2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
J jelibons canım seni hüseyin bey ayrıntılı ultrason için nereye yönlerdirdi ? Beni atatürke yönlerdirdi bende devlet hastanesine gitmek istiyordum ama bir türlü randevu vermiyorlar önce o hastanede kadın doğum da muayne olmam lazımmış oradan doktor ayrıntılıya yönlendirecekmiş vs vs.. kim bilir ne zaman gelir o sıra benimde çok vaktim yok açıkcası..

şu kabızlık probleminden bende bir kultulsam denemediğim yöntem kalmadı yaa

şu kabızlıktan kurtulmaya çare bulan varsa desin hele

çat diye çatlayacağım artık bende :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Ben. 3 4 gün lavaboya gidemedim en son çare lavman yaptık sonra düzenli olarak her sabah aç karnına üç adet kuru kayısı bir bardak ılık su içtim bana iyi geldi canım.

Ben. 3 4 gün lavaboya gidemedim en son çare lavman yaptık sonra düzenli olarak her sabah aç karnına üç adet kuru kayısı bir bardak ılık su içtim bana iyi geldi canım.
ben de 4 günde bir ancak gidebiliyorum

geçen kontrolde bebeği göremedik ultrasonda kabızlıktan dolayı

kuru kayısı sabahları aç karnına ılık su

zeytinyağı içtim yine faydası yok

kuru incir alacağım aç karnına onu deneyeceğim

bu sabahda armut yedim aç karnına

ben de 4 günde bir ancak gidebiliyorum

geçen kontrolde bebeği göremedik ultrasonda kabızlıktan dolayı

kuru kayısı sabahları aç karnına ılık su

zeytinyağı içtim yine faydası yok

kuru incir alacağım aç karnına onu deneyeceğim

bu sabahda armut yedim aç karnına

Doktor hiç bir şey önermiyor mu ?

J jelibons canım seni hüseyin bey ayrıntılı ultrason için nereye yönlerdirdi ? Beni atatürke yönlerdirdi bende devlet hastanesine gitmek istiyordum ama bir türlü randevu vermiyorlar önce o hastanede kadın doğum da muayne olmam lazımmış oradan doktor ayrıntılıya yönlendirecekmiş vs vs.. kim bilir ne zaman gelir o sıra benimde çok vaktim yok açıkcası..
canım ben 20. haftada Hüseyin hocaya hic gitmedim sormadım da nereye gideyim diye
zaten 14 haftalıkken radyoloji uzmanı bulup gitmiştim yine aynı kişiye gittim sonra da sonuçlarımın fotoğrafını çekip Hüseyin beye attım her şey normal yolunda dedi . 24. haftada gidecegim kendisine özele gitme imkanın varsa tavsiye ederim gittiğim yeri

günaydın kızlar, sağlık ocağına gittik kan tahlili +idrar tahlili verdim ve tetenoz aşısının son dozunu da oldum çok şükür tetenaz olayını kapadım :) yalnız bebğin kalp atışı dinlemek için 5 tane el dopleri vadı 5'i de çalışmadı

Kızlar hastaneden geldik. Oğluşum iyi çok şükür 380 gram 23 cm :KK200:
Eşimin babannesine benzemesinden çok korkuyordum yüz tipi olarak eşimde ona benzer o kadını da pek sevemiyorum, biraz ona benziyo galiba şaşkınım :bicak::KK70:

Canm masaAllah çok mutlu oldum
Senin hamilelik takibin gözükmüyor kaç haftalık olduğu normalde yorum yapınca çıkıyor ya

Kızlar bugün kontrolüm vardı ama pek keyifle dönmedim :KK43: Aslında net birşey yok ama zaten sıkıntı orda, afedersiniz ama aptal bir doktor kadına denk geldim, tecrübesi ni yoktu neydi daha başlar başlamaz kipirdamiyor dedi ölçmek zor olur dedi, elindeki aletle karnıma karnıma vurdu :KK43: ekranda bebeğimi göremedim bile , Sadece kalbine bir odaklandı bir şey de anlatmıyor korktuk gerildim esimle stres olduk, gitti odadan yarım saat yok, Artık başladım ağlamaya geldi uyuz bir suratla herşey iyi kız dedi, sadece 12 gün geriden geliyor dedi :KK43: . Ama nasıl fena bir tavır , Tabi tatmin olmadık haftaya Başka yere gidicez. Açıkçası kötü bişey olduğunu sanmıyorum, hareket etmesinde de sıkıntı yok ama neden 12 gün ufak duruyor dedi :KK43: ölçmedi bile

ne biçim dr bu ya iyi kavga etmeden çıkmışsınız ben olsam senin sabrı gösteremezdim kesinlikle şikayet edin mutlaka
Aslında samet isminı çok beğeniyorum ama tek başına günahmış burak ismini de çok beğeniyorum ama eşim bildiğini okumaz umarım

dediğin gibi Samet ismi sakıncalı Allah ın isimelrinden olduğu için ABdul Samet koyman gerekir... Burak eski sevgilimin adı olmasa %99 ben de Burak koyardım

Normalde hiç olmuyordu galiba biraz da bebekten kaynaklanıyor . Kız sana imreniyorum ne güzel bayrama gidebilecen biz galiba o aralarda dogurcaz :halay::dondurma::KK200::anneadayı:r

Benimki allah izin verirse bayramda kucağımda olur allahım nasip eder inşallah sağlıkla :KK200::KK200:

ne biçim dr bu ya iyi kavga etmeden çıkmışsınız ben olsam senin sabrı gösteremezdim kesinlikle şikayet edin mutlaka

dediğin gibi Samet ismi sakıncalı Allah ın isimelrinden olduğu için ABdul Samet koyman gerekir... Burak eski sevgilimin adı olmasa %99 ben de Burak koyardım
:KK200:Bende burak olsun isterim de benim eşim o isimleri pek sevmiyor ya:KK51:

Kızlar hastaneden geldik. Oğluşum iyi çok şükür 380 gram 23 cm :KK200:
Eşimin babannesine benzemesinden çok korkuyordum yüz tipi olarak eşimde ona benzer o kadını da pek sevemiyorum, biraz ona benziyo galiba şaşkınım :bicak::KK70:
Maşallah canım gözün aydın:nazar::KK200: kaç haftalık oldun kuZum sen ahh benimde eşimin ailesine benzemesin diye çok dua ediyorum inşallah benzemez:KK43:

Maşallah canım gözün aydın:nazar::KK200: kaç haftalık oldun kuZum sen ahh benimde eşimin ailesine benzemesin diye çok dua ediyorum inşallah benzemez:KK43:
Ben de hamilelikte kayinvalideme cok soylendim cok sinir oldum hatta arkadasimla paylastim bunlari da. Ben de en cok kayinvalideme benzeyecek diye korkuyorumm :(

Back
X