2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaptırmıştım tüp bebek doktorum yönlendirdi. Eşimde o ne derse yapalım diyor. İlk bebekte kaybımız var diye pimpirikli olduk iyice
Canım fetal DNA iyi çıktıysa bence hiç bi sorun yoktur. Ama içimiz rahat etsin diyorsan tabi ki siz bilirsiniz . Rabbim size bağışlasın :) küçük pıtırcığı

Baston mu daha iyi travel sistem mi ben hiç anlamıyorum :KK48:
canım bizim normal 1 tane bebek arabamız var aslında çok konforlu oda şart ama bir yere giderken baston rahat oluyor ötekiler hantal kalıyor
travel sistemdeki arabada da kullanılan puseti biz sadece 2.5 ay kullanmıştık o yüzden ben çok önem vermiyorum ama çok kullanışlı diyenlerde var aslında tamamen bebeğe bağlı bi durum bu
fiyat çok yüksek değilse travel al arabasida hafif olsun ona dikkat et derim

IMAG4356.webp kızlar bugün 20. Haftamdayim en son kontrole göre, adet tarihine göre de 21. Hafta, Neyse bugün ilk defa tartıldım uzun bir aradan sonra , hamile kaldığım kilo üstüne 5kilo almışımalmışım:eek:Aslında görüntü olarak bir göbek var ama o da cidden son 1 haftadır Sanki hergün büyüyor :) :anneadayı: Bu nasıl hız ya, 9 ay sonunda ne olurum Acaba :halay:bebeğimin sağlığı herşeyden önemli tabi ama kendime çok fazla kıyafet almam gerekecek gibi :)

Eki Görüntüle 2106154 kızlar bugün 20. Haftamdayim en son kontrole göre, adet tarihine göre de 21. Hafta, Neyse bugün ilk defa tartıldım uzun bir aradan sonra , hamile kaldığım kilo üstüne 5kilo almışımalmışım:eek:Aslında görüntü olarak bir göbek var ama o da cidden son 1 haftadır Sanki hergün büyüyor :) :anneadayı: Bu nasıl hız ya, 9 ay sonunda ne olurum Acaba :halay:bebeğimin sağlığı herşeyden önemli tabi ama kendime çok fazla kıyafet almam gerekecek gibi :)
Ay aynen beni yazmışsın valla.. Bende yeni 20.yi doldurdum..
Geçen hafta misafirhanede kalırken temizlikçi abla ile sohbet ettik.. Ben sana en fazla 3 aylık hamile derim dedi.. Aynı gün akşam benim karnıma bir ağrı girdi, rahmime kadar.. Ne yatabildim ne ayakta durabildim.. Gaz diyordum ama birkaç gün geçmesine rağmen karnım inanılmaz şiş.. Ağrı da yok.. Şuan 6 aylık gibiyim.. Çok şükür kazaklar da montta idare eder beni böyle giderse diyordum ama şuan imkansız..
Nasıl bir hafta da böyle oldu anlayamıyorum.. Veee bende 52 idim 57 olmuşum.. :duduk: dur demeliyim kendime..

Miniğim aynı şeyi bende yaklaşık 6 gün önce yaşadım ne kadar zor ve acı verici bsy ağladım ben yarım saat boyunca kendimi kasmışım guyama doktor hanim öyle diyodu tövbe yarabim
kasmamak mumkun degil kuzum ben dogumda bile o kadar zorlanmadim yani hala aklimda 5yil gecmesine ragmen

Benımde aynı sey basıma geldi ve 2 kere . İkisindede alttan baktılar bu cubukla gebelik testine benzer birşeyle test yaptılar. Ama o kesin sonuç cnm turnusol bazen enfeksiyondan dolayıda renk degiştirebiliyormuş
Ya spektrum denen aletle rahmi acmaya calisti ya sanki alttan bicak sapladi o an yapismistim doktorun ellerine, Allahim bi da yasatmasin ama cok aci vericiydi o an suyu muyu unuttum canimin derdine dusmustum
Ben ona internetten baktım da çok büyük değil mi o şeyle nasıl yatıcaz ki bu sefer eşim yatağa sığmayabilir:KK48:
valla esimi hic dusunmuyorum su durumda gunlerdir bi gun olsun uykumu alip uyanamadim :))

:KK1:Ki zlar hastayım çok kötü baş ağrısı çekiyorum evde parol da yok. Kardeşimin parol şurubu var bir olcek içsem sorun olmaz demi ya :KK43:
gecmis olsun canim, surubu bilmiyorum ama icme yine de ne bileyim nolur nolmaz

Saolsan canm Allah razı olsun evet çok kötü oldum burnum akıyor su gibi silmekten evde domates gibi dolaşıyorum. :hasta:
sana da gecmis olsun kuzum salgin var fena

Ki zlar Bende 23 haftayı tam doldurdum. Benimki de birden bire büyüdü. Yok gibi bişeydi 5 aylık demezdi kimse birden bire belli oldu. Haa hala kimse demez 3 aylık sanar ama yine de büyüme var ben de 10 gün sonra kontrole gitcem bakalım kaç kilo almışım en son 4 kilo almıştım.

