- Konu Sahibi annabelica
- #18.361
Evet merak ediyorum 9 haftaligimyüzük testi de yaptım ççin takvimi de rus takvimide canım hepsi kız çıktı ben de doğru çıkmadı yani. Sen kaç haftalık hamilesin cinsiyeti merak ediyorsun sanırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet merak ediyorum 9 haftaligimyüzük testi de yaptım ççin takvimi de rus takvimide canım hepsi kız çıktı ben de doğru çıkmadı yani. Sen kaç haftalık hamilesin cinsiyeti merak ediyorsun sanırım :)
2 oğlum var kızımla 3 olucak inşYa kaçıncı çocuğunuz ve elinizden mi yapıldı karninizdanmi
Evet merak ediyorum 9 haftaligim![]()
3 kızım var birde oğlum olsun çok istiyorum rabbimdenyüzük testi de yaptım ççin takvimi de rus takvimide canım hepsi kız çıktı ben de doğru çıkmadı yani. Sen kaç haftalık hamilesin cinsiyeti merak ediyorsun sanırım :)
Her ikisidenden de yaptılar ama Çin takvimi ve yapay zeka 6haftalık kese fotoma kız dediYa kaçıncı çocuğunuz ve elinizden mi yapıldı karninizdanmi
Sağol canım. Dıkkat etmek gerek ya. Ama sıcaktan da duramıyorum.. Hamilelik daha da zorluyorÇok geçmiş olsun canım, bende klimadan çok korkuyorum, korkarak açıyorum gerçekten klimayıdikkat etmek lazım haklısın
![]()
hayırlara vesile olsun canım, hamilelikte böyle rüyalar etkiliyor insanı yaaa ama düşünme bile, biliçaltımız bizimle eğleniyor resmenAy kızlar günaydın ben bu gün kötü uyandım, kendime gelip unutmam uzun süremi alacak sanırım, dün benim perinatolog bir video paylaştı. Bir bebeğin detaylıda bir parmağını görmek için 1.5saat ultrason yapmış ve sonunda görmüş, annesiyle ona gülüyorlar, sen git bu benim aklımda kal, sabahın altısında korkunç rüyayla uyandım. Bebeğimin elinde 7 parmak ayağında 8 parmak falan varmış yan yana çıkanağlayarak uyandım resmen, Allahım iyiki rüyaymış diye hemen karnımı kızımı sevdim uyumam 9 oldu geriye
![]()
İnşallah gönlüne göre verir Allah, sağlıklı olsun öncelikle. Erkek olursa daha erken belli oluyor cinsiyeti 2-3 haftaya kadar öğrenirsin pozisyonu müsait olursa. yoksa hurafelere çok inanma bence3 kızım var birde oğlum olsun çok istiyorum rabbimden
İyiyim canım benim çok teşekkür ederim , bu sabah sadece arabaya binince sımsıcak bir şey aktı çok korktum kan diye sonra okula gelince hemen baktım akıntım gelmiş ama neden öyle oldu bilmiyorum ilk defa böyle hissettim su filan değildir inşaallah bir an öyle mi diye düşündüm vajinal sızlamam da var ara ara bu durum beni tedirgin etti birazHandan2212 kuzum nasıl oldun dün kasığım ağrıyor diyordun, psikolojiktir inşallah
Ayy evet evde kalmayı istiyordum bugun ama sağlık ocağına geldik sabah, sonrada buraya biraktirdim kendimi eşime. Evde olsa insan yine daha rahat giyiniyor haliyle yalnizken falanAminn aşkooo. Keşke sen de evde kalsaydın sıcak da olsa insanın kendi evi gibisi olmuyor. mümkün olduğu kadar hareket etme ne kadar az enerji o kadar iiyi
Ay kızlar günaydın ben bu gün kötü uyandım, kendime gelip unutmam uzun süremi alacak sanırım, dün benim perinatolog bir video paylaştı. Bir bebeğin detaylıda bir parmağını görmek için 1.5saat ultrason yapmış ve sonunda görmüş, annesiyle ona gülüyorlar, sen git bu benim aklımda kal, sabahın altısında korkunç rüyayla uyandım. Bebeğimin elinde 7 parmak ayağında 8 parmak falan varmış yan yana çıkanağlayarak uyandım resmen, Allahım iyiki rüyaymış diye hemen karnımı kızımı sevdim uyumam 9 oldu geriye
