2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bizimde ayrıntılı ultrson vaktimiz geldimYarin esimle beraber gidecegiz ama sanirim onun icinde ayri bi randevu veriyolar...Bide kizlar mide yanması icın ne öneriyosunuz?Geceleri uyuyamiyorm
Renie Duo şurup verdi bana doktorum .midem gebelikte çok hassas mide yanması ve reflü icin

Benim geçen haftaya kadar bulantılarım devam etti canım.. Sabah işe giderken tost yedim.. Öğlen okulda et yemekleri dışında yemek varsa onları yedim, çorba içtim.. Akşam yine bulantıdan tost, makarna anca yedim.. Süt, yoğurt, yumurta olmayınca beslenemedim.. Bu yüzden ilaçlarımı almaya çalışıyorum canım.. Sen yiyebiliyorsan çok sıkıntı olmaz bence.. Ama demir ilacı başlayabilirsin.. Ben devlette doktoruma sordum, aaa sana başlamadık mı dedi mesela.. Tabi özelde dosyamız oluyor, onlar biliyorlar.. Ama sen sen sor bi

Yaa baya uzun sürmüş senin. Doktora sormuştum ek birşey vermedi bu gittiğim de yine sorarım olmazsa.

Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba
Ben de bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 5 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye
Sonra az önce bi baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı

Eklentiler

• 3883F895-452C-4B35-B50C-BDB32F966694.webp
    3883F895-452C-4B35-B50C-BDB32F966694.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 128
kacinci haftadasin canim 79 la hamile kaldim ben kilolu kalanlardanim.iki gundur belli belirsiz hissediyorum ve gaz degil bence bebegim.bi oglum olacak kismetse.cok hareketli masallah sabah yatakta sirt ustu yatiyorum gobegimin sag tarafina toplanmis prensim tik tik vuruyordu konusunca durdu.askim oglum ya.sende hissedersin ilk hamileligim benimde.kiloya gelince ben daha 2 kilo aldim kilonu dert etme bebegin iyiolsunda dogumdan sonra onunla ilgilenmekten verilir nasilsa
Sağol canım 19.hafta ilk olacak benim de inş sabırsızlanıyor insan bir an önce hissetmek istiyor.kiloyu dert etmiyorum aslında 53 kilo ile hamile kaldım başka bir sebebi olmasın da bugün de kasıklarda çok ağırlık hissettim hayırlısı olsun hepimiz için. İsim düşündünüz mü

Şimdi de adetime 5 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım sabah
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü

Ben çok baktım saatler sonrasında hiçbir şey çıkmamıştı çıktıysa ya çok yeni değerin düşük ya da kimyasal gebelik ama biz olumlusunu düşünelim inş güzel sonuçlar alırsın.

Kizlar bizimde ayrıntılı ultrson vaktimiz geldimYarin esimle beraber gidecegiz ama sanirim onun icinde ayri bi randevu veriyolar...Bide kizlar mide yanması icın ne öneriyosunuz?Geceleri uyuyamiyorm
dr rennie duo yazdı çok çok kötü olunca onu içiyorum
onun dışında ekşi elma sakız çiğnemek maden suyu ve ayva rahatlatıyor geç saatte yememeye çalış bide fazla baharatlı yeme canım ben ilk hamileligimde de çok cektim bundan ıyi bilirim

güzel günlerde giyin canım çok şık bende krem veya emri almayı düşünüyorum fotoğraflarda daha güzel çıkıyor

Benimde cumartesi randevum var normalde, en son 10 gün önce görmüştüm. Ama bugün öğleden sonra kasıklarıma ağrı saplandı. Alt tarafım 2 katı kadar şişti. Soluğu doktorda aldım. Alerjik olabilir dedi akıntıma bağladı. Bebekle ilgili problem yokmuş yedek çamaşır bulundur gün içinde değiştir dedi. Çamaşırlarını 2 kez durula ütüleyerek kullan dedi. Çok şükür 380 gr olmuş güzel kızım :dondurma:

Erken gebelik testi alıp tekrar denemende fayda var. Bekleyen testlerin doğruluğunu firmalar kabul etmiyor

Çantanın içine buz aküleri var ya canım onlardan koymayı düşünüyorum buz kalıbı gibi onlardan .çantanın içinde onlar gün boyu durur

ben kızımda çay ocağındaki buzdolabına koyuyordum bir güzel sarıp sarmalayıp, şimdi her departmanda mini buzdolabı var çok şükür. siz de de çay ocağı varsa oradakı dolaba koyabilirsiniz rica edip ya da buz kalıplarında idare ettiği kadar eder hiç kullanmadım bilemiyorum

süt çabuk bozulan bişey, bakteri üretebilir farketmezsin ama bi araştır netten filan elektrikli küçük kutular filan olabilir bence kargoda da bazen bozulacaş şeyler kargoya verilebiliyor onlar nasıl yapıyorlar acaba en kötü güneş almayan bir odada bir çanta içine buz torbaları koyarsın idare eder umarım. ya da iş yerine yakın market- restoran varsa onlardan rica etsen yardımcı olurlar diye düşünüyorum

Yakınımızda büfeler var, pek samimiyetim yok ama yine de bir denemek lazım. Rica etsem geri çevirmezler sanırım :) Eve götürürken de soğutucu çanta ile taşırım. Yaz olacağı için soğutucu çantanın gün boyu yeterli gelebileceğini düşünmüyorum.

dr rennie duo yazdı çok çok kötü olunca onu içiyorum
onun dışında ekşi elma sakız çiğnemek maden suyu ve ayva rahatlatıyor geç saatte yememeye çalış bide fazla baharatlı yeme canım ben ilk hamileligimde de çok cektim bundan ıyi bilirim

güzel günlerde giyin canım çok şık bende krem veya emri almayı düşünüyorum fotoğraflarda daha güzel çıkıyor

Tesekkür ederim cnm.Yazdıklarini yapmaya calişacağım ;)

Aa çok güzelmiş sitesine baktım bulamadım mağazaları nerede vardır ki ?
Suwen istanbul mağazaları yazınca google a çıkıyor. Bana marmara forum yakındı oraya gittim ya da hangi şehir istiyorsanız ona göre yazın google çıkarıyor. Siteleri kötü hiçbişey yok.

Suwen istanbul mağazaları yazınca google a çıkıyor. Bana marmara forum yakındı oraya gittim ya da hangi şehir istiyorsanız ona göre yazın google çıkarıyor. Siteleri kötü hiçbişey yok.

Ya baktım da bana yakın hiç yok ayrıyeten kendi mağazaları değil de başka mağazalar da satılan ürünlermiş yani burada da aynı indirim var mıdır bilmiyorum keşke internet sitesinde olsaymış gerçekten çok iyi bir fiyata almışsınız :KK64:

Slm bayanlar
Ben kızımın doğumunu temmuzda yapmistim.2010 temmuz ayında hayatımda hiç bu kadar yandığını hatırlamıyorum yandım yandım doğumdan çıktım ter yer öldüm.kizimda çok sıcaktı bunaldi.ben gecelik giymiştim doğumda ama bu sefer kapri kısa kollu hatta bir pijama giyeceğim.o yanmayı hiç unutmam.dogumdan çıktım saçımı toplayacak bir toka koymamisim yandı ensem.ben hastanede banyo falan yapmadım.eve gecince hemen üstündekileri çıkarıp hızlı bir ılık duş aldım temiz pijamalı giydim.bebegimide yıkadım temiz hastane çıkış giydirdim yatağa ikimizde yattık uyumusuz.sonra gerçek hayat başladı bebek emzirme vs..ilk doğum yapanlara Allah yardım etsin gerçekten zor ve çok güzel bir duygu.

Back
X