Çoğu birbirine benziyor erkek annelerinin demekki

ay sinirlerim bozuldu okurken. Çünkü aynı şeyleri yaşadım, yaşıyorum.. Tamam herkesin maddi gücü iyi olmayabilir ama değer vermek başka birşey.. Hissettirmek gerekir. Kaldı ki maddi durumlarının gerçekten kötü olmadığını bildiğin halde bu tarz şeylere maruz kalmak.. Evlenirken birşey isteyeceğiz diye korktular, biz kendi kendimize yaptık herşeyimizi. Bir de benim ailem çok yanımızda oldu hem maddi hem manevi. Ama eşimin ailesi malesef ne maddi ne de manevi destek olmadılar. Evimize eşyalar gelirdi biz çalıştığımız için evde bulunamazdık sürekli annem gider gelirdi. Kv bahanesi her zaman hazırdı, tansiyonu çıkardı, şekeri çıkardı, bacakları ağrırdı yada kalp çarpıntısı.. Annem belindeki 3 fıtıkla her işimize koştururdu.. Ev almak istediğimizde peşinatımız çıkışmayınca ailelerden destek istedik, tabiki tek destekçimiz yine babam oldu, zaten borçlu olduğu bankadan bir kredi daha çekti... Kv ve kp açık açık paramız yok dediler.. Biz evlendiğimiz sene başka şehire yerleştiler ve şimdi sürekli bizi bekliyorlar! Göstermedikleri değeri bekliyorlar yani.. Bizde para yok gelemiyoruz diyoruz

En son evime geldiklerinde 3 tane ufak mutfak havlusu ile geldiler canım senin tahta kaşık hesabı

Annemlere olan yakınlığımızın da farkında oldukları için devamlı bu konuda laflar sokuyor kv.. Sonra ssenden ilgi beklerler