![]()
Yüzük testi yaptinizmi doğru çıkıyormu merak ettim
Gruba googledanmi giriyorsunuz bi uygulaması varmi
Ben yüzük testinden, bıçak makasına, Çin takviminden, Rus takvimine, canımın tuzlu ekşi istemesine her şey kız belirtideydi ama oğlum olacakYüzük testi yaptinizmi doğru çıkıyormu merak ettim
Haklisin canim stres herseyden kötü. Strese girmek erken dogumu dahi tetikleyen birseymis gecen doktorum benim yaşadığım olaylardan sonra beni uyarmıştı.. Allahım korusun tüm bebisleri de tüm hamisleri de...Ve en büyük düşmanı da stres biliyor musun? Doktorum çok uyarıyor sen ilaç içmeye korkuyorsun ama stres daha çok zarar veriyor diyor, gerçekten hiç kolay değil, insanın elinde değil ki stres olmamak, amin canım amin hepimiz sağlıkla ilerleyim, biri buradan olumsuz bir şey yazınca bile stres oluyorum, korkuyorum, endişeleniyorum, başkasından da zor süreç duymak beni üzüyor çünkü, güzel geçsin inşallah![]()
![]()
Haklisin canim stres herseyden kötü. Strese girmek erken dogumu dahi tetikleyen birseymis gecen doktorum benim yaşadığım olaylardan sonra beni uyarmıştı.. Allahım korusun tüm bebisleri de tüm hamisleri de...
Gerekirse ilac kullanmaktan da korkma kuzum.
Bak mesela ben tiroid ilaci kullanıyorum. Doktor başta gerek görseydi insülin ignesine dahi tamam diyecektim
Bakalim seker yuklemesinden sonra bizleri neler bekleyecek o da henüz belirsiz
Sakin ol canım benim,demesi kolay biliyorum ama mecburuz..
Bende bir iki gündür kendi kendimi strese sokuyorum mesela sana diyorum ama.. sürekli bebegim iyi mi bi gidip görseydim rahatlardim diyorum ama iste öyle her canın istediginde de gidilmiyor iste.. ne bileyim yaa.. Allahıma emanet yavrularimiz insallah saglikla 9 aylari dogunca saglikla dogurmak büyütmek nasip olsun![]()
aynı şekil yamuldumUyumuşum kuzum çok şükür ama dinlendim mi emin değilim yamuldu her yerime işte bebeği yaparken iyi de bakarken böyle oluyor napalim kendimiz kaşındık
![]()
evet kuzum birden büyüdü bende zamanın böyle gectiğine inanamıyorumYaa çok tatlısın maşallah ne güzel büyümüş![]()
demi normaldir sadece göbeğimin kız bebişinde dağınık büyüdüğünü farkettim birazEvet bir anda büyüyor gerçekten ama sen öndesin hafta olarak böyle büyümesi de normal. Maşallah maşallah çok tatlışşşşişteym aşkooo müsait bir zamanda atcam ben de
![]()
Canım tansiyon yüksekliği daha tehlikeli düşük olmasından oyüzden cok dikkat et birde takip et eğer cok yükselirse acile git mutlakaKızlar günaydın, herkes tansiyon düşüklüğünden bahsetmiş ama benim de yükseliyor, burnumun direği sızlıyor, başımın arka tarafı sızlıyor mahvoluyorum ciddenhalsizlikten tükenmek üzereyim ahh ya bebeği olanlar gerçekten ne kadar zor kızlar
suuuduru68
annabelica Allah kolaylık versin
![]()
evet canım ya hic atmadın senide görmek istiyoruz akşama atın kızlar hepinizDogru ya ben hic atmadim dimiii. Ilk müsaitligimde atayim canım![]()