2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bu lohusa pijamalarını tek parça stan yer var mı mesela ben altı değil sadece üstü almak istiyorum gibi.

bazi modellerin sabahligi oluyor oyle bi takim alabilirsiniz.
ben lohusa takimi almayi dusumuyorum onden citcitli xl kisa kollu bi gecelik dogum oncesi.dogum sonrasi kontrolerden sonrasi icinde ince penye iki takim pijama yeterli olacaktir.
Suwen de inanilmaz indirim var. Ben pijama ve sabahligi 80 tl ye aldım ve yumuşacık. 1 tane gecelik bir tanede günlük pijama alacağım

Ay kızlar, benim gibi soluna yatınca midesinde mi her neresiyse gaz oluşan var mı ? Afedersiniz bir kaç gündür sola yatınca üstten gaz çıkartıyorum :) normalde gazoz da içsem zor yapan insanım :KK48::KK70::oha:eşimden utanıyorum artık

geçen hafta 1 hafta boyunca yatılı misafirim vardı cidden bende bittim tükendim resmen gittikten sonrada bi ton çamaşır yikattim 3 gündür dinleniyorum daha
Ya bir hafta dayanamam o yüzden laf arasında gelmek isteyene ille de gelin demiyorum valla biraz bozuluyolar ama napiyim çok zor böyle de :/ çamaşırlar fenaaaa... dün ön temizlik yapmıştım uğurladıktan sonra bi kez daha yapcam mecbur, neyse ki sabah kahvaltısından yırttım yarın dışarı çıkıcaz... ayakta kalmaktan sanırım yoğun şekilde akıntım oldu bi ara su filan sandım Allah korusun, çok korktum

GEBELİK HAFTALARININ DENK GELDİĞİ AYLAR

4 hafta 2 günlük gebelik = 30 günlük = 1 aylık hamile oluyorsunuz.

5 haftalık gebelik kaç aylık oluyor = 35 günlük = 1 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.

6 haftalık gebelik kaç aylık oluyor = 42 günlük = 1 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.

7 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 49 günlük = 1 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.

8 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 56 günlük = 1 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.

8 hafta 4 günlük gebelik = 60 günlük = 2 aylık hamile oluyorsunuz.

9 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 63 günlük = 2 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.

10 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 70 günlük = 2 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.

11 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 77 günlük = 2 ay 17 günlük hamile oluyorsunuz.

12 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 84 günlük = 2 ay 24 günlük hamile oluyorsunuz.

12 hafta 6 günlük gebelik = 90 günlük = 3 aylık hamile oluyorsunuz.

13 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 91 günlük = 3 ay 1 günlük hamile oluyorsunuz.

14 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 98 günlük = 3 ay 8 günlük hamile oluyorsunuz.

15 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 105 günlük = 3 ay 15 günlük hamile oluyorsunuz.

16 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 112 günlük = 3 ay 22 günlük hamile oluyorsunuz.

17 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 119 günlük = 3 ay 29 günlük hamile oluyorsunuz.

17 hafta 1 günlük gebelik = 120 günlük = 4 aylık hamile oluyorsunuz.

18 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 126 günlük = 4 ay 6 günlük hamile oluyorsunuz.

19 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 133 günlük = 4 ay 13 günlük hamile oluyorsunuz.

20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.

21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.

21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.

22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.

23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.

24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.

25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.

25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.

26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.

27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.

28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.

29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.

30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.

31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.

32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.

33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.

34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.

34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.

35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.

36 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 252 günlük = 8 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.

37 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 259 günlük = 8 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.

38 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 266 günlük = 8 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.

38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz.

39 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 273 günlük = 9 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.

40 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 280 günlük = 9 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.

