2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar ben e bebekten indirimden almistim gogus pompasi.suan benim aldigimdan daha da indirimli.baya arastirarak aldim yilbasi oncesi mamajoonun ciftli.insaallah iyi cikar bakalim calisan anneler olarak lazm olacak.oyle olmasa bile ilk basta bebis ememezse sutun gelmesini sagliyor gogsu uyararak.cocugun emeceginden daha fazla sutumuz olursa(ki insaallah olur) fazlasini sagip buzluga koymaya yariyor misal.o sutu disari cikarken yanimiza alip biberonla veririz emzirecek yer aramak cok skinti oluyor.kotusunu dusunmeyin Allah kismet eder insaallah kavusuruz bebeklerimize ve bol sutumuz olur da kullaniriz

Tüp olduğu için 12. Haftada ölçülmüştü alttan ölçülmesi gerekiyormuş. 3,5 çıktı iyi dedi doktor. 21. Haftada tekrar ölçülecek dedi. Bugün bakılacaktı randevu almıştım. Ama bebeğim 21+2 de veda etti annesine. Görseniz her şeyi olmuştu. O kadar büyük beklemiyordum. Kocaman bebek.
Çok üzüldüm cnm allah sabır versin inşallah sana bebeğin cennette morelini ıyi tut nediyeyim tutuldum üzüldüm inan en yakın zamanda bebeğin tekrar olur inşallah

Okuduğumuz yorumlardan ister istemez etkileniyoruz ama çok fazla kötü şeyler aklınıza getirmeyin kızlar, Allah ne yazarsa o oluyor neticede. Ağrılar sızlar illa ki olacak kolay mı bir can taşımak, Biz hamileyiz ( özel durumlar,sıkıntılar hariç diyim ) kendinizi hastaymış moduna sokmayın, az bir dikkat ile normal yasaminiza devam edin emin olun sizin ve bebeğin psikolojisi için iyi olacak. Ben öyle bir tempo ile çalışıyorum ki, koşmak ta dahil bazen unutuyorum hamile olduğumu, bebeğim Allah'a emanet, Rabbim istemedikce hiç bişey olmaz

Okuduğumuz yorumlardan ister istemez etkileniyoruz ama çok fazla kötü şeyler aklınıza getirmeyin kızlar, Allah ne yazarsa o oluyor neticede. Ağrılar sızlar illa ki olacak kolay mı bir can taşımak, Biz hamileyiz ( özel durumlar,sıkıntılar hariç diyim ) kendinizi hastaymış moduna sokmayın, az bir dikkat ile normal yasaminiza devam edin emin olun sizin ve bebeğin psikolojisi için iyi olacak. Ben öyle bir tempo ile çalışıyorum ki, koşmak ta dahil bazen unutuyorum hamile olduğumu, bebeğim Allah'a emanet, Rabbim istemedikce hiç bişey olmaz
Aynen öyle neden bukadar moralini bozuyorsun uz kızlar ben anlamadım
Lütfen kendinizi toplayın
Ne yaparsanız yapın Allah'ım o bebeği nasip ettiyse hiçbirşey olmaz
Sizler aynı hayatınıza devam edin
Emaneti Allah'ıma bebeklerimizin
Böyle cokusle nereye kadar
Lütfen yapmayın

Aynen öyle neden bukadar moralini bozuyorsun uz kızlar ben anlamadım
Lütfen kendinizi toplayın
Ne yaparsanız yapın Allah'ım o bebeği nasip ettiyse hiçbirşey olmaz
Sizler aynı hayatınıza devam edin
Emaneti Allah'ıma bebeklerimizin
Böyle cokusle nereye kadar
Lütfen yapmayın
Tabiki öyle canim rabim bilir herşeyi ona teslimiz üzülüyor insan psikoloji zaten dağınık

kızlar 21+1 den sevgilerle:halay::halay:

son 1 haftada acayip çıktı göbeğim.. oğlumda 30 haftada böyleydi.. acaba kız bebek diyemi. Kız anneleri nasıl göbüşler?:anneadayı::anneadayı:

Screenshot_20180202-201550.webp

Ben de aynı şekilde canım :KK43: Çabucak etkileniyorum. 1 saat önce çok şiddetli hapşurdum, kasıklarım patlayacak gibi oldu öyle şiddetli bir ağrı yaşadım ki :KK43: Korkuyla tuvalete koştum hemen.. Hala da ağrıyor :KK43:
bazen hapşurunca bende de ağrı oluyor canım :/

Benimde var karnım kiz daha yayvan oluyor erkek daha toplu
Ben oğlumda basket topu yutmuş gibiydim aynı bacaklar popo filan sıfır ve top gibi bi göbek :) arkadaşım nohut yutmuş solucan benzetmesi yapardı :) şimdi de karnım sivri ama ek olarak bir tık daha kalınlaştığımı hissediyorum basenlerim filan genişledi :)

Ben oğlumda basket topu yutmuş gibiydim aynı bacaklar popo filan sıfır ve top gibi bi göbek :) arkadaşım nohut yutmuş solucan benzetmesi yapardı :) şimdi de karnım sivri ama ek olarak bir tık daha kalınlaştığımı hissediyorum basenlerim filan genişledi :)
Evet basen oluyor kalça felan kızda ikisinide yaşadığım için biliyorum:))

kızlar 21+1 den sevgilerle:halay::halay:

son 1 haftada acayip çıktı göbeğim.. oğlumda 30 haftada böyleydi.. acaba kız bebek diyemi. Kız anneleri nasıl göbüşler?:anneadayı::anneadayı:

Eki Görüntüle 2105476

Aynen benim de boyle yaa son bi haftada firtladi resmen.bide hemen gogus altindan basliyor ayni boyle.cok kilo alms gbi hissediyorm ki aldim da.olsun diyorum saglikli olsun da bu günleri cok bekledim ben:))

Sürekli açım ya:KK43:yiyorum bir iki saate yine açım olmadık şeyler istiyor cnm sizde durumlar nasıl?

aynı ben işte.. yiyorum yiyorum sonra kilo aldım diye psikolojim bozuluyor.. dışarı atıyorum kendimi yürümeye..:p:p

Eşim spor salonuna göndermiyor karışık diye bende başına ekşiyorum sürekli yürüyüş bandı kondisyon bisikleti falan diye.. dışarda maksimum yarım saat yürüyebiliyorum ya canım sıkılıyor ya tuvalete gitmem gerekiyor :KK70::KK70:

Son 15 gündür bir haller oldu bana da çok bozdum kendimi:))hiç dikkat etmiyorum hep yasaklı şeyler aklımda yiyorum rahatlıyorum sonra vicdan azabı:(

Back
X