2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu haftalar riskli haftalar değil canım ilk ve son ay biraz riskli oluyor bence sert olmama kaydıyla yapılabilir. Şahsen hiç olmasa da aramıyorum hamilelik acayip isteksiz yaptı beni :)
Aynen ben de hic aramiyorum eşim de bebise bisey olur diye yanaşmiyir baci gardas takiliyoz:halay:

Bu demir ılaçi şişkinlik yapıyor mu canım sende de.ben 2 gün içtim karnım belim patlicakti biramtim
Yok yapmıyor decavit beni kabız yapmıştı onu imom omega ile değiştirdi demir ilacı da ferro sanol verdi bi sıkıntın olursa haber ver değiştirelim demişti. Kabızlık mide bulantısı ya da ishal yapabilir haberleşelim dedi ama bende sıkıntı yaratmadı.

Kızlar ilaçlardan bahsedilmiş. Ben elevit ve ferrum fort kullanıyorum. İnanılmaz kabızlık durumu var. Dün kontrolüm vardı doktor dediki karnında gebelik dışında ekstra şişkinlik var kabızlık var mı dedi, hemen anladı. Osmolak adında bir şurup yazdı günde 2 kez kullan rahatlaman lazım dedi. Ama çalıştığım için bugün iş yerinde kullanmaya cesaret edemedim çünkü tuvaletten çıkmak mümkün olmuyormuş kullanınca :KK53:

Kızlar kontrolden geldik çok şükür hersry yolunda karın gerginliği normal dedi haftaya ayrıntılı ya gidecem 1 ay sonraya randevu verdi. Bebek kıpır kıvırdı hissetmiyorum dedim 1 2 haftaya hissedersin dedi.gerçi 2 gündür birsryler kımıldıyordu ama net degil

Kımıldar canm bende merakta idim kımıldıyor 1 haftadir

Kızlar kontrolden geldik çok şükür hersry yolunda karın gerginliği normal dedi haftaya ayrıntılı ya gidecem 1 ay sonraya randevu verdi. Bebek kıpır kıvırdı hissetmiyorum dedim 1 2 haftaya hissedersin dedi.gerçi 2 gündür birsryler kımıldıyordu ama net degil
Ben de haftaya ayrıntılıya gideceğim canım :) Araryıp randevu almam lazım doktorum dışarda bir yere yönlendirdi çünkü. Hareketlere gelince ben de bir iki kıpırtı hissettim, mesela dün sabah oldukça hareketliydi ama bugün pek birşey hissetmedim mesela.

Kızlar ilaçlardan bahsedilmiş. Ben elevit ve ferrum fort kullanıyorum. İnanılmaz kabızlık durumu var. Dün kontrolüm vardı doktor dediki karnında gebelik dışında ekstra şişkinlik var kabızlık var mı dedi, hemen anladı. Osmolak adında bir şurup yazdı günde 2 kez kullan rahatlaman lazım dedi. Ama çalıştığım için bugün iş yerinde kullanmaya cesaret edemedim çünkü tuvaletten çıkmak mümkün olmuyormuş kullanınca :KK53:

o kabızı kan hapı yapıyor ya ben ne cekıorum ah ah

veeee dün beni sağlık ocağından ebemmm aradııı çok komik kadın ya başta anlamadım kim olduğunu pardon kimi aradınız dedim eben canım eben herşeyin dedi hahahah:KK70::KK70::KK70:
Ay bide çat kapı misafir geldi geçen öyle utandım ki ev berbat yemek fln yok ben çocuğu uyutmaya çalışıyorum ki işleri halledeyim bide bu durumlar var benim galiba psiklojim iyice bozuldu ya bide eşimle ikiglenemediğim için saçma sapan rüyalar görüyorum beni aldatıyor fln Allah korusun ne yapacaz böyle ya bir ken iki olacaklar bide:rolleyes:

ben de çok endişeliyim tek çocuklayken eşimle birbirimize hiç vakit ayıramıyoruz 2 çocukla artık birbirimizin yüzünü göremeyiz
Tetanoz açısını kesin olmamız gerekiyor mu kızlar ya
evet gerekiyor canım
Kızlar ya biliyorsunuz benimde ikinci bebeğim 17 aylık bi miniğim var ve hiç bir işe yetişemiyorum ben bi yeri toplarken başka biyerler dağılıyor yada kendine bi zarar veriyor zaten kendime bakmak gibi birşeyi unuttum eşimde ilgi bekliyor ama hamileliğin de etkisiyle iyice halsizleştim hemen uykuya geçiyorım tecrübeli anneler sizler bu ev işleri nasıl hallediyorsunuz ya bi akıl verin
ev işlerini o kadar önemsemiyorumki artık ev temiz olsun sadece yani toz süpürmek toz almak bunları yapabildiği kadar yapıyorum yardımcı da geliyor detaylı temizlik için bunun dışındaki dağınıklığı hiç gözüm görmüyor çünkü çcouk olan ev hakikaten düzgün durmuyor illaki bir yerlerde bir yaramazlık oluyor sürekli peşinden koşup takip etmek de mümkün ve de doğru değil akışına bıraktım bı

erkek bekleyenler hangi isimleri koyacaksınız kızlar? ben hala arayış içerisindeyim belki Ediz olabilir ama tam içime sinmiyor bu isim de...

Bilmiyorum ki dr bana böyle yapmamı söyledi. Yemekte süt ürünü tüketirsem diye mi acaba aç aldırıyor bilmiyorum. Sen kendi druna gidince bi sor ne zaman alsam daha doğru diye.
Canlar demir aç karnına maksimum düzeyde emilir o yüzden aç karnına alınması öneriliyor. Sabah olmak zorunda değil tabi gece yatarken de olabilir. Çok tok olmayın yeter. Bir de turunçgillerle alınması da emilimi arttırıyor ben mesela akşam 11 12 gibi portakal mandalina falan yiyip üzerine demir ilacı alıyorum.
Bir de demir ilacinizin iki degerlikli olmasına dikkat edin prospektusunde yazar, ferro sanol çok iyi bu konuda. Yıllardır demir eksikliği anemisi için bir çok demir ilacı denedim, en iyi ve hızlı sonucu ferro sanol ile aldım.

o kabızı kan hapı yapıyor ya ben ne cekıorum ah ah
Ayy neler yaptım düzelmedi ya :( Kayısı yedim yok, kayısıyı 1 gece suda bekletip ertesi sabah suyuyla beraber tükettim sadece o anlık, sonra yine kabızım.. Gerçekten zor. Tuvalette kendimi zorlamak istemediğim için hiç rahatlayamıyorum :/ Bakalım şurup nasıl bir etki yapacak bu akşam :KK73:

erkek bekleyenler hangi isimleri koyacaksınız kızlar? ben hala arayış içerisindeyim belki Ediz olabilir ama tam içime sinmiyor bu isim de...
Ben rüyamda Ömer ismini gördüm ilk ismi Ömer olacak inşallah ama ikinci isim istiyorum yanına eşim ege diyo ÖMER EGE:)

Bence bir tane daha yapın garanti olsun ama Bence hamilesin
canım teşekkür ederim cevabın için,
sonradan da yaptım çizgi bundan çook daha silik çıktı varla yok arası gibi,
önceki hamileliğimde adete 5 gün kala kabak gibi çıkmıştı yine öyle çıkması gerekmez mi diye düşünüyorum
bi yandan da adetim 2 gün gecikti, bilemiyorum bakalım hayırlısı artık ben de şaşırdım

Back
X