- 11 Ocak 2017
- 4.516
- 6.969
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #19.761
Kizlar bu lohusa pijamalarını tek parça stan yer var mı mesela ben altı değil sadece üstü almak istiyorum gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suwen de inanilmaz indirim var. Ben pijama ve sabahligi 80 tl ye aldım ve yumuşacık. 1 tane gecelik bir tanede günlük pijama alacağımbazi modellerin sabahligi oluyor oyle bi takim alabilirsiniz.
ben lohusa takimi almayi dusumuyorum onden citcitli xl kisa kollu bi gecelik dogum oncesi.dogum sonrasi kontrolerden sonrasi icinde ince penye iki takim pijama yeterli olacaktir.
Kızlar suwen mağazalarında indirim var pijama ve sabahlık takımını 85 tl ye aldım. Varsa yakınlarınızda bi bakın.
Bu dedikleriniz hamile&lohusalar için mi?Suwen de inanilmaz indirim var. Ben pijama ve sabahligi 80 tl ye aldım ve yumuşacık. 1 tane gecelik bir tanede günlük pijama alacağım
Ya bir hafta dayanamam o yüzden laf arasında gelmek isteyene ille de gelin demiyorum valla biraz bozuluyolar ama napiyim çok zor böyle de :/ çamaşırlar fenaaaa... dün ön temizlik yapmıştım uğurladıktan sonra bi kez daha yapcam mecbur, neyse ki sabah kahvaltısından yırttım yarın dışarı çıkıcaz... ayakta kalmaktan sanırım yoğun şekilde akıntım oldu bi ara su filan sandım Allah korusun, çok korktumgeçen hafta 1 hafta boyunca yatılı misafirim vardı cidden bende bittim tükendim resmen gittikten sonrada bi ton çamaşır yikattim 3 gündür dinleniyorum daha
Evet lohusa pijama sabahlık takımı aldım.Bu dedikleriniz hamile&lohusalar için mi?
Evet. Benim almak hiç aklımda yoktu. Tesadüfen girdim. Keşke daha önce gitseydim. Çoğu bitmiş.Bu dedikleriniz hamile&lohusalar için mi?
Evet lohusa pijama sabahlık takımı aldım.
Ok teşekkür ederim. Baktım ama bitmiş sanırım. Lohusa değil normal gecelik bile yok :)Evet. Benim almak hiç aklımda yoktu. Tesadüfen girdim. Keşke daha önce gitseydim. Çoğu bitmiş.
Şimdi bu bebeğimide haziran annesi olarak doğuracağını insalhh.yine sıcak olur.bebegi hep kucağınıza tuttuğunuz için doğumdan sonra emzirmek için çok sıcak oluyor klimada fazla açılmıyor.bebek için offffffff Allah'ım o günü hatırlayın ama şimdiden bile ter attım.allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.dogum yaklaşınca yanınıza alicaksin paylasiriz
Kizlar ya hamileyken misafir agirlamak ne zorrrr oyle cok biseyde yapmadim ama cok yoruldum ya belim kopuyo karnim agirlasti resmenn
Ya bir hafta dayanamam o yüzden laf arasında gelmek isteyene ille de gelin demiyorum valla biraz bozuluyolar ama napiyim çok zor böyle de :/ çamaşırlar fenaaaa... dün ön temizlik yapmıştım uğurladıktan sonra bi kez daha yapcam mecbur, neyse ki sabah kahvaltısından yırttım yarın dışarı çıkıcaz... ayakta kalmaktan sanırım yoğun şekilde akıntım oldu bi ara su filan sandım Allah korusun, çok korktum
bende çok acıkıyorum gece geç saate kalırsam ama yemiyorum ya da kaşar peynir falan dilimleyip doymuş gibiyapiyorumGece gece mutfakta atıştıyorummVar mi bizim gibi acıkanlar
![]()
Günaydın kızlar
Ben bir kaç gündür bademciklerden çekiyorum bir gün iyi bir gün kötü derken şimdi sadece biri ağrıyor ve yutkunurken kulağıma ağrı vuruyor mahvoldum gece
evet gerçekten bende anlamadim pat diye siparişiniz alındı dedi henüz gelmedi bana da eşime kontrol etmeden alma dedimBlackbluee1 ben sipariş verdim lierac jeli sonrasında instagramda kötü yorumlar okudum içime şüphe düştü .salı günü sipariş verdim bugün kargo eve geldi.açip bakmak istiyorum dedim kurye odeme oncesi acamazsiniz diyince kargoyu teslim almadim geri yolladim.tavsiyem actirmiyacaklarsa almayin.siparis bu kadar kolay verilmez ben bilgilerimi girdim ve sepete at dedim bi baktim siparisiniz onaylandi ddedi çok sasirmistim
dünden beri takipteyim çok şükür olmadı başka iki gündür su içmeyi unutuyodum gerçektenAynı sıkıntıyı bende yaşadım ayıptır söylemesi iç çamaşırımı kirletecek kadar 1 hafta akıntı geldi üşüttüm diye düşünmüştüm bende bol su içince azaldi