Şimdi bu bebeğimide haziran annesi olarak doğuracağını insalhh.yine sıcak olur.bebegi hep kucağınıza tuttuğunuz için doğumdan sonra emzirmek için çok sıcak oluyor klimada fazla açılmıyor.bebek için offffffff Allah'ım o günü hatırlayın ama şimdiden bile ter attım.allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.dogum yaklaşınca yanınıza alicaksin paylasiriz

ben kızımı kasım sonu doğurdum ama evler sıcak nasıl terliyordum valla evde emzirme atleti ile geziyordum yapış yapış oluyorsun bebek terliyor sen terliyorsun ilk zamanlar dus almak bile zor yazı düşünemniyorum o yüzden oğluma uzun kollu ilk bir kaç gün giydiririm sonra kısa giydiririm battaniye bile 1tane aldım müslin bezleri battaniye gibi kullanırım bu yaz isilik le çok uğrasıcaz gibime geliyor kıs bebeği yaz bebeğine göre daha kolay bence sar sarmala yatır

Günaydın kızlar
Ben bir kaç gündür bademciklerden çekiyorum bir gün iyi bir gün kötü derken şimdi sadece biri ağrıyor ve yutkunurken kulağıma ağrı vuruyor mahvoldum gece

Kizlar ya hamileyken misafir agirlamak ne zorrrr oyle cok biseyde yapmadim ama cok yoruldum ya belim kopuyo karnim agirlasti resmenn

ağır iş yapmasan da hep ayaktasın ya o yüzdne çok yoruluyor insan bende geçen haftasonu 3 evli çift ve hepsinde çocuk vardı baya dayak yemiş gibi uyandım pazara

Blackbluee1 Blackbluee1 ben sipariş verdim lierac jeli sonrasında instagramda kötü yorumlar okudum içime şüphe düştü .salı günü sipariş verdim bugün kargo eve geldi.açip bakmak istiyorum dedim kurye odeme oncesi acamazsiniz diyince kargoyu teslim almadim geri yolladim.tavsiyem actirmiyacaklarsa almayin.siparis bu kadar kolay verilmez ben bilgilerimi girdim ve sepete at dedim bi baktim siparisiniz onaylandi ddedi çok sasirmistim

Ya bir hafta dayanamam o yüzden laf arasında gelmek isteyene ille de gelin demiyorum valla biraz bozuluyolar ama napiyim çok zor böyle de :/ çamaşırlar fenaaaa... dün ön temizlik yapmıştım uğurladıktan sonra bi kez daha yapcam mecbur, neyse ki sabah kahvaltısından yırttım yarın dışarı çıkıcaz... ayakta kalmaktan sanırım yoğun şekilde akıntım oldu bi ara su filan sandım Allah korusun, çok korktum

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım ayıptır söylemesi iç çamaşırımı kirletecek kadar 1 hafta akıntı geldi üşüttüm diye düşünmüştüm bende bol su içince azaldi

Gece gece mutfakta atıştıyorumm :KK70: Var mi bizim gibi acıkanlar :KK70:
bende çok acıkıyorum gece geç saate kalırsam ama yemiyorum ya da kaşar peynir falan dilimleyip doymuş gibiyapiyorum:KK48:

Günaydın kızlar
Ben bir kaç gündür bademciklerden çekiyorum bir gün iyi bir gün kötü derken şimdi sadece biri ağrıyor ve yutkunurken kulağıma ağrı vuruyor mahvoldum gece

çok geçmiş olsun canım cabuk atlatırsın insallah

Blackbluee1 Blackbluee1 ben sipariş verdim lierac jeli sonrasında instagramda kötü yorumlar okudum içime şüphe düştü .salı günü sipariş verdim bugün kargo eve geldi.açip bakmak istiyorum dedim kurye odeme oncesi acamazsiniz diyince kargoyu teslim almadim geri yolladim.tavsiyem actirmiyacaklarsa almayin.siparis bu kadar kolay verilmez ben bilgilerimi girdim ve sepete at dedim bi baktim siparisiniz onaylandi ddedi çok sasirmistim
evet gerçekten bende anlamadim pat diye siparişiniz alındı dedi henüz gelmedi bana da eşime kontrol etmeden alma dedim

Günaydın kızlarr:KK49:Bir kaç gündür yoğunluktan fazla takip edemedim. Hastane için gecelik pijama takımları konuşulmuş onlara göz attım biraz :) Lohusa sepetini inceleyeceğim şimdi ama üzerine olur mu olmaz mı görmeden almak mantıklı mı bilemiyorum tabi:KK64:
Ben de son 1 haftadır bebek arabalarını araştırıyorum; uygun fiyatlı, travel sistem, kullanışlı var mı aklınızda?

Back
X