Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ay kızlar günaydın ben bu gün kötü uyandım, kendime gelip unutmam uzun süremi alacak sanırım, dün benim perinatolog bir video paylaştı. Bir bebeğin detaylıda bir parmağını görmek için 1.5saat ultrason yapmış ve sonunda görmüş, annesiyle ona gülüyorlar, sen git bu benim aklımda kal, sabahın altısında korkunç rüyayla uyandım. Bebeğimin elinde 7 parmak ayağında 8 parmak falan varmış yan yana çıkan 😞 ağlayarak uyandım resmen, Allahım iyiki rüyaymış diye hemen karnımı kızımı sevdim uyumam 9 oldu geriye 😒
hayırlara vesile olsun canım, hamilelikte böyle rüyalar etkiliyor insanı yaaa ama düşünme bile, biliçaltımız bizimle eğleniyor resmen

Handan2212 Handan2212 kuzum nasıl oldun dün kasığım ağrıyor diyordun, psikolojiktir inşallah
İyiyim canım benim çok teşekkür ederim , bu sabah sadece arabaya binince sımsıcak bir şey aktı çok korktum kan diye sonra okula gelince hemen baktım akıntım gelmiş ama neden öyle oldu bilmiyorum ilk defa böyle hissettim su filan değildir inşaallah bir an öyle mi diye düşündüm vajinal sızlamam da var ara ara bu durum beni tedirgin etti biraz

Aminn aşkooo. Keşke sen de evde kalsaydın sıcak da olsa insanın kendi evi gibisi olmuyor. mümkün olduğu kadar hareket etme ne kadar az enerji o kadar iiyi
Ayy evet evde kalmayı istiyordum bugun ama sağlık ocağına geldik sabah, sonrada buraya biraktirdim kendimi eşime. Evde olsa insan yine daha rahat giyiniyor haliyle yalnizken falan😁
Vallahi birazdan yatıp uyumayi planlıyorum 😅 ogle sicagini o sekilde atlatabilirsem ne mutlu. Sende dikkat et kuzumm hava asiri sicakk

Ay kızlar günaydın ben bu gün kötü uyandım, kendime gelip unutmam uzun süremi alacak sanırım, dün benim perinatolog bir video paylaştı. Bir bebeğin detaylıda bir parmağını görmek için 1.5saat ultrason yapmış ve sonunda görmüş, annesiyle ona gülüyorlar, sen git bu benim aklımda kal, sabahın altısında korkunç rüyayla uyandım. Bebeğimin elinde 7 parmak ayağında 8 parmak falan varmış yan yana çıkan 😞 ağlayarak uyandım resmen, Allahım iyiki rüyaymış diye hemen karnımı kızımı sevdim uyumam 9 oldu geriye 😒

Canım bu dönemde çok etkileniyor insan ben de öyleyim, hiç ekrana bakamıyorum video görmeyeyim hemen gece rüyama giriyor, kıyamam çok üzülmüş olmalısın, çok şükür geçti 😕

Ve en büyük düşmanı da stres biliyor musun? Doktorum çok uyarıyor sen ilaç içmeye korkuyorsun ama stres daha çok zarar veriyor diyor, gerçekten hiç kolay değil, insanın elinde değil ki stres olmamak, amin canım amin hepimiz sağlıkla ilerleyim, biri buradan olumsuz bir şey yazınca bile stres oluyorum, korkuyorum, endişeleniyorum, başkasından da zor süreç duymak beni üzüyor çünkü, güzel geçsin inşallah 🙏 🤗
Haklisin canim stres herseyden kötü. Strese girmek erken dogumu dahi tetikleyen birseymis gecen doktorum benim yaşadığım olaylardan sonra beni uyarmıştı.. Allahım korusun tüm bebisleri de tüm hamisleri de...
Gerekirse ilac kullanmaktan da korkma kuzum.
Bak mesela ben tiroid ilaci kullanıyorum. Doktor başta gerek görseydi insülin ignesine dahi tamam diyecektim
Bakalim seker yuklemesinden sonra bizleri neler bekleyecek o da henüz belirsiz 🙃
Sakin ol canım benim,demesi kolay biliyorum ama mecburuz..
Bende bir iki gündür kendi kendimi strese sokuyorum mesela sana diyorum ama.. sürekli bebegim iyi mi bi gidip görseydim rahatlardim diyorum ama iste öyle her canın istediginde de gidilmiyor iste.. ne bileyim yaa.. Allahıma emanet yavrularimiz insallah saglikla 9 aylari dogunca saglikla dogurmak büyütmek nasip olsun🙏

