süt yoksa mamayla sarılık ilerlemesin ilk gün çok sıkıntılı geçer allah yardımcısı olsun çok geçmiş olsun sonuçta ameliyat
Bu donemin hassasligi ile sende cok kafana takiyosun canim bi iki defa soylersin cikarmam derse de naparsa yapsin bosver yaniKv hocadan çıkmıyor herşeyi orada buluyor medet umuyor ben zaten hergun ibadetimi yapıyorum dualarımı esmalarimi cekiyorum yıllardır korkuyorum sadece vede kiriliyorum benim istediğim olmuyor çıkarsa neolur demekki saygı yok eşine
Sağol canım Allah razi olsun. Bende çok etkileniyorum dayanamam cok içim acıdi . Liseyi Çocuk gelişimi okudum , uni anaokulu öğretmenliği bitirdim ama meslegimi yapamıyorum atanamadim . Hashas noktam çocuklar bide hamilelik olunca iyice hassaslastim . Neler var hayatta halimize bin şükür .Amin cnm insallah seninde gözün aydın sonuçlarin iyi cikmasina sevindim anlattıklarınada o kadar uzuldum ki çocuk diyince benim dünyamda akan sular duruyo çünkü
Sagol canim senden de Allah razi olsun bebegin goz acmamasi neden olur bilemedim hic mi açmıyor belkide yeni dogdugu icindir sariligina dikkat edin. Canim zaten bebek 2 gunluk bize doktor gobegi dusene kadar banyo yapmayin demisti göbek dustukten bir gun sonra banyo yapın demişti bayada geç düşmüştüÇok saol canım benim allah razı olsun hastaneden çıktık evdeyiz canım iki gece kaldık şuan arada mama veriyoruz biederim gözünü açmak istiyor ama açamıyor neden acaba
Kızlar bu oğluna kayınpeder ismi koyma olayı beni iyice sıktı. Deli olucammm![]()
oooo bu ne canım.. hiiçç duymazlıktan gel.. umursama.. benim eşim de diyordu bakarız diyip durdum her seferindede farklı isimle çağırdım bu isim olacak dedim bir süre sonra sustu..
eğer sıkıntı olmazsa evliliğinde kesinlikle olmaz de geç.. benim eşim çok aileci değil ama yorum yapılmasını sevmez o yüzden ben o şekilde devam etmiştim
İstediği kadar köpürsün kendi oğluna koysaymis madem çok kıymetli isminiBunu isteyen esim degim bizzat kp. Benim eşim de çok aileci maalesef ama anlayışlı da.
Hani benim üzüleceğimi hevesimin kırılacağını bile bile gidipte koycam diye tutturmaz. Erkekten ilk torun olunca direk koymak istiyorlar ama ben nazik bir dille geri cevirdim eşimi yani ben istemiyorum kendi heves ettiğim ismi koymak istiyorum dedi. O da ben konuşurum babamla dedi.
Ama geçen gün ismini Selim Taha koyacaklar diye konu açılmış biz yokken kızmış köpürmüş. Anlamak çok zor.![]()
Esim istemiyorsa sorun yok sen hic kp muhatap olma esin soylesin sen de esine soylersin guzelce boyle böyleBunu isteyen esim degim bizzat kp. Benim eşim de çok aileci maalesef ama anlayışlı da.
Hani benim üzüleceğimi hevesimin kırılacağını bile bile gidipte koycam diye tutturmaz. Erkekten ilk torun olunca direk koymak istiyorlar ama ben nazik bir dille geri cevirdim eşimi yani ben istemiyorum kendi heves ettiğim ismi koymak istiyorum dedi. O da ben konuşurum babamla dedi.
Ama geçen gün ismini Selim Taha koyacaklar diye konu açılmış biz yokken kızmış köpürmüş. Anlamak çok zor.![]()
İstediği kadar köpürsün kendi oğluna koysaymis madem çok kıymetli isminiçocuk sizin ismi de ikinizin kararı başka hic kimseyi bağlamaz kimse kusura bakmasın şimdiden tavrın net olsun kuzum istediğim isim bu diye yoksa çok üstelerler kestirip at sussunlar
Ay yok zaten hiç muhatap olamam onunlaEsim istemiyorsa sorun yok sen hic kp muhatap olma esin soylesin sen de esine soylersin guzelce boyle böyle
Ayrintilida gorunur muhtemelen canim sikma caniniMerhaba kizlar bugun 20 haftalik oldum usg de doktorum bebegimin midesini goremedi ayrintili istedi amnion sivisi normal ama genede baktiralim dedi cok tedirginim sali gunu gidicem nasil gececek zaman bilmiyorum
Insallah kendimi avutmaya calisiyorum internetten arastirmiyorum goreceklerim beni dahada korkutacak hepinizin dualarini bekliyorumAyrintilida gorunur muhtemelen canim sikma canini
En iyisini yapiyosun arstirma yaptikca insan daha cok panikliyor. Ama ben hic duymadim midesi olmayan bir bebegi, Allah korktuklarimiza ugratmasin canim icini ferah tut..Insallah kendimi avutmaya calisiyorum internetten arastirmiyorum goreceklerim beni dahada korkutacak hepinizin dualarini bekliyorum
Nerde oturuyorsun yeni belediye yerini biliyormusun tam onun karşındasaol canim ya benim doruktaki doktorum naile gokce akagunduz.ben memnunum dinamik bir doktor daha once zubeydede de calismis.baska bir arkadasim zubeydede onda muayene oluyordu oda cok memnundu.
simdi bide hic bilmedigim bir hastaneye. gidince tedirgin oldum.2.kizimi dorukta dogurdum ne nerde proseduru nedir bilirdim burasi degisik s8mdi.
doktor bide cok ovdu..burdan cok daha iyi bir hastane dedi.bakalim subatta ayrintili dorukta marta zaten sonraki randevun dedi oraya gelirsin dedi .bakalim oylemi yapsak.
bide yeri nerde tam olarak bilmiyorum kendi aracim yok uladimda kolay olmali bide yanimda 4 yasinda bi cimcimem vaaaa