Geçen hafta misafirhanede kalırken temizlikçi abla ile sohbet ettik.. Ben sana en fazla 3 aylık hamile derim dedi.. Aynı gün akşam benim karnıma bir ağrı girdi, rahmime kadar.. Ne yatabildim ne ayakta durabildim.. Gaz diyordum ama birkaç gün geçmesine rağmen karnım inanılmaz şiş.. Ağrı da yok.. Şuan 6 aylık gibiyim.. Çok şükür kazaklar da montta idare eder beni böyle giderse diyordum ama şuan imkansız..
Nasıl bir hafta da böyle oldu anlayamıyorum.. Veee bende 52 idim 57 olmuşum.. :duduk: dur demeliyim kendime..
Heh bak ben de aynıyım kilo da aynı, normal yediğimden fazlasını da yemiyorum hani :halay:Hatta hamilelikte önce deli gibi ıvır zıvır yerken şimdi azalttım ama gerçekten bebisler atağa geçti galiba , kendimi her hafta fotografliyorum çok fark var geçen hafta ile :) benim giysi almam şart oldu

Heh bak ben de aynıyım kilo da aynı, normal yediğimden fazlasını da yemiyorum hani :halay:Hatta hamilelikte önce deli gibi ıvır zıvır yerken şimdi azalttım ama gerçekten bebisler atağa geçti galiba , kendimi her hafta fotografliyorum çok fark var geçen hafta ile :) benim giysi almam şart oldu
Aynen bende fazla yemiyorum, çalışıyorum da, evde de değilim çok ilginç yaa.. Neyse sağlıklı olsunlar da veririz inşallah kiloları..

Canim nacizane tavsiyem tanimadigin ya da yeni yeni tanıdığın kimseye hamileliginden ayından falan bahsetme. Hele ki çok iyi gidiyor falan deme hiçbir zaman öyle olsa da. Ben nazara çok inanmazdım ama artık yasaya yasaya nazar değe değe tövbe ettim artık kendimin yada ailemin ailemin iyi taraflarindan bahsetmeye. Aman diyeyim. Yildizim mi düşük nedir her dışarı çıktığımda mutlaka baş agrisiyla dönerim bıktım artık göbegim de artık belli gibi nasıl saklayacagimi şaşırıyorum dışarı çıkarken :işsiz:
Bebeklerimiz bizim canlarimiz onlara hicbirsey olsun istemeyiz milletin lafıyla sözüyle kiskancligiyla.

İyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

20+0 dan selam olsun herkese bizde buyuduk ama cok degil, bugun arkadasimin annesi cok sasirdi ikinci kez anne olmama ve 5aylik olmama :anneadayı: minik olunca kimseyi inandiramiyoruz :KK22:ilk hamileligimde de 6ay olana kadar doktorumun sekreteri beni liseliyim de adet duzensizligi icin geliyorum sanmis, karnim buyumeye baslayinca o da cok sasirmisti verdigi tepkiyi hic unutmam :p 2,5 kilo alarak bu ay atak yaptik bakalim devami nasil gelir, ilk haftalarda ki istahimdan eser yok kac kiloyla kapatirim hic tahmin yapamiyorum:KK22: hayirlisi artik :21:

Eklentiler

• 811988F8-D2C1-4201-9D15-E2E8D8389569.webp
    811988F8-D2C1-4201-9D15-E2E8D8389569.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 98
20+0 dan selam olsun herkese bizde buyuduk ama cok degil, bugun arkadasimin annesi cok sasirdi ikinci kez anne olmama ve 5aylik olmama :anneadayı: minik olunca kimseyi inandiramiyoruz :KK22:ilk hamileligimde de 6ay olana kadar doktorumun sekreteri beni liseliyim de adet duzensizligi icin geliyorum sanmis, karnim buyumeye baslayinca o da cok sasirmisti verdigi tepkiyi hic unutmam :p 2,5 kilo alarak bu ay atak yaptik bakalim devami nasil gelir, ilk haftalarda ki istahimdan eser yok kac kiloyla kapatirim hic tahmin yapamiyorum:KK22: hayirlisi artik :21:
Maşallah canım benim ki de tam bu kadar bende 23+0

İyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Okudum canim Rabbim saglikla hayirla nasip eder insallahh

bende okudum Rabb'im sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah.AMİNNNN❣

Back
X