Haklisin canim stres herseyden kötü. Strese girmek erken dogumu dahi tetikleyen birseymis gecen doktorum benim yaşadığım olaylardan sonra beni uyarmıştı.. Allahım korusun tüm bebisleri de tüm hamisleri de...
Gerekirse ilac kullanmaktan da korkma kuzum.
Bak mesela ben tiroid ilaci kullanıyorum. Doktor başta gerek görseydi insülin ignesine dahi tamam diyecektim
Bakalim seker yuklemesinden sonra bizleri neler bekleyecek o da henüz belirsiz 🙃
Sakin ol canım benim,demesi kolay biliyorum ama mecburuz..
Bende bir iki gündür kendi kendimi strese sokuyorum mesela sana diyorum ama.. sürekli bebegim iyi mi bi gidip görseydim rahatlardim diyorum ama iste öyle her canın istediginde de gidilmiyor iste.. ne bileyim yaa.. Allahıma emanet yavrularimiz insallah saglikla 9 aylari dogunca saglikla dogurmak büyütmek nasip olsun🙏

Çok haklısın canım, alacağım ben de vitaminlerimi zaten, mecburuz yapacak bir şey yok, sakin kalmaya çalışacağız işte, sen de epey telaşlandın, çok üzüldüm senin için, iyi düşündük iyi oldu bak çok şükür 🙏 Daha da iyi olsun süreç, kendine dikkat et bak dışarıya çıkmışsın, bugün gerçekten çok sıcak hava tarifsiz bir sıcak var 🫠

Uyumuşum kuzum çok şükür ama dinlendim mi emin değilim yamuldu her yerim 🤣 e işte bebeği yaparken iyi de bakarken böyle oluyor napalim kendimiz kaşındık 🤣
aynı şekil yamuldum🤣 kız ben oğlum için yaptım bu ikinciyi cok seviyor cocukları yanlız gördüm onu diye yaptık ama işte durum ortada🤣🤣🤣

Yaa çok tatlısın maşallah ne güzel büyümüş🥰
evet kuzum birden büyüdü bende zamanın böyle gectiğine inanamıyorum🥰 sizlerde atın ama😍
Evet bir anda büyüyor gerçekten ama sen öndesin hafta olarak böyle büyümesi de normal. Maşallah maşallah çok tatlışşşş 😍 işteym aşkooo müsait bir zamanda atcam ben de 🤣
demi normaldir sadece göbeğimin kız bebişinde dağınık büyüdüğünü farkettim biraz🥰 at akşama sizlerinkinide merak ediyorum😍

Kızlar günaydın, herkes tansiyon düşüklüğünden bahsetmiş ama benim de yükseliyor, burnumun direği sızlıyor, başımın arka tarafı sızlıyor mahvoluyorum cidden 😟 halsizlikten tükenmek üzereyim ahh ya bebeği olanlar gerçekten ne kadar zor kızlar suuuduru68 suuuduru68 annabelica annabelica Allah kolaylık versin 🙏
Canım tansiyon yüksekliği daha tehlikeli düşük olmasından oyüzden cok dikkat et birde takip et eğer cok yükselirse acile git mutlaka😟 sağol canım 2 yaş sendromu bi bebişle zor bir hamişlik geciriyoruz biraz🤣🤣 annabelica annabelica birde bende dediğin gibi + tansiyon düşüklüğü🤯

Back
X